Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Babyarmbandjes met naam, lief cadeau!

De baby armband met naam is niet voor niets heel populair om te geven én om te krijgen. De kersverse ouders hebben met veel zorg de naam uitgekozen, hoe leuk is het dan om de naam op een baby armbandje te zien pronken. Wat zal het schattig staan, zo'n baby armbandje met naam om haar kleine polsje. We graveren de armbandjes machinaal of met de hand. Zo ontstaat een perfect kraamcadeau, of voor haar eerste verjaardag. Gemaakt van door-en-door zilver en echte zoetwaterparels!  

Zilveren babyarmband met naam 

De naam van een baby wordt met trots uitgekozen door de kersverse ouders. Hoe mooi is het om hierbij stil te staan en een baby armbandje met haar voornaam te laten graveren? Dit gaat vast in haar bewaardoos voor later, samen met haar eerste tandjes. De collectie bestaat uit zilveren baby armbandjes die met de hand worden gegraveerd, dit gebeurt met sierlijke schrijfletters. Zo kun je een mooi een persoonlijk baby armbandje met naam laten maken. Zo heb je altijd een mooie herinnering aan de babytijd.

Armbandje met naam baby in het zilver gegraveerd 

Wij van KAYASieraden.nl ontvingen erg veel verzoekjes van een naamarmbandje voor een baby. Daar moesten we natuurlijk wel wat mee doen en dat hebben we ook zeker gedaan. We ontwierpen een speciaal zilveren naambedeltje met een perfecte maat voor een baby armbandje. Niet te groot en ook niet te klein, zodat deze goed zou passen. Naast een naam kun je natuurlijk ook iets anders erin laten graveren. Zo kunnen wij een geboortedatum in het armbandje graveren of de doopdatum, om zo deze datum te koesteren. De zilveren baby sieraden worden gemaakt van erg sterk materiaal, deze zijn namelijk gemaakt van .925 zilver. Zo blijft het naamarmbandje mooi voor altijd en is het een mooi aandenken voor later. Je kunt er nog eens naar terugkijken en dan bedenken hoe klein en fijn het polsje was. Het armbandje is dus erg leuk om te dragen, maar op een gegeven moment zal het armbandje te klein worden. Dan kun je deze in een mooi doosje op bergen om zo als herinnering te bewaren aan deze mooi tijd.

Een extra persoonlijk zilveren armbandje met naam kind 

Natuurlijk kun je voor je eigen kind zo’n mooi zilveren baby armbandje kopen, maar ook als babyshower cadeau is dit het perfecte geschenk. Wat zullen de kersverse ouders blij zijn met dit persoonlijke kraamcadeau met naam!We hebben zilveren baby armbandjes met naam in een parel uitvoering of je kunt kiezen voor een trendy zilveren jasseron schakelarmband. Je kunt uiteraard ook gaan voor de babyarmband goud. Alle baby armbandjes met naam worden luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje. Zo kun je het baby sieraad gelijk als cadeau geven. Naast de zilveren babyarmbandjes met naam vind je in onze webshop nog meer unieke babyarmbandjes. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Bekijk nu ons ruime aanbod aan armbandjes met naam voor baby's en bestel deze eenvoudig online!