Ketting met foto

Sieraad van Eigen handschrift, Tekening of hanger met Foto


Kindertekeningen of foto op geweldige wijze omtoveren tot een sieraad? En dat voor een fijne prijs? Dit kan nu bij KAYA sieraden. Hoe werkt het? Laat je meest mooie herinneringen vast leggen in een sieraad. Denk aan een tekening van je kind, handtekening van oma of een foto met je geliefde. Een uniek en kostbaar sieraad, met een herinnering die je voor altijd zal koesteren.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Ketting met foto om je dierbare dichtbij te dragen

Een ketting met foto biedt je de kans om iemand zo dicht mogelijk bij je te dragen. Verander je lievelingsfoto om naar een sieraad, zodat je de foto en de herinnering altijd bij je draagt. De foto kettingen bieden we aan in verschillende prijsklasse, zodat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. We maken gebruik van stainless steel, dit materiaal zorgt voor een stoerdere uitstraling. Daarnaast worden onze foto kettingen ook gemaakt van 925. sterling zilver, deze blijven voor altijd mooi. Hou je niet zo van foto kettingen, dan is een fotosleutelhanger een goed alternatief en tevens een leuk cadeau voor papa’s! Er zijn dus verschillende varianten te verkrijgen van onze sieraden met tekening, foto of eigen handschrift. Zo kun je een mooi en persoonlijk sieraad of accessoir er tussen uit kiezen. Deze zijn eenvoudig online te bestellen en dat voor de beste prijzen.

 

Tekening van je kind omzetten in een sieraad

Ben je op zoek naar een uniek sieraad met een eigen touch? Dan ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk verschillende bijzondere mama sieraden die je kunt laten personaliseren met een tekening, foto of eigen handschrift. Je stuurt bijvoorbeeld een kindertekening op naar ons en wij van Kaya Sieraden maken er dan een sieraad van. Deze ketting tekening zijn gemaakt van door en door echt zilver, hierdoor is de kwaliteit optimaal en gaan deze mama sieraden lang mee. Het idee om deze tekening te gieten echt zilver komt van Tanja zelf, de eigenaresse van Kaya Sieraden. Welke trotse moeder vindt dit nu niet leuk? Ieder sieraad is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt aan de hand van de tekening die je aanlevert. Wij maken het dus mogelijk om een kindertekening om te zetten naar een prachtige ketting tekening, dit zal je ongetwijfeld vaak dragen. Bij het omzetten van de kindertekening, laat Kaya Sieraden zoveel mogelijk details terugkomen. Alleen soms laten we ook details weg, zoals dunne lijnen. Dit omdat dit te kwetsbaar wordt en waarschijnlijk niet mooi op het sieraad komt. Het oorspronkelijke karakter van de tekening blijft natuurlijk zoveel mogelijk behouden voor een uniek resultaat!

 

Hanger met foto of eigen handschrift online kopen bij Kaya Sieraden

Een mooie manier om een dierbare voor altijd bij je te dragen, door van zijn of haar handtekening een ketting te maken. Daarnaast is een hanger met foto ook erg uniek en een persoonlijk sieraad, met misschien wel een sentimentele betekenis. Zo’n foto ketting of een ketting met eigen handschrift is ook perfect om als cadeau te geven. Dit kan aan je moeder, oma, vader, vriendin en ga zo maar door. Ook kun je voor jezelf deze prachtige sieraden kopen. Kies bijvoorbeeld voor een stukje tekst van je opa of ga voor de mooie handtekening van oma, zodat ze voor altijd dicht bij je zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden bij een foto ketting, hanger met foto, eigen tekst of tekening, kun je contact met ons opnemen. Dit kan eenvoudig via de mail, maar ook snel en makkelijk door middel van onze live chat!