Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 6

nova perola collectie

Nieuwe parels: de Nova Pérola collectie

KAYA’s Nova Pérola collectie: geïnspireerd op het zachte karakter van het Portugese vissersdorp Vila Nova de Milfontes. Wij werden verliefd op de kleurrijke huisjes, de krachtige zee en de heldere Mira rivier. Deze eigenschappen liggen dan ook aan de basis van onze nieuwe stainless steel sieraden collectie. Beeld het je eens in: zand tussen je tenen, een warme gloed op je gezicht en een zacht muziekje op de achtergrond. Je straalt niet alleen dankzij de zon, maar ook dankzij de prachtige Nova Pérola sieraden. Je combineert deze pareltjes - want dat zijn het - met iedere outfit uit je koffer. KAYA’s nieuwe Nova Pérola collectie in één woord omschrijven? Het Portugese saudade dekt wat ons betreft volledig de lading van deze krachtige sieraden collectie. Saudade beschrijft een gevoel van melancholie, gemis en een nostalgisch verlangen naar iets wat geliefd is. Het is dat warme gevoel dat je hebt wanneer je terugdenkt aan een mooie vakantiebestemming, een vakantieliefde en de rust van even helemaal niets moeten. Om dit gelukzalige gevoel zo lang mogelijk vast te houden, draag je de koraal sieraden uit onze Nova Pérola collectie zowel tijdens als na je vakantie. Een glimp van het sieraad brengt je in gedachten naar de zon.

Nova Pérola van de mooiste materialen

De Nova Pérola sieraden zijn speciaal voor jou met grootse zorg en aandacht ontworpen. In de collectie vind je kettinkjes, armbanden en enkelbandjes gemaakt van duurzame materialen in prachtige kleuren en trendy vormen. De blauwe armbandjes zijn geïnspireerd op de turquoise tinten van de oceaan, ze staan voor rust, sereniteit en natuurlijke schoonheid. Een rode armband daarentegen is vurig en levendig als de zomerzon. Zo’n granaat armband straalt een zwoele en speelse energie uit. De witte kettinkjes zijn chic en verfijnd: ze steken prachtig af tegen een gebruinde huid en een kleurrijke outfit. Omdat je deze warme parels graag de hele zomer draagt, hebben we tijdens het samenstellen ervan gekozen voor zeer stevige en natuurlijke materialen. Alle items uit deze collectie zijn gemaakt van roestvrij staal en krachtig koraal. De sieraden zijn zo ontworpen dat jij ze tijdens ieder strandbezoek, elk zomerfeestje en iedere picknick kunt blijven dragen, ook wanneer je een verfrissende duik neemt. Stijl ze met je favoriete jurkje en layer er op los! Alle Nova Pérola juwelen zijn geweldig met elkaar te combineren.

Ook Nova Pérola zelf samenstellen

Omdat we bij KAYA graag verhalen vertellen, kun je ook binnen deze collectie je sieraad volledig zelf samenstellen. Zo maak je door het toevoegen van één bedeltje een stoere schelpen armband van je rode of witte armbandje. Combineer deze met de jade armband, welke je personaliseert door er een initiaal aan te hangen. Kies de initialen van je geliefden, je eigen initialen of een speciale betekenisvolle combinatie. Aan je ketting bevestig je de zeester bedel, die van je creatie een speels en zomers geheel maakt. Jij ontwerpt je eigen Nova Pérola sieraad dat straks het verhaal van jouw zomer vertelt. Niet op zoek naar een sieraad voor jezelf? Je kunt de nieuwe parels ook heel goed voor een ander samenstellen. Ze lenen zich bijvoorbeeld perfect als cadeau voor tieners. Voor hen geldt namelijk: hoe meer kleur en laagjes, hoe beter. Eén ding weten wij zeker: met deze collectie haal je de zomer in huis!