Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Het mooiste cadeau voor kinderen

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een kind? Sieraden kunnen een uniek en betekenisvol geschenk zijn. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau voor je nichtje, een verjaardagsfeestje of je eigen kleine spruit:er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om sieraden voor kinderen. Van oorbellen met unicorns en dolfijnen tot armbandjes met betekenisvolle bedeltjes en zelfs sieraden met persoonlijke gravures. Geef je een kind een sieraad cadeau, dan geef je een stralende glimlach cadeau. Dit juweel wordt iedere dag gedragen: naar school, tijdens het spelen bij vriendjes en natuurlijk ook op tijdens een bezoek aan oma. Bij KAYA shop je betekenisvolle sieraden voor het hele gezin, dus ook voor jonge kinderen. Ontdek de wereld van schitterende accessoires en vind in onze webshop het perfecte sieradengeschenk voor jouw kleintje! 

Een gepersonaliseerd cadeau voor een kind

Een gepersonaliseerd sieradencadeau is een prachtige manier om jouw kind de liefde en aandacht te tonen die het verdient. Het laat zien hoeveel je om hem of haar geeft en ze zullen het sieraad dan ook met trots dragen. Er zijn verschillende manieren om sieraden te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een naamketting met de naam van het kind of van jullie als ouders erop gegraveerd, een armband met initialen, of een ring met een geboortesteen. Eén van onze favorieten: een armbandje met bedels dat je met iedere gelgenheid uitbreid. Zo staat iedere bedel symbool voor een belangrijke of heugelijke gebeurtenis in het leven van het kind. Over de haren vormt het sieraad zo vanzelf een tastbaar aandenken aan de speelse kinderjaren. Een ander idee is het graveren van een speciale boodschap of een bijzonder symbool op een sieraad. Dit kan een motiverend citaat zijn, de initialen van het kind, of een symbool dat belangrijk is voor jullie relatie. Waar je ook voor gaat: dit sieraad zal het kind een leven lang koesteren. 

Een kinder cadeau per leeftijdscategorie 

Ieder kind is anders en ook iedere leeftijdsgroep heeft andere wensen. Bij KAYA vind je gelukkig sieraden voor ieder kind, van baby armbandje tot tiener cadeau en alles daartussenin. We geven je een aantal leuke tips voor cadeaus voor jonge kinderen. 

Cadeau kind 5 tot 6 jaar

Deze leeftijdsgroep is jong en begint waarschijnlijk pas net met het dragen van sieraden. Ze krijgen gaatjes in de oren of stelen af en toe een ketting uit het sieradenkistje van mama. Het is een een fase van ontdekken, uitproberen wat ze leuk vinden. Zoek jij als ouder, opa of oma een cadeau voor een kind van 5 of 6 jaar? Ga voor een subtiel sieraad met een symbool. Je weet heel goed waar ze dol op zijn: unicorns, vlinders, hartjes of zeemeerminnen, het is er allemaal! Van kinder ketting tot kinder armband of een mooi paar oorbellen: je verrast ze naar eigen inzicht met een prachtig kinder sieraad.

Cadeau kind 7 jaar

Een kind van 7 jaar weet misschien al wat beter wat ze wil. Het is leuk om samen een sieradenwinkel of webshop te bezoeken en iets moois uit te kiezen. Gaat ze voor zilver of goud, opvallend of juist subtiel? Je kunt wellicht nog wat sturen, maar kiezen doen ze nu echt helemaal zelf. Wil je een kindersieraad als verrassing kopen? Dan is de fijne jasseron met betekenisvolle bedels onze nummer 1 aanrader.

Cadeau kind 8 jaar

De tijd vliegt.. wordt jouw (klein)kind alweer 8 jaar? Een mooi moment om hem of haar te verrassen met een luxe sieraad. Voor jongedames zijn de bararmbandjes met naam erg in trek. Voor jongens shop je een stoere leren jongens armband.

Voor iedere leeftijdscategorie geldt natuurlijk dat het belangrijk is om sieraden van hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen. Kies daarom bij voorkeur ook voor hypoallergene materialen zoals sterling zilver of chirurgisch staal om mogelijke allergische reacties te voorkomen.