Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Sieraad van Eigen handschrift, Tekening of hanger met Foto

Kindertekeningen of een foto op geweldige wijze omtoveren tot een sieraad? Dit kan nu bij KAYA sieraden. Hoe werkt het? Laat je meest mooie herinneringen vast leggen in een sieraad. Denk aan een tekening van je kind, handtekening van oma of een foto met je geliefde. Een uniek en kostbaar sieraad, met een herinnering die je voor altijd zal koesteren. Upload je foto gemakkelijk via de website! 

Ketting met foto om je dierbaren dichtbij te dragen

Een ketting met foto biedt je de kans om iemand zo dicht mogelijk bij je te dragen. Verander je lievelingsfoto om naar een sieraad, zodat je de foto en de herinnering altijd bij je draagt. Voor de ketting met foto maken we gebruik van stainless steel, dit materiaal zorgt voor een stoerdere uitstraling. Daarnaast worden onze foto kettingen gemaakt van 925. sterling zilver, deze blijven voor altijd mooi. Hou je niet zo van foto kettingen, dan is een hanger met foto aan bijvoorbeeld een sleutelhanger een goed alternatief. Er zijn dus verschillende varianten te verkrijgen van onze foto sieraden met tekening, foto of eigen handschrift. 


Foto van je kind omzetten in een sieraad

Die schattige foto van toen ze nog klein waren, de trotse foto van het slagingsfeestje of gewoon een mooie vakantiefoto; laat jouw favoriete moment vastleggen in een foto medaillon, RVS foto hanger of een .925 sterling zilveren ketting voor dames met foto. Bij Kaya geloven we dat sieraden een verhaal vertellen, en een foto zegt meer dan 1000 woorden, toch?

Een persoonlijke ketting - KAYA Sieraden

Een ketting met foto is een super persoonlijk sieraad. Natuurlijk kun je er altijd nog een extra persoonlijke touch aan geven wanneer we de ketting graveren. Wat ook leuk is, is verschillende kettinkjes met elkaar te combineren; layer ze boven elkaar. Shop bijvoorbeeld een unieke ketting met letter voor een subtiel maar persoonlijk effect. Speel met je sieraden!