Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 6

Sieraden graveren met jouw persoonlijke verhaal

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is onze ruime collectie sieraden met jouw persoonlijke gravure iets voor jou. Kies bijvoorbeeld voor een initiaal, een naam of een datum. Maar ook een foto, vingerafdruk of eigen ontwerp kunnen we voor je graveren in een sieraad. Bekijk de collectie kettingen en armbanden waar je gegraveerde bedels aan kunt hangen. Al onze sieraden zijn gemaakt van de mooiste materialen: rosé goud verguld, sterling zilver en goud verguld.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Sieraden graveren, een mooi en betekenisvol sieraad

KAYA maakt gebruik van verschillende graveer technieken. Kies voor een handgravure waarmee op ambachtelijke wijze de tekst in het sieraad wordt gegraveerd. Of kies voor een superstrak machinaal gegraveerd sieraad. Elk sieraad wordt stuk-voor-stuk speciaal voor jou gemaakt. Zo kan jij jouw ontroerende momenten, bijzondere data, dierbare vriendschappen of moederliefde kwijt in een sieraad en vertel jij je eigen verhaal.  

Sieraad graveren naar eigen ontwerp

Bij Kaya Sieraden kun je een sieraad laten graveren, geheel naar eigen ontwerp. We hebben graveer bedels in verschillende vormen, bijvoorbeeld een hartje, ster of disc. Combineer deze met een ketting of armband uit ons assortiment. Zo creëer je jouw unieke sieraad die niemand anders heeft. Wij graveren op de hanger wat je maar wil en monteren de bedels naar keuze aan een stevige ketting. Onze sieraden zijn door-en-door zilver en verkrijgbaar in de kleuren zilver, rosé goud verguld en goud verguld. We leveren een KAYA poetsdoekje mee dus dat blijft voor altijd mooi!

Graveren jullie ook sieraden met mijn eigen ontwerp?  

Jazeker, bij KAYA kun je een volledig eigen ontwerp aanleveren, wij zorgen ervoor dat deze op jouw sieraad wordt gegraveerd. Een vingerafdruk is dus geen probleem. Een dierbaar stukje tekst van een oude ansichtkaart van mama of oma? Die ene tekening van jouw (klein)kind die zo dierbaar is? Wij draaien onze hand er niet voor om. Een gegraveerd sieraad is uniek en vol emotie omdat het zo'n speciale betekenis heeft.

Sieraden met naam graveren, hoe werkt dat?

Als je een naam op een sieraad wil graveren, volg dan de volgende stappen. Eerst kies je de ketting of armband en het materiaal. Daarna kies je de bijbehorende bedel die gegraveerd gaat worden. Of je kiest voor meerdere bedels, dat kan natuurlijk ook. Bij ons kun je er ook voor kiezen om de voor én achterkant te graveren maar je kunt ook kiezen voor alleen de voorkant. Per bedel geef je aan welke tekst erop gegraveerd moet worden. Je kunt de ketting of armband uitbreiden met nog meer bedels uit ons assortiment. Combineer naar eigen smaak en stel zo jouw unieke sieraad samen.

Wist je dat: van elk verkocht sieraad gaat een deel naar Stichting Eduki, die er voor zorgt dat kinderen in Gambia naar school kunnen.