Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Ketting met naam is populair

De ketting met naam is aan het stijgen in populariteit. We zien steeds vaker BN'ers de populaire naamketting mixen & matchen met andere kettingen of een bijpassende armband. Wat is de reden dat we deze trend zien? Wij geloven dat 'little things mean a lot', dit ene sieraad betekent heel veel voor de drager. De naam van je geliefde of die van je kinderen verwerkt in een ketting zorgt ervoor dat je ze altijd dichtbij kunt dragen. En omdat het jouw unieke persoonlijke sieraad is, mag die gezien worden! 

Je kinderen altijd op het hart

Niks staat tussen de liefde tussen een moeder en haar kinderen. Vereeuwig deze liefdevolle band tussen mama en kind met een mooie ketting met naam van écht zilver of goud verguld. Elke moeder zal de ketting met naam als een bijzonder sieraad koesteren! Combineer hem met een ketting met letter, gaaf! Iedere naamketting wordt netjes verpakt in een luxe sieradendoosje. Zeker weten dat je met dit cadeau punten scoort bij de allerliefste moeder!

Populairste naamkettingen

We hebben de top 5 meest populaire naamkettingen voor je op een rijtje gezet. Zo helpen we je een beetje op weg om een keuze te maken die bij jou past.

  1. Ketting met naam 'Olivia'
  2. Ketting met naam 'Elegant Bar'
  3. Ketting met naam 'Flat Bar'
  4. Ketting met naam 'Classic Bar'
  5. Ketting met naam 'Infinity'

Een unieke naamketting, speciaal voor jou gemaakt

Symboliseer de liefde voor je kinderen, je partner of BFF met een naam ketting! Stuk voor stuk - met ambacht en aandacht – gemaakt in Sterling zilver, Goud of Rosé goud verguld. De sieraden van het merk KAYA Sieraden zijn stijlvol, tijdloos en classy. Daarnaast is de naamketting heel goed te combineren met andere sieraden uit onze collectie. Draag jij het liefst zilver of ga je voor de naamketting goud

Geef je dochter een kettinkje met naam cadeau

Een sieraad geven wordt nog specialer door de toevoeging van een gravure naar keuze. Wist je dat je de ketting met naam zelf kan samenstellen? We hebben graveerbedels in de vorm van hartjes, sterren, discs en nog veel meer. Wij graveren op de hanger wat je maar wil en monteren de bedels aan de door jouw gepersonaliseerde ketting. Het meest unieke en persoonlijke cadeau voor jouw kleine prinses. Draagt ze liever geen ketting? Een armband met naam is net zo bijzonder! 

Ketting met mijn naam bestellen

Natuurlijk kun je ook gewoon gaan voor een ketting met eigen naam. Deze trend zien we steeds vaker terug, ook onder de celebs! Verwen jezelf met een trendy naamketting, geheel in jouw eigen stijl. Ga je voor de mijn naam ketting in het zilver, goud of rosé goud? En houd je het subtiel of ben je op zoek naar stoer en grof? Bij KAYA kan het allemaal!

Naam ketting mixen & matchen

In de collectie van KAYA Sieraden zijn veel kettingen die gemixt & gematcht kunnen worden met de naamketting. Als je kettingen gaat combineren met elkaar, heet dat ook wel layeren. Je gaat namelijk meerdere laagjes maken. Je kunt ervoor kiezen om een set te maken van kettingen met dezelfde kleur, bijvoorbeeld allemaal zilveren kettingen voor dames. Al zien we tegenwoordig ook steeds 'wildere' combinaties, waar zilver en goud bij elkaar wordt gedragen, gecombineerd met bijvoorbeeld een glinsterende geboortesteen. Smaken verschillen, de keuze is reuze. Waar wacht je nog op, mix & match jouw unieke sieraad bij elkaar! 

Zeg het met precies de juiste woorden

Vind je het lastig de juiste woorden te vinden om te zeggen dat jouw mama, partner of tante de allerliefste is? Zeg het dan met een sieradenwenskaart van KAYA. Op het wenskaartje kun jij een lieve boodschap achter laten, extra persoonlijk! De naam ketting wordt samen met het kaartje mooi verpakt in een luxe sieradendoosje en voila, je cadeautje is klaar om te geven.