Jongens armband en jongens ketting, de mooiste sieraden oline voor boys!

Jongens armband, van extra stoere materialen

Jongens houden van stoer, van grovere materialen (geweven armbandjes) of zwarte kleuren (onyxsteentjes). Waar je voor meisjes al goed moet zoeken naar mooie armbandjes, voor jongens is er écht bijna niks te vinden. Mijn eigen zoon Daan (7) heeft me geholpen met het samenstellen van de collectie jongensarmbandjes en zilveren sporthangers, voor kleine voetballers, basketballers of zwemmers.
 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Kindersieraden voor jongens | Kaya Sieraden

Sieraden zijn niet alleen voor meisjes, ook jongens kunnen prima sieraden dragen. Deze sieraden zien er vaak wel iets anders uit en zijn een stukje stoerder. De collectie jongenssieraden van Kaya Sieraden zijn perfect voor je zoon. Je kunt deze jongenssieraden als cadeau geven voor een verjaardag, maar ze zijn ook prima als geschenk bij andere gelegenheden. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan diverse jongenssieraden. Zo hebben we jongens armbandjes, deze zien er stoer uit en zijn van een uitstekende kwaliteit. Ook zijn er verschillende bedeltjes te vinden die je aan een jongens armband of ketting kunt doen. Deze bedeltjes kun je laten graveren met een naam, speciale datum of een mooie tekst. Zo kun je altijd een mooie herinnering bij je dragen. De jongenssieraden uit ons assortiment kunnen wel tegen een stootje. Je kunt er mee zwemmen, naar de speeltuin, voetballen en nog veel meer jongens dingen mee doen. De jongenssieraden kunnen dit allemaal prima doorstaan en de jongens armbanden en kettingen blijven altijd mooi.

 

Armband met gravure, voor jongens

KAYA maakt armbandjes voor jongens met gravures. Graveer namen, data of speciale woorden. Zo geef je een echt persoonlijk cadeau aan je jongen. De leren armbanden zijn er zowel in kindermaat als in herenmaat. Zo dragen papa en zijn mini-me samen dezelfde armband, hoe lief is dat?

 

Een stoere jongens naamketting of jongens armband, het perfecte cadeau

Geen idee wat je je zoon, kleinzoon of vriendje cadeau moet geven? Ga voor een stoere naamketting van Kaya Sieraden. Met de bolletjes ketting en een stoere hanger, kan je bijna niet de mist in gaan. Nieuw in ons assortiment en een absolute bestseller is de jongens ketting gemaakt van stainless steel. Een fijn prijsje, plek voor een eigen gravering en door de stoere uitstraling een echte must-have voor elke stoere jongen. Ieder jongenssieraad die je bij ons besteld wordt verpakt in een stoer blauw sieradenbuideltje, zo is deze meteen klaar om cadeau te geven. Daarnaast kan het buideltje laten ook worden gebruikt als opbergzakje om het jongenssieraad goed en netjes te bewaren. Je kunt alle jongenssieraden eenvoudig online bestellen en dat tegen de scherpste prijzen.