Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Een eigen ketting met letter samenstellen

Een letterketting is een schitterende klassieke ketting met een graveerdisc, losse letters of inline bedeltjes. We plaatsen initialen naar keuze op de initialen ketting in een sierlijk, stoer of klassiek lettertype. Deze ketting wordt ook wel initial ketting genoemd en is tegenwoordig helemaal hip & happening. Ga je voor een 925 sterling zilver, een 18 karaats rose goud vergulde of een vergulde 18 karaats gouden ketting met letter? Vaak zelfs maar 1 dag levertijd!

Een kettinkje met letter bestel je bij KAYA Sieraden

Wanneer je op zoek bent naar een leuke ketting met letter dan ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. De initialen ketting is weer helemaal terug van weggeweest. Steeds meer mensen zie je met de letter ketting lopen, zelfs bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen! Bij KAYA Sieraden vind je een groot assortiment aan letter kettingen. Of je nu op zoek bent naar een letter ketting goud, een letter ketting zilver of zelfs een ketting met naam. Bij KAYA Sieraden hebben we het allemaal!

Ketting letter: groot assortiment

Bij KAYA hebben we een groot assortiment aan zilveren kettingen met letters. Je shop zowel kettinkjes waarvan de bedel met initiaal al aan de ketting zit, als kettingen die je zelf kan samenstellen. Zo vind je bijvoorbeeld kettingen met een elegante disc met letter, kettinkjes met een medaillon waarop je een letter kan laten graveren of kettingen met een bedel in hartjesvorm waarop je een letter kan laten graveren. Naar wens zullen we jouw ketting graveren. Combineer jouw letter ketting met een toffe armband met letter

Waarom een ketting met letter en symbool kopen?

De letterketting is populair! Het sieraad is niet meer weg te denken uit het straatbeeld binnen de sieradenbranche. De ketting is er bij KAYA Sieraden in allerlei soorten en maten en zorgt ervoor dat jij je geliefde(n) altijd met je mee kunt dragen. Dankzij de verschillende symbolen als het hartje, infinity teken, sterretje en klavertje vier geef je de letterketting extra flair. Een betekenisvol sieraad voor iedere gelegenheid, ook als mama ketting!

 

 

Kan ik een ketting met 3 of 4 letters kopen?

Het antwoord is ja! De letterkettinkjes variëren van ruimte voor één letter tot kettinkjes met wel zeven letter bedels. Kom je toch nog te kort? Het is altijd mogelijk om losse bedeltjes met initialen bij te laten plaatsen. Er is ruimte genoeg voor iedereen die je lief hebt.

Zijn de letter kettingen gemaakt van echt zilver?

Alle kettinkjes met letter op deze initalen ketting pagina zijn gemaakt van .925 sterling zilver. Ook de goud- en rosekleurige sieraden zijn in de kern .925 sterling zilver. Zij verkrijgen hun kleur door middel van een 18 karaat (rose) goud vergulde laag.

Verkleuren de letter kettinkjes van KAYA?

Helaas is het na verloop van tijd mogelijk dat kettingen verkleuren. Bij .925 sterling zilveren sieraden noemen we de verkleuring ‘oxidatie’, dit is een zwart laagje dat kan ontstaan door blootstelling aan zuurstof, zweet en andere stoffen zoals parfum. Dit zwarte laagje kun je gelukkig gemakkelijk verwijderen met behulp van een sieraden poetsdoekje. KAYA Sieraden zend bij iedere bestelling een KAYA poetsdoekje mee.

Bij 18 karaat (rose) goud vergulde sieraden kan het helaas voorkomen dat de vergulde laag van het sieraad los komt. Of en wanneer dit gebeurt, is per persoon erg verschillend. Eventuele verkleuring is afhankelijk van de pH-waarde van de huid. Het dragen van de ketting onder de douche en het gebruik van bepaalde crèmes en parfums kan de verkleuring versnellen. 

Het is belangrijk om je initialen ketting altijd goed te blijven verzorgen. Bewaar ze liever niet op vochtige plekken en haal eens in de zoveel tijd je poetsdoekje tevoorschijn. Zo kun je optimaal van je nieuwe letterketting genieten.

Zijn er meer sieraden met letters te koop bij KAYA?

“Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen” is een quote van de 5-jarige Kaya. Zij wilde samen met mama Tanja matchen middels sieraden. Vanuit deze uitspraak is Tanja KAYA Sieraden gestart, met als hoofddoel; gepersonaliseerde sieraden voor het hele gezin. Je vindt in onze webshop dus niet alleen kettinkjes met letter, maar ook armbanden – voor hem & haar – ringen en losse bedeltjes of medaillons met initialen erop.