Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

kettingen infinity

Infinity ketting goud of zilver

Eén van KAYA's bestsellers, de infinityketting. Dat begrijpen wij wel, deze ketting symboliseert de oneindige liefde tussen twee of meer personen. En wie wil er nu niet zo'n bron van liefde om de nek dragen? Alles wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 zilver en 18 karaat goud verguld. De gouden infinity ketting wordt luxe verpakt, direct klaar om dit liefdevolle cadeau te geven.

Infinity ketting 

To infinity and beyond..! Dankzij deze persoonlijke infinity ketting goud draag jij je geliefden altijd op het hart. Een bron van oneindige liefde, gevuld met de namen van je man, kids of ouders. Hoe mooi is dat? Je dierbaren altijd dichtbij dankzij KAYA's uitgebreide collectie infinity sieraden.

Infinity ketting goud, zilver of rosé goud

Draag je de infinity ketting goud, zilver of rosé goud? De keuze is reuze en er is voor ieder wat wils! Zo zijn er verschillende stijlen binnen het infinity ketting assortiment. Een lief subtiel kettinkje met daarin fonkelende zirkonia steentjes, deze match heel goed met de infinity crystal oorbellen. Of wat dacht je van een matching moeder dochter ketting? De meest populaire versie is de gladde ketting infinity, waarin je namen, data of een betekenisvol symbool laat graveren. 

Ketting infinity goud cadeau

Een cadeautje aan jezelf of aan een ander. De ketting van oneindige liefde is altijd een goed idee. Vaders & kinderen, jullie maken mama vast en zeker blij met een persoonlijke infinity ketting dames. Hoe leuk is het wanneer we gelijk het hele gezin laten matchen met ook een infinity kinderketting voor de kids? De oneindige liefde moet namelijk gedeeld worden! Combineer de ketting met een van onze andere prachtige infinity sieraden.