Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

pootafdruk graveren

De handafdruk of voetafdruk van jouw baby in een sieraad

Kleine handjes en kleine voetjes, kan het nog schattiger? Zo mooi en waardevol om dit voor altijd vast te leggen in een sieraad. Geen één sieraad vertelt een mooier en unieker verhaal dan een sieraad met een hand- of voetafdruk. Want de afdrukken zijn uniek, niemand heeft dezelfde afdruk als jouw kleintje. Daarom zijn deze sieraden zo speciaal. 

Bij KAYA Sieraden willen wij dat het sieraad met hand of voetafdruk perfect bij jou past. Daarom kunnen de afdrukken op verschillende sieraden worden gegraveerd, in het zilver en verguld, op een ketting of armband. Zodat jij echt iets bijzonders kan dragen dat jouw liefde voor de kleine laat zien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een armband met de voetafdrukken van je pasgeboren kindje of een gouden ketting met de handafdruk van je trotse tweejarige. Bij ons vind je altijd een sieraad met een hand- of voetafdruk dat perfect bij jou past.

Ketting met de voetafdruk van je baby

Wil je de kleine overal met je mee naar toe nemen en dicht bij je dragen? Dat kan door de voetafdruk te laten graveren op een ketting. Elke keer als je de ketting aanraakt, voel je de liefde en de verbinding met je kleintje. Het is alsof je de ‘little one’ nooit ver weg is, zelf niet als jullie even niet bij elkaar zijn. Hoe mooi is dat!

Deze ketting is zo een mooie en blijvende herinnering aan de eerste momenten met je pasgeboren kindje. De liefde die je voelde toen je de kleine voor het eerst op je borst lag te slapen en de onzichtbare band tussen jullie die vanaf de geboorte al zo sterk was. Wat een bijzondere momenten en wat vliegen deze voorbij. Niks is mooier dan herinneringen bewaren, vastgelegd in een ketting met voetafdruk. Je draagt de kleine dan voor altijd dicht bij je hart.

Afdruk baby handjes en voetjes laten graveren

Hoe lief zijn de schattige handjes en voetjes van jouw kleintje. Maar wat is ze de afgelopen weken gegroeid! Het laten graveren van handjes en voetjes van jouw pasgeboren kindje is zo een mooie manier om dit moment voor altijd vast te leggen. 

Je kan een perfecte herinnering creëren aan die veel te schattige kleine handjes en voetjes van jouw kindje met een voet-handafdruk sieraad. Of het nu gaat om een ketting, armband, of zelfs manchetknopen, de gegraveerde sieraden dragen een stukje van deze herinnering bij zich. Elke keer als je naar het sieraad kijkt, herinnert het je aan de eerste momenten met jouw pasgeboren kindje.

Voetafdruk baby zonder inkt

Maar hoe maak je die schattige hand- en voetafdrukken zonder een grote knoeiboel te maken? Geen zorgen, KAYA Sieraden heeft de oplossing! Door het gebruiken van een stempelkussen die op de webshop te verkrijgen is, kan je eenvoudig een afdruk maken. En wist je dat het maken van voet- en handafdruk met behulp van de stempelkussen 100% veilig is? De huid van jouw kleintje komt namelijk niet in contact met de inkt.

Met Vaderdag een unieke handafdruk laten graveren

Wie kent het zelfgemaakte Vaderdag cadeau niet: een kunstwerk met een handafdruk in verf, met liefde gemaakt door jouw kleine. Maar helaas gaat het zelfgemaakte kunstwerkje niet voor altijd mee. Hoe mooi is het om de handafdruk van jouw kindje voor altijd vast te leggen in een sieraad. Elke keer als papa de armband om zijn pols of de manchetknopen in zijn overhemd ziet, voelt het alsof de kleine dicht bij hem is. Dit sieraad zorgt voor een mooie Vaderdag met een extra dosis liefde.

Geef met Moederdag een voetafdruk ketting of armband cadeau

Moederdag is de dag dat je dé belangrijkste vrouw, de moeder van je kind, in het zonnetje wordt gezet. Verras haar met heel veel liefde en knuffels van jou en de kleine. Maar hoe zorg je ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt? Het perfecte cadeau is een ketting of armband met voetafdruk. Door de schattige voetjes van de kleine zit er zoveel liefde in het sieraad, dit zal haar hart doen smelten. Het mooiste Moederdag cadeau om te geven!