Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Naamketting sterling zilver, zo betekenisvol!

Jouw naam verwerkt in een naamketting? De kettingen met naam zijn tegenwoordig heel populair. Bekijk hier de grootste collectie naamkettingen van Nederland. Lief voor mama's om haar kinderen dichtbij te dragen, of je eigen naam kan natuurlijk ook! Gemaakt van sterling zilver en goud verguld. 

Naam ketting voor mama, draag je kinderen dichtbij je hart 

Niks staat tussen de liefde tussen een moeder en haar kinderen. Vereeuwig deze liefdevolle band tussen mama en kind met een mooie mama ketting met naam van écht zilver. Elke moeder zal de ketting met naam als een bijzonder sieraad koesteren! Combineer hem met een ketting met letter, gaaf!Alle moeder kettingen worden luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Zeker weten dat je met dit cadeau punten scoort bij de allerliefste moeder!

Een gepersonaliseerde ketting, speciaal voor jou gemaakt

Symboliseer de liefde voor je kinderen met een mama sieraad! Wat dacht je van de zilveren ketting ‘Vervlochten Circels’, een prachtige infinity armband met naam of een Swarovski® geboortesteen hanger? Stuk voor stuk - met ambacht en aandacht – gemaakt in Sterling zilver, Goud of Rosé goud verguld. De sieraden van het merk KAYA Sieraden zijn stijlvol, tijdloos en classy. Daarnaast is de ketting dames heel goed te combineren met andere sieraden uit onze collectie of een horloge. De gepersonaliseerde ketting dames is een populair item om cadeau te geven, een absolute musthave voor elke vrouw! Is zilver niet helemaal jouw ding? Neem dan eens een kijkje bij de collectie naamketting goud

Zilveren ketting graveren, mooi en betekenisvol mama cadeau 

Een sieraad geven wordt nog specialer door de combinatie van een gravure naar keuze. Wist je dat je de ketting met naam zelf kan samenstellen? We hebben graveerbedels in de vorm van hartjes, sterren, discs en nog veel meer vormen. Wij graveren op de hanger wat je maar wil en monteren de bedels aan de door jouw gepersonaliseerde ketting. Draag je liever een armband? Een armband met letter is net zo bijzonder! Door-en-door zilver natuurlijk, voor altijd mooi!

Zeg het met precies de juiste woorden

Vind je het lastig om precies de juiste woorden te vinden om te zeggen dat jouw mama de allerliefste is? Zeg het dan met een sieradenwenskaart van KAYA, een combinatie van prachtige woorden op een kaart met een massief .925 sterling zilveren ketting. Sommige kettingen zijn goud verguld, dus met een laagje echt goud over sterling zilver. De naamketting zilver wordt samen met het kaartje mooi verpakt en voila, je cadeautje is klaar om te geven.