Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Baby armbandje gemaakt van luxe materialen

Een zilveren baby armband van glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse moeder mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het door te gaan voor een baby armband met naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of datum van haar doopsel in haar eerste baby armbandje. Met dit bijzondere persoonlijke babyshower cadeau kan je zeker aankomen, succes verzekerd.

Een armbandje baby is een tastbare herinnering voor later

De allermooiste baby armbandjes vind je bij KAYA. Stuk voor stuk van echte zoetwaterparels in combinatie met edelsteen en Swarovski kristallen. Onze armbandjes voor baby zijn extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating: bestand tegen kruipende babyhandjes! Met 3 cm verlengkettinkje, zodat je kleine meisje het ca. twee jaar kan dragen.

 

 

Armbandje met naam baby; extra persoonlijk kraamcadeau

Wil je een echt persoonlijk cadeau geven? Ga dan voor een baby armbandje met naam. Met liefde graveren we een naam, datum of symbolen in het armbandje voor baby. Dit is nu echt een persoonlijk babyshower cadeau en ook papa en mama zullen het fantastisch vinden! Het kraamcadeau met naam valt ongetwijfeld in de smaak!

Goud vergulde baby sieraden

Bij KAYA hebben we een ruim aanbod baby sieraden. De eerste baby armbandjes worden gemaakt van de beste materialen. Zo kun je gaan voor een .925 sterlingzilveren baby armbandje of een armbandje met naam voor baby. Ook de babyarmband goud is erg populair, vooral de classic bar of elegant disc armbandjes. Welke is jouw favoriet? 

Steeds weer uitbreiden; bedelarmbandje baby

Een ontzettend leuk en creatief cadeautje voor baby is de bedelarmband. Zo kun je voor iedere gelegenheid een bedeltje cadeau geven, waardoor het armbandje steeds vrolijker wordt. Een bijzonder persoonlijk cadeau met een blijvende herinnering.