Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

zussen armbandjesBevestig jullie zusjes band met een mooi sieraad

Ikzelf en mijn zusje Rianne hebben een ontzettend goede band. Ze is net wat eigenwijzer en stoerder en ontzettend lief. Onze zussen band gaat nog verder dan die van mijn beste vriendinnen, we hebben aan een woord genoeg. Vanaf de geboorte zijn we al met elkaar en hebben ontzettend veel met elkaar meegemaakt. Ter ere van onze band heb ik de 'zussen sieraden' collectie ontworpen met zussen armbanden, zussen kettingen en speciale cadeaudoosjes. Want zusjes, die zijn er altijd voor elkaar!

Zussen sieraden, voor kinderen én voor dames

De zussen band is om te koesteren. Om de liefde tussen jou en je zus te symboliseren kun je unieke zussen sieraden kopen. Want of je nu oud of jong bent, zusjes liefde, dat is voor altijd. Daarom zijn bijna alle zussen sieraden zowel in kindermaat als in damesmaat verkrijgbaar. Draag samen met trots deze zussen armbanden en kettingen en laat zien dat jullie bij elkaar horen. Door samen deze sieraden te dragen ben je altijd met elkaar verbonden en zo kun je andere ook laten zien dat jullie zussen zijn. In de webshop van KAYASieraden.nl vind je diverse zussen sieraden die je als cadeau aan je zus kan geven. Zo heb je voor je zus een mooie armband of ketting met letter, maar ook voor jezelf heb je dan een uniek zussen sieraad. Ben je op zoek naar een cadeau voor je zus? Dan zit je hier in ieder geval goed!

Zusjes voor altijd, de mooiste zussen ketting of armband

In ons ruime assortiment vind je verschillende zussen sieraden, van mooie kettingen tot de leukste armbandjes. Je kunt kiezen voor een standaard model, maar er zijn ook zussen sieraden die je kunt laten personaliseren. Zo kun je iets op een bedeltje graveren of een armband met een eigen tekst graveren. Bij KAYASieraden.nl kan het allemaal, zo kun je jouw zus laten zien hoeveel je van haar houdt. Er zijn verschillende zussen sieraden waar je uit kunt kiezen. Twee zussen, verbonden door twee unieke armbandjes. Deze lieve zussen kinderarmbandjes zijn gemaakt met pareltjes, roze kristallen en verzilverde graveerhartjes. Roze verwijst naar de kleur en warmte van het hart en staat voor onvoorwaardelijke liefde. Door het verlengkettinkje van 3 cm kunnen de bandjes langer gedragen worden en worden ze niet zo snel te klein. Naast deze mooie zussen armbanden hebben wij ook diverse zussen kettingen. Zo is het infinity teken erg populair op sieraden, dit teken symboliseert oneindigheid, kracht en liefde voor altijd.

Gegraveerde zussen sieraden, een uniek cadeau voor zus

Je kunt met de zussen sieraden verschillende spreuken en quotes symboliseren door deze te laten graveren in de sieraden. Daarnaast hebben we ook sieraden die al gegraveerd zijn met een unieke quote. Zo hebben we een slavenarmband met de tekst ‘i love you tot the moon and back’. Ook vind je hier kettingen met de mooiste spreuken die de liefde tussen zussen symboliseren. Natuurlijk kun je ook kiezen voor iets anders om in de ketting of armband te laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan initialeren, namen of de geboortedatum van je zus. Daarnaast kun je ook een zussen sieraad cadeau geven met een wenskaart waar een lieve boodschap op staat. Zo’n uniek cadeau voor je zus kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop. Heb je een vraag over een van onze sieraden of over het graveren van een zussen sieraad? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan via onze live chat, maar je kunt ook een mail sturen naar [email protected].