Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

3 generatie armbanden

3 generatie set voor vrouwen

Heb jij ook zo'n goede band met je familie? Symboliseer deze band dankzij de speciale 3 generatie sieraden van KAYA, speciaal voor oma, mama en dochter(s)! Deze oma, moeder en dochter armbandjes en kettingen symboliseren de onlosmakende band tussen de drie generaties vrouwen. We hebben verschillende sieradensetjes voor drie generaties in de collectie; voor ieder wat wils!

Groot assortiment aan 3 generaties armbanden 

Ben jij op zoek naar een gaaf cadeau voor 3 generaties? Met een armbandje voor oma, mama en dochter zit je zeker weten goed. Gemaakt van de meest luxe materialen zoals .925 zilveren onderdelen, echte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en Zirkonia steentjes. De liefde tussen oma, moeder en dochter voor altijd in een sieraad vastgelegd.

Maak de 3 generaties armband persoonlijk

Maak je 3 generaties armbandjes nog persoonlijker door ze te laten graveren met een bijzondere boodschap. Zo personaliseer je de armbandjes ook nog eens! Je kunt er daarnaast voor kiezen om verschillende bedeltjes aan je armband te bevestigen, zo maak je de set helemaal eigen.

Drie generatie kettingen

Houd je meer van kettinkjes? Ook dan kun je bij KAYA een toffe 3 generatie set scoren. We hebben namelijk ook een kleine collectie 3 generatie kettingen. Neem maar eens een kijkje! Van infinity kettinkjes tot de golden heart set, welke is jouw favoriet?