Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
KAYA sieraden Armband 'Medaillon Ovaal'
Armband 'Medaillon Ovaal' €44,90€35,92
Aanbieding
KAYA sieraden Armband 'Kinderhoofdje'
Armband 'Kinderhoofdje' €39,90€31,92
Aanbieding
Sieraden graveren Armband 'Cute Heart'
Armband 'Cute Heart' €29,95€23,96
Pagina 1 van 3

Gegraveerde armband, draag je geliefde dichtbij je hart

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is deze collectie gegraveerde armbanden iets voor jou. Vat je ontroerende moment, vriendschap of moederliefde samen in een sieraad en vertel je eigen verhaal als een 'handgeschreven briefje'. Puur, ambachtelijk en een persoonlijk cadeau om altijd te koesteren. Tip! Een armbandje met gravure doet het ook super als baby armbandje

Armband graveren met naam, datum of tekst

Bij Kaya kun jij jouw favoriete armband laten graveren. Elk sieraad is stuk-voor-stuk met de hand gemaakt, waardoor elk sieraad een persoonlijk tintje krijgt. Zo kan jij jouw ontroerende momenten, bijzondere data, dierbare vriendschappen of moederliefde kwijt in een sieraad en vertel jij je eigen verhaal. Het sieraden graveren is geinspireerd door de 'met de hand geschreven' brieven van vroeger. Waar de moderne wereld vooral digitaal is, geeft deze gravering net dat extra persoonlijke tintje aan dit cadeau. Kies bijvoorbeeld een stevige Jasseron armband met een gegraveerde bedel, chique en trendy tegelijk. Puur, ambachtelijk en een persoonlijk en uniek sieraad om altijd te koesteren.

Bij Kaya Sieraden zijn er veel gegraveerde armbandjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit parelarmbandjes, fijne armbandjes en bedelarmbandjes waarbij het bedeltje gegraveerd wordt. Maar ook de slavenarmbanden kun je laten graveren. De ruimte om te graveren is op een slavenarmband , ook wel bangle genoemd, vaak voldoende aanwezig. Op bangles worden daarom ook vaker persoonlijke boodschappen gegraveerd die wat langer zijn. Een mooie tekst, een naam + datum of coördinaten is dan ook mogelijk. De armband met naam is het perfecte cadeau voor man & vrouw! 
 

 

 

 

Draag je (klein)kinderen dichtbij met een gegraveerde armband

Altijd de (klein)kinderen dichtbij met een armband dames van KAYA. Ga voor een armband met letter of laat een naam op een armbandje graveren en leg je liefde voor dierbaren vast in een sieraad. Met de zilveren ketting Vervlochten Circkels, een armband of een geboortesteen ring van Swarovski. Ze zijn te personaliseren met een naam, een lief woord of een datum. Met aandacht gemaakt uit sterling zilver, goud of rosegoud verguld. Voor papa shop je de armband heren met gravure!

Een sieraad vol emotie; het graveren van je armband

Een beetje vrouw houdt van sieraden en wat is er mooier om een moeder een sieraad te geven dat haar altijd doet denken aan haar kinderen? De mama collectie van KAYA, van ontwerpster Tanja Rakhou, bestaat uit elegante zilveren sieraden die machinaal of met de hand gegraveerd worden in een sierlijke schrijfletters. Een naam, een datum, een speciale boodschap, alles kan. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een gegraveerde ketting of laat een ring graveren. Nog mooier: van elk verkocht sieraad gaat een deel naar Stichting Eduki, die er voor zorgt dat kinderen in Gambia naar school kunnen.

Persoonlijk, uniek en met ambacht 

KAYA sieraden houdt van mensen, ontroerende momenten, vriendschap en moederliefde. Dat zie je terug in elk ontwerp. De armband met naam gegraveerd is geïnspireerd door 'met de hand geschreven' brieven van vroeger. Naast de woorden vertelt elk sieraad een uniek verhaal. Met deze prachtige gepersonaliseerde sieraden van KAYA draag je je dierbaren altijd dicht bij je. Een lief cadeau met een eigen verhaal. Laat snel die zilveren armband graveren dames!