Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Armband dames

Geef een kraamcadeau met naam cadeau 

Een babynaam kiezen? Wat een klus is dat voor de aanstaande papa's en mama's. Maar dan valt met trots het geboortekaartje door de bus, met de naam die zij na veel wikken en wegen hebben uitgekozen. Hoe bijzonder is het om deze zorgvuldig uitgekozen naam terug te laten komen op jouw kraamcadeau? Met dit cadeau zit je zeker goed omdat je iets échts persoonlijks geeft. Een kraamcadeau met naam is niet voor niets het meest gewaarderde kraamcadeaus van kersverse ouders.

Geboortesieraad voor moeder top 5 

We snappen dat het lastig is om het juiste cadeautje te kiezen. Daarom hebben we de top 5 geboortesieraden voor de kersverse moeder voor je op een rijtje gezet

 1. Gepersonaliseerde geboorte armband voor moeder met naam
 2. Slavenarmband met naam, datum of lieve boodschap
 3. Geboorte armbandje voor moeder met geboortesteen en naam
 4. Ketting met vingerafdruk van de baby in een hartje
 5. Ketting met bar om geboortedatum en naam op te laten graveren

Geboortesieraad voor de baby top 5

Geef je liever een cadeautje aan de pasgeboren baby? Hieronder vind je onze geboortesieraden bestsellers voor de allerkleinsten. Allemaal veilig voor een baby om te dragen en in maat verstelbaar. Een mooi bewaardoosje wordt meegeleverd zodat het geboortesieraad voor altijd mooi opgeborgen kan worden als het niet meer past. 

 1. Geboortesieraad baby armband classic bar met geboortesteen
 2. Geboortesieraad classic bar met bedeltje naar keuze
 3. Eenvoudige baby armband classic bar met naam erin gegraveerd
 4. Baby bedelarmband van fijne jasseron om zelf samen te stellen
 5. Baby armbandje infinty met naam gravure

Kraamcadeau met naam en geboortedatum is een tastbare herinnering voor later

KAYA Sieraden heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in kraamcadeaus met naam. Denk aan een bedel, gepersonaliseerde ketting of armband met naam. Deze gepersonaliseerde baby sieraden zijn niet alleen mooi om te dragen, zo'n sieraad is ook voor later een tastbaar aandenken. Door het verlengkettinkje dat we aan alle babyarmbandjes monteren gaat het een paar jaar mee. Daarna gaat het vast in een sieradenkistje voor later, samen met haar eerste schoentje en eerste lokje haar. Om te herinneren hoe klein ze toen nog was.

Een gepersonaliseerd geboorte sieraad koop je bij KAYA Sieraden

Met een origineel, gepersonaliseerd geboortesieraad zit je sowieso goed. Bij KAYA Sieraden zijn we hierin gespecialiseerd dus je bent bij ons aan het juiste adres. Wil je dus wat anders geven dan de standaard kraamcadeaus, zoals een knuffel, kleertjes of een cadeaubon? Kies dan voor een kraamcadeautje dat persoonlijk is! Een baby armbandje met naam is het perfecte voorbeeld van een origineel en persoonlijk geboortesieraad. Zo vergeten de kersverse ouders nooit meer van wie ze dat bijzondere cadeau hebben gehad.

Voor moeder een kraamcadeau met naam blijft favoriet

Er is een onderzoek gedaan wat de favoriete kraamcadeaus voor moeder zijn (Bron: Kidztoday). De top 3 kraamcadeaus was:

 1. Cadeaubon (27%)
 2. Gepersonaliseerd cadeau (20%) zoals een sieraad voor moeder met de naam van het kindje erop
 3. Kleding in maat 62 (19%).

Daarna volgen boeken, speelgoed, rompertjes en verzorgingsproducten. Dus laat nu een geboortesieraad personaliseren met de naam van de kleine wereldburger, en je zit zeker goed als je op kraamvisite gaat! Cadeau tip: een baby of kinderarmbandje met haar naam erin gegraveerd.

Geboorte armband of ketting voor moeder personaliseren

Extra leuk is dat de geboorte armbandjes en kettingen te personaliseren zijn met bijvoorbeeld een naambedel, tekstbedel met persoonlijke boodschap of de letter van de voornaam van het kindje. Vaak kiezen ouders ervoor om op de voorkant de letter of naam te graveren en op de achterkant de geboortedatum. Komt er nog een kleine spruit bij? Dan kun je een losse bedel bijbestellen, zo maak je jouw eigen unieke sieraad en kun je de kinderen voor altijd dichtbij je dragen. Met de nieuwste graveer technieken kunnen we ook gedeelte van het geboortekaartje graveren of de vingerafdruk van de baby in een bedel graveren.

Voor baby en moeder hetzelfde geboortesieraad

KAYA Sieraden is ooit ontstaan omdat de dochter van Tanja (eigenaresse) hetzelfde sieraad wilde als haar mama. Zodat iedereen kon zien dat ze bij elkaar horen. Vanuit die gedachte is Tanja begonnen met het samenstellen van een collectie moeder dochter armbandjes en moeder dochter kettingen. Vandaar dat bijna alle geboortesieraden ook in een grotere versie voor mama verkrijgbaar is. Een populair kraamcadeau is dan ook de infinity armband met wenskaart voor moeder en dochter. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! 

Geboorte cadeau voor mama en baby

Een geboorte cadeau is er niet alleen voor de baby maar ook voor de mama. De moeder mag natuurlijk ook verwend worden na de geboorte. Het is natuurlijk niet niks om een klein wondertje op de wereld te zetten. Ook hier is een armband of ketting met naam een zeer geschikt cadeau. Iedere maand heeft namelijk een aparte geboortesteen. Zo geef je ook een leuk kraamcadeau aan de kersverse mama. Je kunt de ring of ketting met geboortesteen daarnaast ook laten graveren met de naam en/of de geboortedatum van haar kersverse kindje. Ook ontzettend populair is de slavenarmband zilver. Unieker en persoonlijker kan bijna niet!

Kan ik een geboortesieraad laten graveren? 

Ja, bij KAYA kunnen alle geboortesieraden naar wens gegraveerd worden. We gebruiken verschillende graveertechnieken. In grote lijnen onderscheiden we de volgende technieken:

 • Handgravure: op ambachtelijke wijze wordt met de hand het sieraad gegraveerd.
 • Klassieke machinale gravure: met een graveermachine een vooraf gekozen lettertype in het sieraad gegraveerd. Er wordt als het ware een heel dun laagje van het sieraad geslepen waardoor de gravure zichtbaar wordt.
 • Moderne laser gravure: de gravure wordt als het ware in het sieraad 'gebrand'. Hierdoor wordt de gravure zwart van kleur. Net als bij de klassieke machinale gravure kun je vooraf een lettertype kiezen wat bij jouw stijl en smaak past. Met deze techniek kunnen we ook vingerafdruk sieraden maken of bijvoorbeeld een tekening graveren in het sieraad. 

Geef bij de geboorte een sieraad dat nooit vergeten wordt

Je wilt natuurlijk niet en kraamcadeau geven dat onderop de stapel beland. Met een uniek en persoonlijk geboorte sieraad weet je zeker dat dit niet gaat gebeuren. Je wilt het liefste een origineel kraamcadeau geven wat vaak gebruikt wordt en wat een mooie herinnering voor het leven is. KAYA Sieraden heeft een uitgebreid aanbod aan kraamcadeaus voor zowel mama als baby. Daarnaast hebben we ook sieraden setjes die zowel baby als mama beide kunnen dragen. Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau? Dan slaag je bij KAYA Sieraden zeker!