Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 15

Sieraden graveren met jouw persoonlijke verhaal

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of de naam van je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is onze ruime collectie sieraden met persoonlijke gravure iets voor jou. Kies bijvoorbeeld voor een ketting met naam, initiaal of datum. Maar ook een foto, vingerafdruk of eigen ontwerp kunnen we voor je graveren in een sieraad. Bekijk de collectie kettingen en armbanden waar je gegraveerde bedels aan kunt hangen. Al onze sieraden zijn gemaakt van de mooiste materialen: rosé goud verguld, sterling zilver en goud verguld.

Sieraden graveren, een mooi en betekenisvol sieraad

KAYA maakt gebruik van verschillende graveertechnieken. Kies voor een handgravure waarmee op ambachtelijke wijze de tekst in het sieraad wordt gegraveerd. Of kies voor een superstrak machinaal gegraveerd sieraad. Elk sieraad wordt stuk-voor-stuk speciaal voor jou gemaakt. Zo kan jij jouw ontroerende momenten, bijzondere data, dierbare vriendschappen of moederliefde kwijt in een sieraad en vertel jij je eigen verhaal.  

Sieraad graveren naar eigen ontwerp

Bij KAYA Sieraden kun je een sieraad laten graveren, geheel naar eigen ontwerp. We hebben graveerbedels in verschillende vormen, bijvoorbeeld een hartje, ster of disc. Laat een armband graveren Of kies een mooie bedel en laat je ketting graveren. Zo creëer je een uniek sieraad dat niemand anders heeft. Onze sieraden zijn door-en-door zilver en verkrijgbaar in de kleuren zilver, rosé goud verguld en goud verguld. We leveren een KAYA poetsdoekje mee dus dat blijft voor altijd mooi!

Graveren jullie ook sieraden met mijn eigen ontwerp?  

Jazeker, bij KAYA kun je een volledig eigen ontwerp aanleveren, wij zorgen ervoor dat deze op jouw sieraad wordt gegraveerd. Een ring met vingerafdruk is dus geen probleem. Een dierbaar stukje tekst van een oude ansichtkaart van mama of oma? Die ene tekening van jouw (klein)kind die zo dierbaar is? Wij draaien onze hand er niet voor om. Een gegraveerd sieraad is uniek en vol emotie omdat het zo'n speciale betekenis heeft.

Sieraden laten graveren, hoe werkt dat?

Als je een naam op een sieraad wil graveren, volg dan de volgende stappen. Eerst kies je de ketting of armband en het materiaal. Daarna kies je de bijbehorende bedel die gegraveerd gaat worden. Of je laat een ring graveren, dat kan natuurlijk ook. Bij ons kun je er ook voor kiezen om de voor én achterkant te graveren maar je kunt ook kiezen voor alleen de voorkant. Per bedel geef je aan welke tekst erop gegraveerd moet worden. Je kunt de ketting of armband uitbreiden met nog meer bedels uit ons assortiment. Combineer naar eigen smaak en stel zo jouw unieke sieraad samen.

Wist je dat: van elk verkocht sieraad gaat een deel naar Stichting Eduki, deze stichting zorgt er voor  dat kinderen in Gambia naar school kunnen.