Cadeau voor zus? Draag samen een sieraad

cadeau voor zussen

Bevestig jullie 'zusjes' band met een mooi sieraad

Ikzelf en mijn zusje Rianne hebben een ontzettend goede band. Ze is net wat eigenwijzer en stoerder  en ontzettend lief. Onze zussen band gaat nog verder dan die van mijn beste vriendinnen, we hebben aan een woord genoeg. Vanaf de geboorte zijn we al met elkaar en hebben ontzettend veel met elkaar meegemaakt. Ter ere van onze band heb ik de 'zussen sieraden' collectie ontworpen met zussen armbanden, zussen kettingen en speciale cadeaudoosjes. Want zusjes, die zijn er altijd voor elkaar!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Zussen sieraden, voor kinderen én voor dames

De zussen band is om te koesteren. Want of je nu oud of jong bent, zusjes liefde...dat is voor altijd! Daarom zijn bijna alle zussen sieraden zowel in kindermaat als in damesmaat verkrijgbaar! Draag samen met trots deze zussen armbanden en kettingen en laat zien dat jullie bij elkaar horen.

Zusjes voor altijd

Twee zusjes, verbonden door twee armbandjes! Deze lieve armbandjes zijn gemaakt met witte pareltjes, roze kristallen en verzilverde graveerhartjes. Roze verwijst naar de kleur en warmte van het hart en staat voor onvoorwaardelijke liefde. Door het verlengkettinkje van 3 cm kunnen de bandjes twee jaar gedragen worden.  

Side by side, or miles apart, we are sisters, connected by the heart

Symboliseer deze mooi spreuk met een prachtig zussen sieraad, een voor jou, een voor haar. Hiermee bevestig je jullie speciale band, het wordt als het ware in een sieraad gevat. Zo kunnen jullie lek dag even aan elkaar denken als je de armband of ketting ziet.

Sieraad en wenskaart ineen

Deze boodschap staat op de wenskaart van veel van onze wenskaarten. Wat zo is het toch, de zusjes band, daar kan geen enkele vriendinnen vriendschap tegenop. De inspiratie bronnen van deze sieradenlijn zijn mijn eigen dochters Sanne en Kaya, prachtig gefotografeerd op deze achtergrond...aldus een trotse mama ;).  Alle sieraden zijn door-en-door sterling zilver en hebben een verlengkettinkje, zo kan het nog jaren gedragen worden en blijft het voor altijd mooi.