Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

bedels zilver

Zilveren bedels: mix & match jouw persoonlijke sieraad

Bij KAYA toveren we jouw bijzondere momenten om tot een uniek sieraad. Met bedels die jouw persoonlijke verhaal vertellen. De bedeltjes worden stuk voor stuk gemaakt van .925 sterling zilver. Er zijn ook enkele verzilverde bedeltjes in het aanbod te vinden; voor altijd mooi! Je kunt gaan voor lieve en subtiele bedeltjes als sterretjes, parels en nog veel meer. Wist je ook dat je de bedel nóg persoonlijker kunt maken middels een eigen gravure? Van tekst tot tekening, wij kunnen het maken voor jou. Heb je je armband of ketting bedels gekozen, dan monteren wij het aan elkaar tot een mooi sieraad, doen er een mooie geschenkverpakking omheen en voilà: een persoonlijk cadeau! 

bedeltjes zilver: voor een blijvende herinnering

Met bedeltjes kun je ieder sieraad personaliseren. Voor ieder persoon of ieder belangrijk moment kun je een nieuw bedeltje kiezen. Zo maak je van een bedelarmband zilver een verzameling persoonlijke herinneringen. Bestel je bij de bedeltjes ook een ketting of armband, dan stellen wij het sieraad voor je samen. Ga bijvoorbeeld voor de jasseron ketting of een bedelarmband voor kind. Heb je al een sieraad dan kun je natuurlijk kiezen voor losse bedeltjes. We leveren deze met een open oogje zodat je 'm zelf op de juiste plek kunt bevestigen. 

Bedelarmband van zilver zelf samenstellen

Ben je op zoek naar nieuwe zilveren bedeltjes aan jouw bedelarmband?  Wil je graag een mooie bedelarmband samenstellen? Of ben je juist op zoek naar een uniek cadeautje? Bij KAYA hebben we een ruim assortiment aan zilveren bedeltjes die aan een bedelarmband gehangen kunnen worden. Kies bijvoorbeeld een bedeltje om kindernamen in te graveren of ga voor een speciale datum. We kunnen ook een handgeschreven tekst of vingerafdruk graveren. Door de fijne prijs en de sentimentele waarde zijn onze zilveren bedels voor armband het beste cadeau om te geven aan jezelf of een dierbare. 

Zilveren bedeltjes van hoge kwaliteit

Alle zilveren bedeltjes van KAYA zijn van 925 sterling zilver. Dat is het hoogste gehalte zilver wat je kunt krijgen voor sieraden. Hierdoor blijft het altijd mooi. Bij iedere bestelling leveren wij een mooi poetsdoekje mee. Wordt jouw bedeltje een beetje dof? Even poetsen en hij is weer als nieuw!