Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 7

Ketting met geboortebloem

Een zilveren ketting dames kopen bij KAYA Sieraden

Bij KAYA Sieraden vinden we dat je als vrouw nooit genoeg zilveren kettinkjes in je sieradendoosje kunt hebben. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment zilveren dames kettingen voor elke vrouw. Zo kun je jezelf steeds opnieuw (laten) verwennen. Want een sieraad cadeau doen, dat is altijd een goed idee. Ga je voor een subtiel, wat grover of kies je een ketting met gravure? De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt deze verschillende stijlen ook met elkaar combineren. Draag je favoriete kettinkjes op verschillende lengtes onder elkaar.

Geef een ketting zilver dames cadeau

Onze collectie zilveren dames kettingen is zeer uitgebreid. Je vindt bij ons voor iedere dame een geschikte ketting, ideaal als je op zoek bent naar een uniek cadeau. De zilveren kettingen van KAYA laat je naar wens personaliseren met gravures en symbolische bedeltjes. We blijven de trends volgen en breiden ons aanbod in deze categorie dan ook regelmatig uit. Zo ben jij altijd on trend. De zilveren kettingen van KAYA hebben bijna allemaal een verlengkettinkje, waardoor je op ze verschillende lengtes kunt dragen.

Dames ketting zilver in verschillende stijlen

De zilveren kettinkjes van KAYA zijn er in verschillende stijlen. We zorgen dat er voor iedereen iets tussen zit, omdat we weten dat smaken nou eenmaal verschillen. In onze collectie vind je daarom losse zilveren kettinkjes welke je zelf kunt samenstellen. Zo kun je het zo subtiel of gek maken als je zelf wil. Voeg bijvoorbeeld verschillende symbolische bedeltjes aan de ketting dames toe, in combinatie met een graveerbedel. Of wat dacht je van de zeer populaire ketting met letter of naam? Je draagt de kinderen hiermee altijd dicht op het hart. 

Ketting dames zilver | Voor altijd mooi

We vinden het belangrijk dat een zilveren dames ketting lang mee gaat. Vaak is het een cadeau en wie weet wordt het zelfs als generatie-sieraad doorgegeven aan een (klein)dochter. We zorgen er daarom voor dat alle zilveren kettinkjes worden gemaakt van massief .925 sterling zilver. Alle dameskettingen van zilver zijn voorzien van een E-coating voor een warme kleur, langdurige bescherming en het voorkomen van verkleuring. Zo blijven de kettingen langdurig mooi waardoor je er lang plezier van kunt hebben.