Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 5

Moederdag armband

De mooiste Moederdag sieraden 

Zondag 12 mei is het moment om jouw lieve mama extra te verwennen, want dan is het Moederdag! Geen paniek, bij KAYA vind je het perfecte Moederdagcadeau voor elke mama. Speciaal voor jou hebben wij onze mooiste Moederdag sieraden op één pagina verzameld. Zo is het voor jou makkelijk om echt iets bijzonders én betaalbaars aan je mama te geven én dat perfect bij haar past. De liefde voor haar vastgelegd in de Moederdag ketting of armband. Zo mooi en zo waardevol!

Speciaal en bijzonder Moederdag cadeau

Jouw mama is geweldig! Maar hoe vaak zeg je dit tegen haar? De lieve powervrouw waar je heerlijk mee kan kletsen, je hart kan luchten en altijd voor je klaarstaat, verdient het om op Moederdag flink verwend te worden. Jullie band en jullie verhaal, dat verwerken wij met liefde in een mooi sieraad. Een infinity armbandje, omdat je haar eindeloos waardeert, een ketting met jullie namen, zodat ze jullie altijd op het hart draagt of een ring met geboortestenen van de ‘little ones’. Persoonlijker en liever dan een Moederdag sieraad kan bijna niet! Lees snel mee voor nog meer Moederdag inspiratie.

Shop unieke sieraden voor Moederdag

Ben je op zoek naar de mooiste sieraden voor Moederdag? We got you covered! Bij KAYA geloven wij erin dat het geven van een cadeau aan mama een manier is om jouw liefde te laten zien. Het is als het geven van een knuffel, die ze voor altijd bij haar kan dragen. Samen met jou creëren wij een sieraad vol liefde. Wij zijn heel nieuwsgierig welk sieraad jij kiest. Ga je voor een ketting met familie bedel, zodat mama al haar lievelingspersonen op haar hart kan dragen? Of toch liever een Moederdag armband met een geboortebloem boeket? Zo creëer je voor mama een boeket vol liefde dat voor altijd bloeit, hoe mooi! Jij kiest wat er op het sieraad voor mama gegraveerd wordt. Van namen en geboortedata tot een lieve en betekenisvolle quote. Dit unieke sieraad vol liefde is het mooiste Moederdag cadeau voor haar.

Haar eerste Moederdag

Is dé geweldige vrouw uit je leven voor het eerst mama geworden? Dan is deze moederdag net een tikkeltje extra speciaal. Maar hoe zorg je ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt? Verwen haar en overspoel haar met dikke knuffels van jou en de kleine. Maar om te zorgen dat ze deze dag nooit zal vergeten, vind je bij KAYA Sieraden het perfecte cadeau: haar eerste Moederdag sieraad. Leg het bijzondere moment vast door een ketting met voetafdrukjes van de kleine of ga voor een armband met de naam van de 'little one’.

Moederdag sieraad inspiratie nodig?

Bij KAYA helpen wij je graag om samen écht een bijzonder sieraad te creëren. Dat ook gewoon betaalbaar blijft en dat past bij jouw persoonlijke band. Dat is waarom je voor een Moederdag sieraad altijd bij ons kunt slagen! Ook voor de mooiste moeder dochter sieraden! Want de band tussen moeder en dochter is mooi en zo waardevol. Houdt jouw mama niet zo van sieraden, geen probleem! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde Moederdag sleutelhanger? Je kunt deze Moederdag cadeaus makkelijk online bestellen in onze webshop; met of zonder gravure. Elke bestelling verpakken wij echt als een cadeautje, zo verrassend en bijzonder mogelijk. Een persoonlijk sieraad raakt. Omdat het speciaal door jou en KAYA is gemaakt. Voor jouw lieve mama.