Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

babyarmband zilver graveren

Baby armbandje met naam, lief cadeau!

Een baby armbandje met naam is niet voor niets heel populair om te geven én om te krijgen. De kersverse ouders hebben met veel zorg de naam uitgekozen, hoe leuk is het dan om die naam op een baby armbandje te zien pronken. Wat zal het schattig staan, zo'n baby armbandje om haar kleine polsje. We graveren de armbandjes machinaal of met de hand, precies zoals jij het wenst. Zo ontstaat een perfect kraamcadeau, of voor haar eerste verjaardag. Gemaakt van door-en-door zilver of roestvrij staal en echte zoetwaterparels!  

Armbandje met de naam van je kind

De naam van een baby wordt met trots uitgekozen door de kersverse ouders. Hoe mooi is het om hierbij stil te staan en een baby armbandje met haar voornaam te laten graveren? Dit gaat vast in haar bewaardoos voor later, samen met haar eerste tandjes. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de geboortedatum op de achterkant te laten graveren, of de namen van de ouders. Zo wordt het armbandje met naam het meest bijzondere cadeautje wat de kersverse ouders krijgen voor hun mooiste baby van de wereld. 

Ruime collectie naam armbandje baby bij KAYA Sieraden

Bij KAYA Sieraden ontvingen we jaren geleden erg veel verzoekjes van een naam armbandje voor een baby. Daar hebben we natuurlijk wat mee gedaan! In de afgelopen jaren hebben we de collectie naam armbandjes voor een baby flink uitgebreid. We hebben ook goed geluisterd naar onze klanten zodat we telkens de kwaliteit konden aanscherpen. De huidige collectie is van TOP kwaliteit, met de perfecte maat voor iedere baby. Door het verlengkettinkje past deze namelijk altijd! Daarnaast hebben we meerdere graveertechnieken tot onze beschikking. Zo kunnen we authentiek, met de hand graveren. Maar we hebben ook de modernste machines tot onze beschikking waar jij het lettertype zelf kunt kiezen. De zilveren baby sieraden worden gemaakt van erg sterk materiaal, deze zijn namelijk gemaakt van .925 zilver. Zo blijft het armbandje met de naam van de baby erin voor altijd mooi en blijft het een bijzonder aandenken voor later. Je kunt er nog eens naar terugkijken en dan bedenken hoe klein en fijn het polsje was. Het armbandje is dus erg leuk om te dragen, maar op een gegeven moment zal het armbandje te klein worden. Dan kun je deze in een mooi doosje opbergen om zo als herinnering te bewaren aan deze mooi tijd.

Een extra persoonlijk zilveren armbandje met naam kind 

Natuurlijk kun je voor je eigen kind zo’n mooi zilveren baby armbandje kopen, maar ook als babyshower cadeau is dit het perfecte geschenk. Wat zullen de kersverse ouders blij zijn met dit persoonlijke kraamcadeau met naam! We hebben zilveren baby armbandjes met naam in een parel uitvoering of je kunt kiezen voor een trendy zilveren jasseron schakelarmband. Je kunt uiteraard ook gaan voor de babyarmband goud. Alle baby armbandjes met naam worden netjes verpakt in een luxe sieradendoosje. Zo kun je het baby sieraad gelijk als cadeau geven. Naast de zilveren babyarmbandjes met naam vind je in onze webshop nog meer unieke babyarmbandjes. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Bekijk nu ons ruime aanbod aan armbandjes met naam voor baby's en bestel deze eenvoudig online!

Bestel je baby armbandje met naam bij KAYA

Kortom, kies het armbandje wat het beste past bij de baby. Kies welk lettertype je het mooist vindt en of je ook op de achterkant een gravure wil. Alles gekozen? Als je vandaag nog op tijd bestelt, heb je morgen het sieraad al op de deurmat liggen. Al onze sieraden passen door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Check voor de zekerheid even de levertijd, deze staat altijd aangegeven bij het product, en wordt ook tijdens het afrekenen vermeld.