Kinderkettingen speciaal voor kinderen, wat zal ze stralen!

kinderkettingen en sets

Prachtige kinderkettingen & sieradensets 


Maak haar outfit helemaal af met een klassieke kinderketting. Gemaakt van de allermooiste zoetwaterparels, één voor één handgeknoopt op zijde voor extra stevigheid. Met een prijs van €21,95 niet voor niets een van mijn bestsellers! Alle kinderkettingen hebben een verlengkettinkje van 5 cm zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

 


Kinderkettingen gemaakt van de allermooiste parels

Het was even zoeken, maar de perfecte zoetwaterparel voor kinderkettingen is gevonden; in de vorm van een rijstkorrel! Deze ovale parel heeft de perfecte pasvorm om haar hals. Alle kinderkettingen van KAYA worden stuk voor stuk met de hand gemaakt zodat ze extra sterk zijn. En om nog lang plezier van het kinderjuweel heeft elke kinderketting een 2,5 m verlengkettinkje. Zo kan je het precies op de juiste hoogte hangen. 

Luxe sieradenbuideltje én zilverpoetsdoekje

Elke kinderketting verpakken we mooi in een lief roze sieradenbuideltje met grote roze strikjes, wat zal ze stralen als ze dit cadeautje ziet! En met het bijgeleverde zilverdoekje poetst ze haar kinderketting eenvoudig weer op. KAYA, sieraden voor momenten die je koestert

 ★ Bijna alle kinderkettingen: vóór 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden! ★