Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

vriendschaparmbanden
Vriendschapsarmbandjes van KAYA Sieraden

Je allerbeste vriendin verrassen met een mooi sieraad? Bij KAYA ben je aan het juiste adres. Vier jullie vriendschap met een set vriendschapsarmbandjes. Speciaal voor jou hebben we onze bestsellers voor vriendinnen op deze pagina verzameld. Stuk voor stuk unieke sieraden met de mogelijkheid tot personalisatie. Want jou lieve vriendin verdient alleen het allerbeste. Door de matching armbandjes weet iedereen dat jullie BFF's zijn!

Armbanden setjes online bestellen

Bij KAYA shop je de vriendschap armband gemakkelijk online. Verzenden doen we altijd snel & bij besteding vanaf € 20,-  kosteloos, zodat jij jouw lieve vriendin snel kunt verrassen. Ga je voor een vriendschap armband zilver, goud of rosé goud? Alles is mogelijk! Het sieraad wordt verpakt in een luxe sieradendoosje met satijnen strik, direct klaar om cadeau te doen. Het doosje is direct een fijne opbergplek wanneer het sieraad even niet gedragen wordt. Daarnaast ontvang je van ons een zilverpoetsdoekje, zodat je de vriendschap armband altijd netjes houdt. Ook wanneer je liever gaat voor een vriendschapsketting, ontvang je het doosje & poetsdoekje van ons!

Vriendschapsarmband laten graveren

Wist je dat je bij KAYA bijna ieder sieraad kunt laten graveren? Op de slavenarmband laat je een persoonlijke boodschap voor haar achter. Op de andere vriendschapsarmbandjes is er ruimte voor namen, initialen of symbolen. Of wat dacht je van een bijzondere geboortebloem armband? Via het little note kaartje dat je bij de bestelling ontvangt, vertel je haar wat ze voor je betekent. Deze vriendschapsarmband met tekst staat symbool voor de vele avonturen die jullie nog gaan beleven.

Altijd met elkaar verbonden

Ons aanbod armbandjes is ontzettend ruim. Van zilveren tot (rosé) gouden armbanden, subtiel of net wat grover en met of zonder bedeltjes. Zo is er voor iedere vriendin een passende vriendschaps armband te vinden. Ook als je niet dezelfde smaak hebt! Je kunt voor jou en je BFF hetzelfde sieraad shoppen, of wees creatief en stel met losse producten je eigen vriendinnenset samen. Bijvoorbeeld de ene een wat grovere schakel dan de andere maar wel allebei met dezelfde bedel eraan. Zo draag je ieder je favoriete sieraad en is jullie vriendschap toch bezegeld om jullie polsen. 

Een vriendinnen armband voor 3 of meer nodig?

Ben je op zoek naar een vriendinnen armband voor je jaarclub? Voor je liefste klasgenoten? Sportclubje? Of voor je BFF's van vroeger? Iedere set is uit te breiden met een extra armband. Voeg de derde, vierde of desnoods tiende armband los aan je winkelmandje toe. Dan kun jij je vriendinnengroep binnenkort blij maken. Ga je voor een klassieke bar armband met gravure, of kies je de infinity armband die staat voor oneindige liefde, een mooi symbool voor jullie vriendschap dus!

Vriendschapsarmbandjes voor volwassenen

Speciaal voor volwassenen hebben we een mooie collectie vriendschapsarmbandjes samengesteld. Want ook al zijn we gespecialiseerd in sieraden die je ook voor je mini-me kunt bijbestellen. We snappen als geen ander dat ook volwassenen (zonder kinderen) elkaar graag sieraden cadeau geven. Vriendschappen tussen volwassenen mogen gevierd worden, sommige bestaan al sinds de basisschool. hoe mooi is het als jullie een vriendschapsarmbandje voor volwassenen kunnen samenstellen en personaliseren. Mix & match jullie sieraad bij elkaar en vier jullie vriendschap. 

Steun stichting Eduki met je aankoop!

Bij KAYA geloven we dat wij een steentje kunnen bijdragen aan het goede doel. Per verkocht sieraad doneren wij een bedrag aan Stichting Eduki. Dankzij deze stichting krijgen een hoop kinderen in Gambia kwalitatief onderwijs, met daardoor uitzicht op een betere toekomst. Wil je meer weten over de 22 kinderen die we dankzij jou al hebben kunnen helpen? Lees alles over de bijdrage van KAYA aan stichting Eduki.