Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

moeder dochter sieraden

Moeder dochter sieraden

De band tussen moeder en dochter is voor eeuwig. Hoe gaaf is het wanneer je deze band kunt vastleggen in een symbolisch sieraad? Speciaal voor alle dochters die op hun mama's willen lijken, heeft KAYA Sieraden een uitgebreide moeder dochter collectie. Matching kettinkjes & armbandjes welke je ook nog eens kunt personaliseren. Voor de allerliefste mama en haar mini-me.

Een symbolisch moeder dochter sieraad

Hoe symbolisch; mama en dochter hetzelfde armbandje of kettinkje. Voor altijd verbonden dankzij een schitterend mama sieraad. Laat je kettinkjes personaliseren en draag elkaars namen op het hart. Een waardevol cadeau voor mama voor een bijzondere gelegenheid *denk moederdag sieraden* of zomaar omdat je van haar houdt. Dankzij ons ruime aanbod moeder en dochter sieraden is er voor ieder wat wils. Of je nu graag een stoere moeder dochter armband draagt of liever een wat subtieler kettinkje, bij Kaya ben je aan het juiste adres. 

Sieraad moeder dochter voor volwassenen

De sterke band tussen moeder en dochter is voor altijd. Ook op een latere leeftijd is het super fijn om elkaar altijd dichtbij te dragen. Onze mama & haar mini-me sieraden zijn dan ook niet alleen voor de kleintjes. Mama's kleine meisje blijf je namelijk altijd. Je kunt er daarom ook gewoon voor kiezen om je mama armband of moeder dochter ketting in twee damesmaten te bestellen. Daarnaast zijn een aantal van onze mama - dochter sieraden zelfs verkrijgbaar als 3-generatie set. De liefde van een moeder wordt generatie op generatie doorgegeven, hoe prachtig is het wanneer je dit met zijn drieën symbolisch bij je kunt dragen. Zie je jouw gewenste sieraad niet als 3-generatie-set terug? Vaak kun je het sieraad voor moeder of dochter ook nog los bestellen, zodat je er alsnog drie van ons ontvangt. 

Moeder - zoon armbanden

Sieraden alleen voor meisjes? Echt niet! Naast de collectie 'sieraden voor moeder & dochter' hebben we stoere moeder & zoon armbanden. Samen kunnen jullie de hele wereld aan! Dankzij een stoere armband met prachtige onyx edelsteentjes straalt jouw zoon de hele dag door. Het hele gezin van een mooi sieraad voorzien? Neem dan ook een kijkje bij de papa sieraden

Met liefde verpakt, direct klaar om te geven

Bij KAYA Sieraden geloven we dat een sieraad een herinnering is aan een bijzonder moment. Het is een cadeautje aan jezelf of aan iemand die je lief hebt. We zorgen er daarom voor dat alle  dames en kindersieraden met liefde worden verpakt in een mooi doosje of zakje, direct klaar om te geven. Wanneer je de verpakking bewaart, heb je direct een fijne plek om het sieraad in op te bergen wanneer je het even niet draagt.