Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

armband met klaver

Met een klaver sieraad draag je geluk altijd dichtbij

Het vinden van een klavertje vier wordt vaak beschouwd als een speciaal en positief moment. Een moment van intens geluk of een teken dat jou iets moois te wachten staat. Niet voor niks dus dat mensen die een klavertje vier vinden in de natuur, deze graag drogen en bij zich houden. Wij willen het jou graag iets makkelijker maken. Geen lange wandeltochten door de natuur, maar een mooie collectie klaver sieraden waar je een mooi sieraad van kunt samenstellen. Met het dragen van een klaver sieraad draag je geluk altijd dichtbij. 

De betekenis van het klavertje vier

Een klavertje vier kom je maar zelden tegen, het is dan ook een zeldzaam verschijnsel in de natuur. Van nature heeft de klaverplant drie blaadjes, in uitzonderlijke gevallen heeft die plant er vier. Het vinden van een klavertje vier wordt dan ook vaak als geluk beschouwd. Het heeft in verschillende culturen ook gevarieerde symbolische betekenissen gekregen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende betekenissen die aan een klavertje vier worden toegeschreven:

  • Geluk: Het klavertje vier wordt vaak geassocieerd met geluk en wordt beschouwd als een geluksbrenger. Mensen geloven dat het vinden van een klavertje vier geluk in hun leven zal brengen.
  • Hoop: Het klavertje vier kan ook symbool staan voor hoop. Het extra blad wordt soms geïnterpreteerd als een teken van hoop op een betere toekomst.
  • Geloof: In sommige culturen wordt het klavertje vier gezien als een symbool van geloof. Het geloof dat zeldzaam geluk kan voorkomen en dat goede dingen kunnen gebeuren.
  • Liefde: Voor anderen vertegenwoordigt het klavertje vier liefde, en het vinden ervan kan worden gezien als een teken dat liefde op je pad zal komen.

Klavertje vier sieraad is het perfecte cadeau

Zoek je een uniek, bijzonder cadeautje? Wil je graag jouw lieve vriendin, vrouw, moeder of dochter verrassen met een extra portie geluk? Misschien heeft ze dat duwtje in de rug nu even nodig, of misschien is het wel jouw dankbaarheid voor jullie liefde voor elkaar. Hoe dan ook, een sieraad met een klavertje vier is altijd een goed idee! Bij KAYA Sieraden zijn we gespecialiseerd in persoonlijke en gepersonaliseerde sieraden. Zo kun je voor een fijne ketting gaan met een klaver bedeltje. Of je kiest een stevige jasseron armband met naast de klaver ook nog andere gepersonaliseerde bedeltjes. Zo kun jij het sieraad samenstellen dat je graag cadeau geeft aan jouw geliefde. We verpakken ieder sieraad in een geschenkverpakking, samen met een poetsdoekje zodat je het sieraad altijd weer kunt oppoetsen. Op het stevige kaartje kun je je persoonlijke boodschap achterlaten, altijd leuk voor later om nog eens terug te lezen. Al onze producten passen door de brievenbus, dus mocht je het niet persoonlijk kunnen geven dan kun je het rechtstreeks naar de jarige versturen. En jouw persoonlijke tekst, die drukken wij voor jou op het kaartje. Zeker weten dat je hier punten mee scoort bij de jarige! 

Met welke sieraden kun je een klavertje vier combineren? 

We hebben een mooie collectie sieraden met het geluksklavertje samengesteld. Hieronder kun je direct naar de categorie waar jij graag een sieraad van wil. We hebben ook mooie setjes, bijvoorbeeld een ketting met bijpassende armband. En je kunt je sieraden natuurlijk altijd nog verder personaliseren. Maak jouw sieraad met klavertje vier nóg persoonlijker met bijvoorbeeld een graveerbedel met de naam van je geliefde, een letter bedeltje, geboortesteen bedel of een hartjes bedel als je het wat subtieler wil.