3 generatie armband voor oma, moeder en (klein)dochter

generatie sieraden3 generaties armband voor drie generaties vrouwen


Heb je ook zo'n goede band met je familie? Versterk deze band door de speciale drie generatie-sets van Kaya Sieraden, speciaal voor oma – mama – dochter! Deze armbandjes symboliseren de onlosmakende band tussen oma, moeder en dochter. We hebben verschillende sieradensetjes voor drie generaties in de collectie. 
Vier generaties of extra kleinkind? Dan bestel je extra voordelig een extra armbandje in het menu.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Groot assortiment aan 3 generaties armbanden 

Bij KAYA Sieraden vind je een groot assortiment aan 3 generaties armbanden. Bij de Grandma & Mom & Me armbandjes ontvang je twee damesarmbandjes én een kinderarmbandje. Gemaakt van de meest luxe materialen zoals .925 zilveren onderdelen, échte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. Wil je de set liever voor 3 volwassen vrouwen, kies dan voor het meisje armband 16 cm. Geef vervolgens bij 'opmerkingen' aan dat je dit armbandje ruilt voor een damesarmband (dit vakje volgt aan het einde van je bestelling na het kiezen van je betaalmethode). Bij de key to my heart armbandjes leveren we dan voor oma het slotje, de andere armbandjes krijgen het sleuteltje tot oma's hart, hoe lief is dat?

Maak de 3 generaties armband persoonlijk

Maak je 3 generaties armband nog persoonlijker door ze te laten graveren met een bijzondere boodschap. Zo personaliseer je de armbandjes ook nog eens! Je kunt ook kiezen voor bedeltjes om aan je armband te bevestigen. Uiteraard kun je deze bedeltjes ook laten graveren om ze te personaliseren!

 

Familie, waar het leven begint, en liefde nooit eindigt...

Bij de Grandma & Mom & Me armbandjes ontvang je twee damesarmbandjes én een kinderarmbandje. De set is extra voordelig geprijsd en uiteraard wordt elk armbandje verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven! 

Wil je graag wat anders of een andere combinatie met de drie generatie sieradensets? Neem dan even contact op met Tanja via de chat rechtsonder of telefonisch/via de contactpagina. De mogelijkheden zijn eindeloos, we helpen je graag aan een drie generatie sieradenset naar wens!

★ Bijna alle 3-generatie sieraden: vóór 16.00 uur besteld = gelijk verzonden ★