Gegraveerde armbanden

Gegraveerde armbanden, draag je geliefde dichtbij je hart

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is deze collectie met-de-hand gegraveerde sieraden iets voor jou. Tanja graveert armbanden, kettingen en bedels  op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen. Vat je ontroerende moment, vriendschap of moederliefde in een sieraad en vertel je eigen verhaal als een 'handgeschreven briefje'. Puur, ambachtelijk en een persoonlijk cadeau om altijd te koesteren.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3


Armband graveren met naam, datum of tekst

KAYA graveert al haar sieraden op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen. Elk sieraad is stuk-voor-stuk met de hand gemaakt, waardoor elk sieraad een persoonlijk tintje krijgt. Zo kan jij jouw ontroerende momenten, bijzondere data, dierbare vriendschappen of moederliefde kwijt in een sieraad en vertel jij je eigen verhaal. De met de hand gegraveerde sieraden zijn geinspireerd door de 'met de hand geschreven' brieven van vroeger. Waar de moderne wereld vooral digitaal is, geeft deze gravering net dat extra persoonlijke tintje aan dit cadeau. Kies bijvoorbeeld een stevige Jasseron armband met een gegraveerde bedel, chique en trendy tegelijk. Puur, ambachtelijk en een persoonlijk en uniek sieraad om altijd te koesteren.

Bij Kaya Sieraden zijn er veel gegraveerde armbandjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit parelarmbandjes, fijne armbandjes en bedelarmbandjes waarbij het bedeltje gegraveerd wordt. Maar ook de slavenarmbanden kun je laten graveren. De ruimte om te graveren is op een slavenarmband , ook wel bangle genoemd, vaak voldoende aanwezig. Op bangles worden daarom ook vaker persoonlijke boodschappen gegraveerd die wat langer zijn. Een mooie tekst of een naam + datum is dan ook mogelijk. En wist je dat je ook een herenarmband kunt laten graveren? Dat is nog eens een origineel cadeau voor papa!
 

Draag je (klein)kinderen dichtbij met een gegraveerde armband

Altijd de (klein)kinderen dichtbij met een mama-sieraad van KAYA. Kies voor een gegraveerde ring, armband of een gegraveerde ketting. Je liefde voor dierbaren, gevat in een sieraad. Met de zilveren ketting Vervlochten Circkels, een armband of een geboortesteen ring van Swarovski. Ze zijn te personaliseren met een naam, een lief woord of een datum. Met aandacht gemaakt uit sterling zilver, goud of rosegoud verguld.

 

Een sieraad vol emotie

Een beetje vrouw houdt van sieraden en wat is er mooier om een moeder een sieraad te geven dat haar altijd doet denken aan haar kinderen? De mama collectie van KAYA, van ontwerpster Tanja Rakhou, bestaat uit elegante zilveren sieraden die met de hand gegraveerd worden in een sierlijke schrijfletters. Een naam, een datum, een speciale boodschap, alles kan. Nog mooier: van elk verkocht sieraad gaat een deel naar Stichting Eduki, die er voor zorgt dat kinderen in Gambia naar school kunnen.

 

Persoonlijk, uniek en met ambacht 

KAYA sieraden houdt van mensen, ontroerende momenten, vriendschap en moederliefde. Dat zie je terug in elk ontwerp. De met de hand gegraveerse sieraden zijn geïnspireerd door 'met de hand geschreven' brieven van vroeger. Naast de woorden vertelt elk sieraad een uniek verhaal. Tanja graveert in haar studio de sieraden met de hand, dus echt handmade with love. Met deze prachtige gepersonaliseerde sieraden van KAYA draag je je dierbaren altijd dicht bij je. De sieraden worden met de hand gegraveerd met namen en teksten naar keuze. Een lief cadeau met een eigen verhaal.

Hand-gegraveerde sieraden in Nederlands handschrift

Ken jij een vrouw die niet van sieraden houdt? Ik eerlijk gezegd niet, haha! En kijk nou eens naar deze prachtige hand-gegraveerde zilveren armband, met een échte zoetwaterparel. Een super feestelijk geschenk. Dit cadeau wordt extra dierbaar doordat er een hand-gegraveerd hartje aan hangt. Laat hier een naam, datum of lief woordje in graveren om het cadeau super persoonlijk te maken. De armband is verkrijgbaar van baby- tot damesmaat. We zijn er trots op dat we echt het Nederlandse cursieve (school)handschrift gebruiken. Waar de moderne wereld vooral digitaal is gaat geeft dit schrijfhandschrift net dat extra persoonlijke tintje aan het sieraad.
 

Uiterste precisie om jouw moment in een sieraad te vatten

Onze gravures gebeuren met een graveerpen, met uiterste precisie en elegantie. Dat betekent dat niet alles kaarsrecht staat, en de letters niet allemaal dezelfde vorm hebben. Dat is juist de charme ervan. Wil je liever een machinale gravering, dan is dat ook mogelijk!