Moeder dochter armband setje, voor jou en je mini-me!

moeder dochter sieradenMoeder dochter armband, symboliseer jullie band sámen!

Mom & Me is een lieve sieradenset voor moeder & dochter of moeder & zoon sámen. Zie je je kleine meid of zoon al trots door de kamer paraderen met zijn of haar mini-me armbandje? Zo zijn jullie een beetje met elkaar verbonden. Alle moeder dochter sets zijn gemaakt met luxe materialen zoals échte zoetwaterpareltjes, glinsterende kristallen en edelstenen, wat zullen jullie samen stralen!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Moeder  en dochter armbanden: mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk

De bestseller onder de zilveren mom & me collectie is de Key to my heart collectie. Aan het kinderarmbandje hangt een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt je mini-me voor altijd de sleutel tot je hart. Hoe lief is dat?! De prijzen van de zilveren moeder dochter setjes zijn een stuk voordeliger dan andere sieradenmerken met soortgelijke armbandjes. Dit komt omdat KAYA geen gebruik maakt van dure reclame, geen studio huurt en alles zelf ontwerpt en inkoopt. Elk sieraad wordt luxe verpakt, gelijk klaar om te geven! Professioneel gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, edelstenen en kristallen en door-en-door zilver. “Keep your loved ones close”, dit is waar Tanja (ontwerpster) aan dacht toen ze de mom & me armbandjes ontwierp. “De reacties waren fantastisch, al mijn vriendinnen wilden een setje voor henzelf en hun mini-me". Hoe symbolisch; mama en kind hetzelfde sieraad. Liever een 3 generatie set voor kleinkind, mama en oma? Klik dan hier.  

Ook moeder zoon armbanden bij Kaya Sieraden

Naast moeder dochter armbanden hebben we ook moeder zoon sieraden. KAYA heeft meerdere moeder zoon armbandjes, van .925 zilveren onyx armbandjes met zilveren sterren, tot Tibetaanse shamballa armbanden en 'key to my heart' armbandjes. Allemaal gemaakt van echte edelstenen (onyx, blauwe goudsteen, turqoise en tijgeroog). Zo geef je een echt kwaliteits sieraad dat lang mee gaat. Extra leuk: elk sieraad wordt luxe verpakt in een blauw zijden sieradenbuideltje. Mooi om te geven, en gelijk een opbergzakje om het jongens armbandje in te bewaren.

Moeder dochter armband van sterling zilver, voor altijd mooi

We gebruiken voor onze mom & me armbanden setjes alleen de mooiste materialen, zodat de armbanden een leven lang meegaan! Onze zilveren moeder en dochter armbanden zijn gemaakt van het hoogste gehalte zilver, .925 sterling zilver, voor altijd mooi. Alle zilveren moeder en dochter armbanden worden verpakt in een lief cadeaudoosje, met wenskaartje en zilverpoetsdoekje, meteen klaar om te geven! 

 

Wil je een ander bedeltje aan de zilveren moeder dochter armbanden set? 

Omdat alle zilveren moeder dochter armbanden van KAYA met de hand worden gemaakt, is het vaak mogelijk een bedeltje te wisselen. Dus mix & match je eigen stijl! Het handigst is om dit even te bespreken op de chat met Tanja (rechtsonder), dan heb je gelijk antwoord. Geef vervolgens je verzoek aan bij 'speciaal verzoek' dat aan het einde van het bestelproces komt. Bekijk hieronder onze collectie zilveren moeder dochter armbanden, er zit vast iets voor je bij.