Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

huewelijks cadeau gepersonaliseerd

Gepersonaliseerd huwelijkscadeau kopen

Stapt iemand uit jouw omgeving binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar een uniek huwelijkscadeau? Bij KAYA vind je wat je zoekt! Laat een persoonlijke tekst graveren op één van onze sieraden of andere accessoires. Wat je daar dan op moet laten graveren? Een simpel Gefeliciteerd, proost! of de trouwdatum volstaat al. Wil je meer tekst kwijt? Bijvoorbeeld Bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van deze bijzondere dag, ga dan voor een persoonlijk cadeau huwelijk met wenskaart. Met dit gepersonaliseerde cadeau huwelijk scoor jij zeker weten punten. Je geeft de gelukkige bruid en bruidegom een tastbare herinnering aan een onvergetelijke dag cadeau, hoe mooi is dat?

Uniek en origineel huwelijkscadeau

Het blijft altijd lastig om een uniek en origineel cadeau te bedenken. Zeker voor zo'n bijzondere gelegenheid als een bruiloft: je wilt nu echt uitpakken. Met een sieraad of accessoire uit de bruidscollectie van KAYA geef je altijd een origineel huwelijkscadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gave wijnopener met gravure? Of ga voor een klassieke set manchetknopen met persoonlijke opdruk. Je kunt er natuurlijk voor kiezen dit huwelijkscadeau op de bruiloft te geven, maar het kan ook eerder. Wie weet valt het sieraad voor de bruid of bruidegom wel zo in de smaak dat ze deze tijdens de bruiloft al zullen dragen.

Sieraden: een blijvend huwelijkscadeau

Een groot voordeel van een KAYA accessoire of sieraad als cadeau bruiloft is dat het voor altijd mooi blijft. Het is een blijvende herinnering aan een wel heel bijzondere dag. Hoe mooi is het wanneer jij deze herinnering aan het bruidspaar cadeau kunt doen? Jouw bestelling wordt door ons met liefde gemaakt en verpakt in een luxe sieradendoosje. Een feestje om te openen en zo blijft het sieraad altijd mooi. Het sieraad bewaar je netjes in dit afgesloten doosje: zo is het echt een blijvend huwelijkscadeau.

Cadeau bruiloft zus of vriendin

Gaat jouw allerliefste zusje of beste vriendin binnenkort trouwen? Natuurlijk verras je haar met een persoonlijk cadeau bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan een armband of kettinkje uit de zusjes of vriendinnen collectie. Dit gepersonaliseerde bruidssieraad koop je voor haar én voor jezelf als cadeau voor bruidsmeisje. Zo kunnen jullie matchen en voelt ze jouw aanwezigheid voor altijd dichtbij. Het ideale cadeau bruiloft vriendin of zus is er eentje waarover jij hebt nagedacht. Een tastbare herinnering aan een bijzondere dag, met liefde uitgezocht en gepersonaliseerd, dat zie en voel je erin terug. Met welk gepersonaliseerd cadeau bruiloft ga jij de bruid verrassen?

Persoonlijk huwelijkscadeau per post

Een leuke tip om het bruidspaar al vóór de grote dag te verrassen: stuur een persoonlijk huwelijkscadeau per post. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde set manchetknopen voor de bruidegom en een schitterend paar oorbellen voor de bruid. Een handgeschreven tekst op het bijgevoegde wenskaartje maakt het pakketje extra persoonlijk. Ik wens jullie een prachtige dag. Alle geluk en liefde. Veel liefs. Dát is nog eens een envelop vol liefde. Wist jij trouwens dat alle KAYA Sieraden pakketjes door de brievenbus passen? Dat is ideaal, want zo hoef je er niet voor thuis te blijven én kun je ze gemakkelijk als cadeautje aan een ander sturen.

Bruiloft cadeau idee: gepersonaliseerde sieraden

Je leest het al: het perfecte bruiloft cadeau is een gepersonaliseerd sieraad voor bruid en bruidegom. Van armbanden en kettinkjes tot manchetknopen en wijnopeners. Bij KAYA Sieraden vind je voor ieder bruidspaar een geschikt cadeau. Wat zullen ze beide stralen wanneer ze het liefdevolle pakketje openen. De persoonlijk gravure maakt het cadeau huwelijk extra bijzonder: hier heb jij tijd en liefde in gestoken. Het bruidspaar zal je voor altijd dankbaar zijn voor dit symbolische huwelijkscadeau.