baby armbandje met naam, uniek baby cadeau!

Babyarmbandjes met naam, lief cadeau!

Babyarmbandjes met naam zijn niet voor niets hele populaire cadeautjes om te krijgen. De kersverse ouders hebben met veel zorg de naam uitgekozen, hoe leuk is het dan om de naam op een baby armbandje te zien pronken. Wat zal het schattig staan, zo'n babyarmbandje met naam om haar mollige polsje. We graveren de armbandje met de hand, op ambachtelijke wijze. Zo ontstaat een perfect kraamcadeau, of voor haar eerste verjaardag. Gemaakt van door-en-door zilver en echte zoetwaterparels!  
Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous MamaZilveren babyarmband met naam | KayaSieraden.nl

De naam van een baby wordt met trots uitgekozen door de kersverse ouders. Hoe mooi is het om hierbij stil te staan en een babyarmbandje met haar voornaam te laten graveren? Dit gaat vast in haar bewaardoos voor later, samen met haar eerste haartjes en eerste tandjes. De collectie bestaat uit zilveren baby armbandjes die met de hand worden gegraveerd, dit gebeurt met sierlijke schrijfletters. Zo kun je een mooi een persoonlijk babyarmbandje laten maken. Hierdoor vind je bij KayaSieraden.nl een unieke collectie aan babyarmbandjes met naam. Deze zilveren babyarmbandjes kun je eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen. Zo kun je jouw baby een uniek en gepersonaliseerd babyarmbandje geven die voor altijd bewaard kan worden. Zo heb je altijd een mooie herinnering aan de babytijd.

 

Baby naam armbandje in het zilver gegraveerd 

Wij van KayaSieraden.nl ontvingen erg veel verzoekjes van een naamarmbandje voor een baby. Daar moesten we natuurlijk wel wat mee doen en dat hebben we ook zeker gedaan. We ontwierpen een speciaal zilveren naambedeltje met een perfecte maat voor een baby armbandje. Niet te groot en ook niet te klein, zodat deze goed zou passen. Naast een naam kun je natuurlijk ook iets anders erin laten graveren. Zo kunnen wij een geboortedatum in het armbandje graveren of de doopdatum, om zo deze datum te koesteren. De zilveren babyarmbandje worden gemaakt van erg sterk materiaal, deze zijn namelijk gemaakt van .925 zilver. Zo blijft het naamarmbandje mooi voor altijd en is het een mooi aandenken voor later. Je kunt er nog eens naar terugkijken en dan bedenken hoe klein en fijn het polsje was. Het armbandje is dus erg leuk om te dragen, maar op een gegeven moment zal het armbandje te klein worden. Dan kun je deze in een mooi doosje op bergen om zo als herinnering te bewaren aan deze mooi tijd.

 

Een extra persoonlijk zilveren naam armbandje voor kind online kopen

Haar voornaam is met veel liefde door de ouders uitgekozen. Wat is er nou mooier dan deze voornaam in een armbandje te laten graveren? Je kunt voor je eigen kind zo’n mooi zilveren naamarmbandje kopen, maar ook als kraamcadeau is dit het perfecte geschenk. We hebben zilveren baby armbandjes met naam in een parel uitvoering of je kunt kiezen voor een trendy zilveren jasseron schakelarmband. Alle baby armbandjes met naam worden luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje. Zo kun je het baby sieraad gelijk als cadeau geven. Naast de zilveren babyarmbandjes met naam vind je in onze webshop nog meer unieke babyarmbandjes. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Bekijk nu ons ruime aanbod aan naam armbandjes voor baby's en bestel deze eenvoudig online!