Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

ketting met foto

Ketting met foto bij KAYA Sieraden

Hoe bijzonder is dit? Een hanger met foto maakt jouw KAYA Sieraad wel heel persoonlijk. Wie weet ken je dit prachtige principe nog van vroeger: opa droeg altijd een foto van oma in zijn portemonnee, zij droeg zijn foto om haar hals, in een ketting met medaillon. Bij KAYA vonden we dit idee zo mooi, dat we er een hele collectie .925 sterling zilveren en goud vergulde kettingen voor hebben gemaakt. Zo kun jij je mooiste momenten laten vastleggen in een dierbaar sieraad. Misschien geef jij dit sieraad later wel door aan je (klein)kind. Het samenstellen van je foto ketting is heel simpel: kies je favoriete medaillon, kies de kleur en upload je foto, wij doen de rest! 

Foto ketting om je dierbaren dichtbij te dragen

Dankzij de hanger met foto draag jij je dierbaren altijd met je mee. Jouw lievelingsfoto plaatsen wij met liefde in een medaillon, zodat je deze op je hart kunt dragen. Een foto van je kinderen, je lieve partner of je ouders, je voelt de liefde in het sieraad. Ook heel mooi: bewaar de herinnering aan je overleden opa of oma in een liefdevolle foto ketting. Dit is een herdenkingssieraad dat je voor altijd zult koesteren.

Ketting foto als cadeau

Wil je iemand verrassen met een heel uniek en persoonlijk cadeau? Met een foto ketting geef jij niet alleen een mooi accessoire, maar ook een warme herinnering cadeau. Een mooie vakantiefoto, het trotse moment van afstuderen of een dierbare foto van opa of oma. Niet alleen zullen ze stralen wanneer ze het roze sieradendoosje openen, je ziet een traan fonkelen wanneer ze het subtiele medaillon open klikken. Dit wonderlijke cadeau is van onschatbare waarde. 

Ketting met foto personaliseren

Een foto zegt meer dan duizend woorden. De ketting met foto heeft dus eigenlijk niets meer nodig, maar zoals je van ons gewend bent: ieder sieraad is te personaliseren. Ook op de foto medaillons kun jij een persoonlijke gravure laten plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een initiaal? Of een handgeschreven tekst? Laat de ketting graveren en hij is extra uniek. Wil je met jouw ketting echt een verhaal uitdragen? Voeg dan een aantal symbolische bedeltjes toe. Deze staan symbool voor de mooie herinneringen die passen bij de foto in het medaillon. Jouw foto sieraad is als een boek: het vertelt een uniek verhaal dat je altijd met je mee draagt.