Geboorte armbandje als kraamcadeau, extra sterk handgemaakt

baby armbandjes

Extra sterke (!) geboortearmbandjes van luxe materialen


Jeeuh, een baby! Wil jij ook wel eens wat anders geven dan een knuffelbeestje? Een baby armbandje van glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse moeder mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het baby juweeltje met een naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of datum van haar doopsel. Met dit bijzondere persoonlijke geboortecadeau kan je zeker aankomen, succes verzekerd.
Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2


Babyarmbandjes, schattig voor nú en tastbare herinnering voor later

Bij een baby zijn er heel veel bijzondere momenten die je wilt bewaren en onthouden. De eerste tandjes, de eerste haarlok, de eerste woordjes, maar ook je eerste baby geboorte armbandje. KAYA maakt speciaal voor deze mooie herinnering geboorte armbandjes. Stuk voor stuk van echte zoetwaterparels in combinatie met edelsteen en Swarovski kristallen. Ook maken we babyarmbandjes met naam. Maak het nog persoonlijke door een bedeltje met haar voornaam of speciale tekst. Enorm leuk om haar mollige polsje tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag, en voor later een tastbare herinnering. Om samen nog eens terug te kijken klein ze was toen ze dit piepkleine baby sieraad droeg. Bij elk babysieraad maakt KAYA bijpassende mama armbanden. Het is hét perfecte babyshower cadeau of kraamcadeau voor elke pasgeboren baby en haar mama. Zo zijn ze liefdevol verbonden met prachtige glinsteren armbandjes, hoe lief is dat? Bekijk de babysieraden met bijpassende mama sieraden.

Voor je kleine schat

Heb je onze zilveren babyarmbandjes gezien met zoetwaterparels en roze bloemetje? Dit schattige, feestelijke baby-armbandje combineert glanzende witte pareltjes met een roze bloemetje en een lief hartje. Het armbandje is extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating: bestand tegen babyhandjes! Met 3 cm verlengkettinkje, zodat je kleine meisje het ca. twee jaar kan dragen.

Baby sieraden, stuk voor stuk handgemaakt van de sterkste materialen 

Wil je een aanpassing aan je geboorte armbandje? Alle baby juweeltjes worden met de hand gemaakt, dus veel is mogelijk. Het snelste is om met Tanja te chatten (button rechtsonderin). Natuurlijk weten we hoe sterk een kinder handje is, daarom gebruiken we voor alle geboorte armbandjes extra sterk staaldraad, dat gaat niet zomaar kapot! Om nog jaren plezier te hebben van het baby armbandje monteren we ook een sterk verlengkettinkje aan elk baby armbandje zodat het nog een poos met je baby meegroeit. Heb je nog een zus in huis, bekijk dan onze collectie kindersieraden.
 

Baby juwelen van zoetwaterparels en Swarovski cyrstals 

Elke moeder weet dat echte zoetwaterparels een kostbaar geschenk zijn, en diamanten ‘girls best friend’. Daarom combineren we de mooiste zoetwaterparels met Swarovski® crystals voor onze baby armbandjes collecties. Ze zijn niet voor niets een van de best verkochte collecties van KAYA sieraden. Voor nu een mooi sieraad om te dragen, voor later een tastbare herinnering.

Geboorte armbandjes precies op maat gemaakt 

KAYA maakt al haar baby armbandjes op maat, startend bij 11 centimeter. Soms is een baby polsje zelfs nog kleiner, maar dan past het na een paar weken al snel.  We monteren voor de flexibiliteit in maat aan elk armbandje een verlengkettinkje, zo past het bijna altijd en groeit het nog een paar jaar met je kindje mee.  Omdat KAYA al haar armbandjes op voorraad maakt, kunnen we vaak nog dezelfde dag je baby sieraad op de post doen. Zo heb je het geboorte armbandje al de volgende dag in huis! Je hoeft ook de deur niet uit voor een mooie cadeauverpakking, het baby sieraadje verpakken we in een lief sieradenbuideltje, zo is het armbandje gelijk klaar om cadeau te geven.
 

Baby armbandje met naam, extra persoonlijk

Wil je een echt persoonlijk cadeau geven? Of ben je op zoek naar een doop cadeau? Bekijk dan nu onze baby armbandje met naam. Prachtige baby jewellery. Dit is nu echt een persoonlijk kraamcadeau of cadeau voor haar verjaardag! We graveren haar naam in een hartjes bedeltje en hangen dit aan het baby sieraad. Met het verlengkettinkje heeft ze nog circa 3 jaar plezier van haar baby armbandje met naam. Daarna wordt dit baby naamarmbandje een tastbare herinnering die in de 'bewaardoos-voor-later' wordt gekoesterd.
 

Donatie aan Gambia per baby armbandje

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht baby armbandje een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is.

Alle babysieraden verpakken we in een luxe zijden sieradenbuideltje, met wenskaartje + zilverpoetsdoekje. Met zo'n lief en sterk baby armbandje geef je zeker een uniek kraamcadeau en help je daarnaast ook bij aan een goede toekomst voor de kindjes in Gambia, win-win!