Over ons | KayaSieraden.nl

“Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen”

Dankzij deze uitspraak van mijn 5-jarige dochter Kaya werd ik op het idee gebracht om een eigen sieraden webshop te starten. Kaya wilde namelijk graag samen met mama een matching sieraden setje dragen. Nergens te vinden... dus zelf maar ontwerpen! De webshop, gespecialiseerd in sieraden voor mama & haar mini-me, ging snel daarna live.

Inmiddels vind je bij KAYA Sieraden meer dan alleen mama-dochter sieraden. Samen met een team creëer ik unieke & persoonlijke sieraden met ieder een eigen verhaal. Zo kun jij betekenisvolle momenten altijd met je meedragen.  


”Ruim 3000.000 bestellingen verder”

KAYA Sieraden is in 2012 door mij, Tanja Rakhou, opgericht. Een kleine start-up waarin ik zelf alles deed. Van het rijgen van sieraden, het handmatig graveren van bedels tot  het plakken van postzegels op de enveloppen. Het eerste parelarmbandje heb ik zelfs thuis aan de keukentafel gegraveerd. Nu - 10 jaar later -  zijn we ruim 3000.000 bestellingen verder. Met het aantal bestellingen groeide ook het aantal medewerkers. Een hecht team van 33 medewerkers zorgt er zeven dagen per week voor dat jullie bestellingen met liefde gemaakt, verpakt & verzonden worden. Inmiddels vanuit een eigen kantoorpand met prachtig uitzicht over Leiden.

We beschikken sinds kort ook over de nieuwste laser graveermachines, waardoor je nu niet alleen standaard lettertypes maar ook een eigen handschrift, een kindertekening of een vingerafdruk van een dierbare kan laten graveren. Vernieuwen en ontwikkelen doen we dagelijks, we zijn nooit klaar met leren en streven de allerbeste kwaliteit na. Dit doen we, omdat we begrijpen dat een sieraad - jouw sieraad - een uniek en persoonlijk verhaal met zich mee draagt.

Waar we voor staan..

Kwaliteit en precisie

Het team en ik behandelen ieder sieraad met integriteit en precisie. Omdat we veel maatwerk leveren, vinden we het belangrijk om goed te communiceren met onze klanten. Upload je bijvoorbeeld een vingerafdruk, en denken wij dat de kwaliteit hiervan nog net wat beter kan, dan zullen we je dit altijd laten weten. Het uiteindelijke doel is namelijk dat je het (emotioneel) waardevolle sieraad met trots draagt.

Voor het hele gezin

De liefde tussen moeder en dochter is voor eeuwig. De liefde tussen mij en mijn dochter Kaya vormt zelfs de basis voor het ontstaan van KAYA Sieraden. Ik vind het daarom belangrijk om meer mama’s & hun mini-me te laten stralen. Maar ook de papa’s en hun stoere lookalikes worden niet vergeten. Mijn doel is deze verhalen vastleggen in unieke sieraden. Zo draag jij de meest dierbare verhalen altijd dichtbij je hart. Ieder Kaya Sieraad wordt met liefde voor jou gepersonaliseerd.

Voor iedereen betaalbaar

Het was voor mij meteen al duidelijk. Een sieraden webshop starten, welke voor iedereen toegankelijk is. Natuurlijk wel van de mooiste materialen zoals sterling zilver, echte zoetwaterparels en 18 karaat goud verguld. Omdat we zelf al onze sieraden ontwerpen en produceren in Leiden kunnen we het betaalbaar houden. Ook geven we geen grote budgetten uit aan marketingcampagnes of influencers. Ik geloof in een eerlijke prijs, voor onze leverancier en voor de klant. Op deze manier blijven onze sieraden betaalbaar, omdat je aan inspirerende, unieke en waardevolle verhalen geen prijskaartje kunt hangen.

Naast het tastbaar maken van jouw verhaal, schrijf ik ook graag mee aan een nieuw verhaal. Een verhaal dat zich afspeelt in Gambia. Ik doneer daarom per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Hierdoor gaan nu twintig Gambiaanse kinderen naar school, op weg naar een mooiere toekomst.

 Contactgegevens


Email: [email protected]
Chat: Start een live chat met button rechts onderin of laat daar een bericht achter. We reageren binnen 24 uur op Email en Chat.
Telefoon: 0850003187

Bedrijfsgegevens
KAYA Sieraden B.V.
Evertsenstraat 177
2315 RZ Leiden

BTW-NUMMER: NL859905044B01
KvK inschrijvingsnummer: 74449540