Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Aanbieding
Aanbieding
Sieraden graveren Ketting 'Stel Zelf Samen'
Ketting 'Stel Zelf Samen' €16,90€13,52
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
KAYA sieraden Ketting 'Pearl Disc'
Ketting 'Pearl Disc' €32,90€26,32
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Pagina 1 van 4

Ketting graveren met jouw unieke verhaal

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is deze collectie met-de-hand gegraveerde kettingen iets voor jou. Bekijk de collectie gegraveerde kettingen waarin je een naam, woord, datum of vingerafdruk kan laten graveren. Al onze kettingen zijn gemaakt van de mooiste materialen: rosé goud verguld, sterling zilver en goud verguld. KAYA staat bekend om haar fijne prijzen, prachtige materialen en snelle levertijd.

Ketting graveren, een mooi en betekenisvol sieraad

KAYA graveert al haar sieraden op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen of graveermachine. Elk sieraad is stuk-voor-stuk met de hand gemaakt, waardoor elk sieraad een persoonlijk tintje krijgt. Zo kan jij jouw ontroerende momenten, bijzondere data, dierbare vriendschappen of moederliefde kwijt in een sieraad en vertel jij je eigen verhaal. De met de hand gegraveerde kettingen zijn geinspireerd door de 'met de hand geschreven' brieven van vroeger. Waar de moderne wereld vooral digitaal is geeft deze gravering net dat extra persoonlijke tintje aan dit cadeau. Kies bijvoorbeeld voor een ketting met gegraveerde medaillon of voor een initialen ketting met initiaal van jezelf of van een geliefde. Puur, ambachtelijk en door-en-door sterling zilver, een persoonlijk en unieke ketting cadeau te geven en om altijd te koesteren.

Ketting laten graveren naar eigen wens

Bij Kaya Sieraden kun je een ketting laten graveren, geheel naar eigen wens. Door een gravure naar keuze wordt de ketting nog specialer. Je kan namelijk een gegraveerde ketting geheel zelf samen stellen. We hebben graveer bedels in de vorm van hartjes, sterren, discs en nog veel meer vormen. Wij graveren op de hanger wat je maar wil en monteren de bedels naar keuze aan een stevige ketting. Zo kun jij iedere dag stralen met een unieke ketting met letter of naam, of een armbandje met coördinaten van die ene bijzondere plek. Vind je het leuk om te combineren? Laat ook een armband graveren, extra leuk! Door-en-door zilver natuurlijk, voor altijd mooi!

Een uniek sieraad vol emotie 

Een gegraveerde ketting is een uniek sieraad vol emotie wat voor iedereen op een andere manier een speciale betekenis heeft. Draag je kinderen bijvoorbeeld voor altijd dichtbij je door een ketting met de namen van je kinderen te laten graveren. Of ga voor een zilveren ketting met foto erin gegraveerd. Ook kun je een ketting laten graveren met een woord of zin wat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Is een dierbare pas overleden? Dan is het ook mogelijk om een vingerafdruk van je overleden geliefde te laten graven op een zilveren ketting. Kortom, een gegraveerde ketting is een uniek sieraad vol emotie die voor ieder persoon een bijzondere waarde heeft. 

Keuze uit handgegraveerde kettingen of machinale gravering

Bij Kaya zijn we gespecialeerd in sieraden graveren. Ga voor een persoonlijke ketting met naam, of laat een unieke ring graveren. Onze gravures gebeuren worden met de hand aangebracht door middel van een graveerpen. Dit betekent dat niet alles kaarsrecht staat en de letters niet allemaal dezelfde vorm hebben. Dat is juist de charme ervan. Wil je liever een machinale gravering, dan is dat ook mogelijk!