Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Een letter ketting in het zilver, goud of roségoud


Een letter ketting is een schitterende klassieke ketting met een graveerdisc. We graveren naar keuze een initiaal op de ketting in een sierlijk lettertype voor een elegante look. Deze ketting wordt ook wel initial ketting genoemd en is tegenwoordig helemaal hip & happening. Ga je voor een 925 sterling zilver, een 18 karaats goud verguld of een 18 karaats rosé goud vergulde ketting? 1 dag levertijd!

Een kettinkje met letter bestel je bij Kaya Sieraden

Wanneer je op zoek bent naar een leuk kettinkje met letter dan ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. De initial ketting is weer helemaal terug van weggeweest. Steeds meer mensen zie je met deze ketting lopen, zelfs bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen! Bij Kaya Sieraden vind je een groot assortiment aan letter kettingen. Of je nu op zoek bent naar een gouden letter ketting, een letter ketting in het zilver of in het rosé goud. Bij Kaya Sieraden hebben we het allemaal!

Groot assortiment aan Initial kettingen

Bij Kaya hebben we een groot assortiment aan Initial kettingen. Je shop zowel kettinkjes waarvan de bedel met initiaal al aan de ketting zit, als kettingen die je zelf kan samenstellen. Zo vind je bijvoorbeeld kettingen met een elegante disc met letter, kettinkjes met een medaillon waarop je een letter kan laten graveren of kettingen met een bedel in hartjesvorm waarop je een letter kan laten graveren. Wil je graag zelf je letter ketting samenstellen? Koop dan gewoon een losse ketting met een losse bedel die je kan later graveren met een letter. Super handig!

Geef een letter ketting cadeau

Wil je jouw moeder, vriendin, zus, oma of iemand anders verrassen? Geef dan een letter ketting cadeau! Deze ketting is leuk om te geven, maar ook zeker leuk om te krijgen! Je kan zelf kiezen welke letter je wilt laten graveren aan de hanger. Dit kan een voorletter zijn van de persoon aan wie je het geeft of een andere letter zijn van een andere dierbare. Een letter van jezelf kan natuurlijk ook! Je hoeft een letter ketting niet bij één letter te houden. Je kan namelijk ook meerdere letter bedeltjes aan je initial ketting hangen. Je kan het kettinkje met letter geheel naar eigen wens samenstellen. Super leuk om te geven als cadeau of gewoon als verrassing!