Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Medaillon van KAYA Sieraden

Misschien ken je het wel van je oma: een medaillon hanger met daarin een foto van opa. Wat zijn ze na al die jaren nog verliefd! Bij KAYA geloven we erin dat jij met een subtiel medaillon een groots verhaal kunt vertellen. Of je het nu voor jezelf houdt of met iedereen wil delen: jij draagt je meest dierbare herinneringen altijd met je mee. Onze collectie bestaat uit medaillons in verschillende vormen en maten: van subtiele rondjes tot een hart met vintage afwerking. Wat jouw verhaal ook is, bij KAYA vind je een geschikt medaillon. 

Medaillon met foto laten maken

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een mooie herinnering aan die ene persoon of dat bijzondere moment leg je daarom vast in een medaillon. Van buitenaf lijkt dit een heel subtiel sieraad, maar aan de binnenzijde vindt men een waardevol verhaal. Een vrolijke foto van je kids, een mooi portret van de hond of draag net als oma je geliefde met je mee. Het medaillon is ook een heel mooie manier om overleden dierbaren te herdenken. Bewaar hun levensverhaal veilig in het gesloten medaillon, totdat jij er klaar voor bent deze te openen. 

Geef een gepersonaliseerde foto medaillon cadeau

Een medaillon ketting of armband is ook een prachtig cadeau aan een ander. Ben je trots op je beste vriendin die pas moeder is geworden? We zien de kraamtranen al vloeien wanneer je haar een medaillon met foto van jullie twee cadeau doet. Is je dochter afgestudeerd en gaat ze de wereld verkennen? Ze vergeet haar ouders niet dankzij het medaillon met daarin een familieportret. Wanneer je een medaillon cadeau doet, geef je meer dan alleen een uniek sieraad. Je geeft een warme herinnering, een lief aandenken en een stralende glimlach cadeau.

Welke medaillon foto is geschikt

Klein maar fijn: de meeste medaillons zijn niet zo groot van formaat. Dit betekent dat ook de foto die jij in het medaillon wil laten plaatsen niet groot zal uitvallen. Houd hier dus rekening mee tijdens het kiezen van je favoriete foto. Wat ook erg belangrijk is: de foto moet van goede kwaliteit zijn. Een onscherpe foto zal niet mooi worden wanneer deze in het medaillon wordt geplaatst. Voor een medaillon kun je het beste kiezen voor een portretfoto. Eentje dus waar gezichten duidelijk op staan. Kies je voor een foto waar je van top tot teen op staat, is de kans groot dat er teveel details verloren gaan. Geen probleem natuurlijk als jij hier wel voor kiest: dan houd je de dierbare herinnering die je bij deze foto hebt nog meer voor jezelf.  

Een medaillon laten maken, hoe werkt dat?

In onze collectie hebben we verschillende medaillons. Eerst kies je de kleur, ga je voor een zilveren medaillon of een gouden medaillon? Het gouden medaillon is in de kern zilver, met daaroverheen een echte goudlaag. Vervolgens kies je de vorm; we hebben ronde medaillons, ovale en hartjes medaillons, sommigen ook afgewerkt met een vintage look. Veel medaillons kunnen je nog extra personaliseren door er een gravure op te laten zetten. Vaak wordt er een naam, initialen of datum in gegraveerd, voor welke gravure ga jij? En tot slot kies je of je een ketting bij de medaillon wil, een armband of toch liever niets omdat je zelf al een mooi sieraad hebt waar het medaillon aan gedragen kan worden. 

En daarom koop je een medaillon bij KAYA

Een medaillon koop je bij KAYA Sieraden omdat wij gespecialiseerd zijn in gepersonaliseerde sieraden. Wij graveren alles bij ons op kantoor in Leiden, precies zoals jij dat wilt. Vaak dezelfde dag nog, zodat jij de volgende dag al je gepersonaliseerde medaillon kunt dragen. Ieder product wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. Dus ga je het cadeau geven? Het wordt kant-en-klaar in een luxe sieradendoosje of zijden buideltje bij je geleverd. Mét kaartje waar je je persoonlijke berichtje op kunt schrijven.