Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Een betekenisvolle ketting met naam

De naam van je geliefde verwerkt in een naamketting? De kettingen met naam zijn tegenwoordig heel populair. Bekijk hier de grootste collectie gouden en zilveren naamkettingen van Nederland. Lief voor mama's om haar kinderen dichtbij te dragen, of je eigen naam kan natuurlijk ook! 

Je kinderen altijd op het hart

Niks staat tussen de liefde tussen een moeder en haar kinderen. Vereeuwig deze liefdevolle band tussen mama en kind met een mooie ketting met naam van écht zilver of goud verguld. Elke moeder zal de ketting met naam als een bijzonder sieraad koesteren! Combineer hem met een ketting met letter, gaaf! Iedere naamketting wordt netjes verpakt in een luxe sieradendoosje. Zeker weten dat je met dit cadeau punten scoort bij de allerliefste moeder!

Een unieke naamketting, speciaal voor jou gemaakt

Symboliseer de liefde voor je kinderen, je partner of BFF met een naam ketting! Stuk voor stuk - met ambacht en aandacht – gemaakt in Sterling zilver, Goud of Rosé goud verguld. De sieraden van het merk KAYA Sieraden zijn stijlvol, tijdloos en classy. Daarnaast is de ketting met naam heel goed te combineren met andere sieraden uit onze collectie. Draag jij het liefst zilver of ga je voor de naamketting goud

Geef je dochter een kettinkje met naam cadeau

Een sieraad geven wordt nog specialer door de toevoeging van een gravure naar keuze. Wist je dat je de ketting met naam zelf kan samenstellen? We hebben graveerbedels in de vorm van hartjes, sterren, discs en nog veel meer. Wij graveren op de hanger wat je maar wil en monteren de bedels aan de door jouw gepersonaliseerde naamketting. Het meest unieke en persoonlijke cadeau voor jouw kleine prinses. Draagt ze liever geen ketting? Een armband met naam is net zo bijzonder! 

Ketting met mijn naam bestellen

Natuurlijk kun je ook gewoon gaan voor een ketting met eigen naam. Deze trend zien we steeds vaker terug, ook onder de celebs! Verwen jezelf met een trendy naamketting, geheel in jouw eigen stijl. Ga je voor de mijn naam ketting in het zilver, goud of rosé goud? En houd je het subtiel of ben je op zoek naar stoer en grof? Bij KAYA kan het allemaal!

Zeg het met precies de juiste woorden

Vind je het lastig de juiste woorden te vinden om te zeggen dat jouw mama, partner of tante de allerliefste is? Zeg het dan met een sieradenwenskaart van KAYA. Op het wenskaartje kun jij een lieve boodschap achter laten, extra persoonlijk! De naam ketting wordt samen met het kaartje mooi verpakt in een luxe sieradendoosje en voila, je cadeautje is klaar om te geven.