3 generatie armbandjes

generatie sieradenSpeciale 3 generatie armbandjes!

Ben jij een echt familiemens en erg gehecht aan je oma en moeder? Versterk deze band door de speciale drie generatie-sets van Kaya Sieraden, speciaal voor oma – mama – dochter! Deze armbandjes symboliseren de onlosmakende band tussen oma, moeder en dochter. We hebben verschillende sieradensetjes voor drie generaties in de collectie. Heb je een extra sieraad nodig? Geen probleem, deze bestel je gemakkelijk bij! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

 

Pagina 1 van 2

Oma, moeder, dochter armband

Een mooie oma dochter armband kopen doe je bij Kaya Sieraden! We hebben een mooie collectie met bijzondere sieraden die speciaal gemaakt zijn voor oma, moeder en (klein)dochter. De band tussen deze familieleden is vaak extra sterk en dat weet ook Kaya Sieraden. En hoe kun je deze band nou nóg beter vastleggen dan door middel van een uniek sieraad?  

De 3 generatie armbanden voor oma, moeder en kleindochter zijn gemaakt van de beste kwaliteit parels, Swarovski kristallen en zilverkleurige ringetjes. Je ontvangt twee damesarmbandjes en een kinderambandje bij deze sieradenset. Elk armbandje wordt daarnaast apart verpakt, zo hebben jullie alle drie een eigen cadeautje om uit te pakken!

Daarnaast kunnen deze oma, moeder en (klein)dochter armbandjes nóg specialer worden gemaakt door ze te laten graveren met een bijzondere boodschap. Zo personaliseer je de armbandjes ook nog eens! Je kunt ook kiezen voor bedeltjes om aan je armband te bevestigen. Uiteraard kun je deze bedeltjes ook laten graveren om ze te personaliseren!

 

Bijzondere 3 generatie sieraden

Kaya Sieraden heeft de mooiste 3 generatie sieradensets in de collectie. Dit kunnen armbandjes zijn, maar ook bedeltjes of andere sieraden. Wat daarnaast ook belangrijk is om te weten, is dat alle 3 generatie armbandjes met de hand gemaakt zijn. Er wordt veel persoonlijke zorg aan gegeven om deze armbandjes helemaal naar wens te maken. Wil je graag wat anders of een andere combinatie met de drie generatie sieradensets? Neem dan even contact op met Tanja via de chat rechtsonder of telefonisch/via de contactpagina. De mogelijkheden zijn eindeloos, we helpen je graag aan een drie generatie sieradenset naar wens!