KAYA Sieraden | Over ons

Feel special 

Dat gevoel van speciaal zijn.. dat willen we toch allemaal? Van een glinstering in een ketting tot een fonkeling in de ogen, doe het jezelf of een ander cadeau. Bij KAYA Sieraden halen we iedere dag het beste uit onszelf om anderen te laten stralen. 

We vangen het moment

Bij KAYA Sieraden leggen we de mooiste herinneringen zorgvuldig vast in een liefdevol sieraad. Van een kinderverjaardag of Moederdag tot het overlijden van een dierbare, het sieraad vormt een tastbare herinnering aan een moment of persoon. We vangen dit moment, zodat jij het voor altijd met je mee kunt dragen.

Hoe we dat doen

Met een ruim aanbod aan gepersonaliseerde sieraden bezorgt KAYA unieke geluksmomentjes voor jong en oud. Met liefde worden de sieraden in ons atelier samengesteld en gegraveerd. We leveren veel maatwerk, zodat het sieraad - net als jij - echt uniek is. Eigenlijk ben jij dus zelf de ontwerper van je nieuwe sieraad. Ons doel is een toegankelijke webshop te zijn waar iedereen terecht kan. Onze kracht zit daarnaast in de snelle levering van jouw brievenbuspakje. Voor last minute gepersonaliseerde cadeautjes draaien wij onze hand niet om. We verzenden bovendien kosteloos zodat jij jezelf of een ander moeiteloos laat stralen. 

Hoe we zijn begonnen

“Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen.” Vanuit deze overtuiging plunderde de vijfjarige Kaya regelmatig het sieradenkistje van mama. Moeder Tanja ging op zoek naar mooie moeder dochter sieraden, zodat zij en Kaya konden matchen. Zo’n set was nergens te vinden, dus besloot Tanja zelf aan de slag te gaan. Haar eerste ontwerpen werden aan de keukentafel gemaakt en de webshop voor moeder-dochter sieraden ging snel daarna live. Dit was het begin van een verhaal waarin nog vele hoofdstukken zouden volgen. 

Waar staan we nu? 

In 2022 vierde KAYA alweer haar 10-jarig bestaan. We keken met een team van inmiddels ruim 30 personen terug op de successen van de afgelopen jaren. Zo werd de keukentafel na een aantal jaren ingeruild voor een gezellig kantoorpand met prachtig uitzicht over Leiden. Onze collectie werd gestaag uitgebreid met onder andere sieraden voor heren, oma’s en vriendinnen. Dat ook deze sieraden goed in de smaak vallen, blijkt wel uit het feit dat we met elkaar al ruim 350.000 bestellingen hebben mogen maken. Een mooie bekroning op dit succes was de Gazellen Award 2021 van het Financieele Dagblad: KAYA staat in de top 10 snelst groeiende bedrijven van Nederland! En hoe nu verder? We blijven doen waar we goed in zijn: met liefde en aandacht vangen we herinneringen in betekenisvolle sieraden. Ondertussen werken we aan de kleine details, zetten we de puntjes op de i..


Contactgegevens

Tijdens kantoortijden reageren wij binnen een paar uur op je berichtje.
Email: [email protected]
Chat: Start een live chat met button rechts onderin of laat daar een bericht achter. 
Telefoon: 0850003187

Bedrijfsgegevens
KAYA Sieraden B.V.
Evertsenstraat 177
2315 RZ Leiden

BTW-NUMMER: NL859905044B01
KvK inschrijvingsnummer: 74449540