Over ons bedrijf, even voorstellen

Mijn naam is Tanja Rakhou, eigenaar & ontwerpster van KAYA sieraden.
Het begon allemaal met mijn eigen dochter Kaya, toen 3 jaar oud. Dagelijks werd mijn sieradenkistje geplunderd omdat ze er net zo uit willen zien als mama. Voor een feestje wilde mijn dochter Kaya dus hetzelfde sieraad als mama. Haar quote 'dan kan iedereen zien dat we blij elkaar horen'. Aan deze oproep wilde ik natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels afgezocht naar zo’n sieraden set, maar nergens te vinden!Een grote stap, van werken bij een Multinational naar mijn eigen bedrijf

Om mijn droom waar te maken zei ik begin 2012 mijn baan op en schreef een plan. Het moest een eigen sieradenbedrijf worden voor moeders met dochters dat ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen. Daarna sieraden ontworpen, labeltjes aangeschaft, een website ontworpen en van start gegaan.

Sieraden om bijzondere momenten tastbaar te herinneren

Ik maak kindersieraden om speciale momenten van je kind tastbaar te herinneren. Voor lieve meiden, stoere jongens én voor de allerkleinsten exta sterke baby armbandjes! Vier de geboorte van je (klein)dochter met zo'n schattig sieraad. Of geef een tastbaar aandenken voor haar doop, communie, verjaardag, of de eerste keer dat ze een bruidsmeisje mag zijn. Allemaal prachtige momenten voor een bijzondere sieraden.

Giving back aan kinderen in Gambia

Het klinkt misschien als in een Miss World verkiezing, maar na tien jaar gewerkt te hebben voor een multinational wil ik nu wat terug doen. Ik kwam in contact met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Een perfecte match dus! Daarom doneer ik per sieraad een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Tot nu toe gaan er 10 kinderen door de donaties naar school (zie Giving Back). Mijn droom? Prachtige sieraden ontwikkelen én een schooltje vol kinderen! En ik weet dat het niet makkelijk zal worden met duizend andere sieraden webshops.....maar ja, dromen mag altijd toch!

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen en je vindt me ook op Facebook en Twitter. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe collecties, aanbiedingen en de kinderen in Gambia, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Enjoy!

Tanja


Contactgegevens
Email: info@kayasieraden.nl
Chat: Start een life chat met button rechts onderin of laat daar een bericht achter. We reageren binnen 24 uur op Email en Chat.
Telefoon: 0044-7948612511 (buitenlands nummer)

Adresgegevens (geen bezoekadres)
KAYA Sieraden
Bosuilstraat 9
2333 VD Leiden

Overige gegevens 
Bank rekeningnummer: NL52 RABO 0171 6636 08 /BIC: RABONL2U
BTW-NUMMER: NL1752.60.837.B01 
KvK inschrijvingsnummer: 54484529