Gegraveerde armbanden

armbandjes graverenGegraveerde armbanden, het leukste cadeau om te geven!

Een armband graveren is een heel origineel cadeau wat niet alleen leuk is om te geven, maar ook om te krijgen! Zoek jij een persoonlijk cadeau voor een bijzondere gelegenheid en heb je nog geen idee wat je kunt geven? Laat dan een armbandje graveren bij Kaya Sieraden, een uniek en persoonlijk cadeau! De mogelijkheden qua graveren zijn heel divers, bekijk snel het assortiment armbandjes! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

 

Pagina 1 van 4

Armband graveren met naam, datum of tekst

Je kunt een armbandje graveren op verschillende manieren. Zo kun je kiezen om de armband te graveren met een naam, een speciale datum of een mooie tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos! Echter is het, naast de boodschap, ook afhankelijk van het type armband hoe je deze wilt en kunt laten graveren. Op kleine armbandjes is het niet zomaar mogelijk om een hele tekst te laten graveren bijvoorbeeld.  

Bij Kaya Sieraden zijn er veel gegraveerde armbandjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit parelarmbandjes, fijne armbandjes en bedelarmbandjes waarbij het bedeltje gegraveerd wordt. Maar ook de slavenarmbanden kun je laten graveren. De ruimte om te graveren is op een slavenarmband, ook wel bangle genoemd, vaak voldoende aanwezig. Op bangles worden daarom ook vaker persoonlijke boodschappen gegraveerd die wat langer zijn. Een mooie tekst of een naam + datum is dan ook mogelijk. En wist je dat je ook een herenarmband kunt laten graveren? Dat is nog eens een origineel cadeau voor papa!

 

Bedeltjes laten graveren

Naast de armbandjes, heeft Kaya Sieraden ook talloze bedelarmbandjes in de collectie. Er zijn veel verschillende soorten bedeltjes in veel verschillende vormen. Ook deze bedeltjes kun je laten graveren. Geef mama bijvoorbeeld een mooi bedelarmbandje cadeau en laat het bedeltje graveren met je naam of geboortedatum bijvoorbeeld. Dat is nog eens een persoonlijk en emotioneel sieraad voor mama! En wat het leuke is van een bedelarmbandje, is dat je altijd bedeltjes bij kunt kopen om het armbandje aan te vullen!

Kaya graveert de armbandjes met de hand of met graveermachine

Veel armbandjes worden bij Kaya Sieraden met de hand gegraveerd en dit maakt de sieraden extra uniek. Deze gravering wordt gedaan met een graveerpen en vereist uiterste precisie. Omdat alles met de hand wordt gegraveerd, hebben de letters niet allemaal dezelfde vorm. Dit maakt de gegraveerde armbandjes echter nóg specialer! Elke gegraveerde armband krijgt de volle aandacht om jouw boodschap of tekst met veel liefde op de armband of het bedeltje te graveren.

Kaya Sieraden heeft daarnaast ook een graveermachine tot haar beschikking waar armbandjes mee gegraveerd worden.

Gegraveerde armband voor mama

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je moeder? Je moeder verdient het allerbeste en hoe leuk is het om een persoonlijke armband te geven? Geef je moeder een gegraveerde armband cadeau met je naam of een bijzondere datum erop. Je kunt ook een mooie korte boodschap laten graveren op de armband voor je moeder. Er zijn veel mogelijkheden! Wat we wel zeker weten, is dat je mama heel blij zal zijn met haar gegraveerde armband! .