Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Jongens armband, van extra stoere materialen

Jongens houden vaak van stoer, van grovere materialen of donkere kleuren (onyxsteentjes). Waar je voor meisjes al goed moet zoeken naar mooie armbandjes, jongens sieraden zijn echt bijna niet te vinden. Mijn eigen zoon Daan ( toen 7) heeft me geholpen met het samenstellen van de collectie jongensarmbandjes en zilveren sporthangers, voor kleine voetballers, basketballers of zwemmers. Sinds kort ook shoppen de jongens ook stoere vader en zoon armbanden. Vol trots dragen ze dezelfde armband als papa!

Kindersieraden voor jongens 

De collectie jongenssieraden van KAYA Sieraden heeft voor ieder wat wils. Van subtiele kralenarmbandjes met onyxsteentjes tot wat grovere vader en zoon sets. De jongenssieraden uit ons assortiment kunnen wel tegen een stootje. Je kunt er mee zwemmen, naar de speeltuin, voetballen en nog veel meer jongens dingen mee doen. De jongenssieraden kunnen dit allemaal prima doorstaan en de armbandjes blijven altijd mooi.

Armband met gravure, voor jongens

KAYA maakt armbandjes voor jongens met gravures. Laat de armband graveren met namen, data of speciale woorden. Zo geef je een echt persoonlijk cadeau aan je jongen. De leren armbanden zijn er zowel in kindermaat als in herenmaat; een echte vader zoon armband dus! Zo dragen papa en zijn mini-me samen dezelfde armband met naam, hoe lief is dat?