Filters
Materiaal
Personalisatie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

hondenpenning sieraden

 

Hondenpenning graveren met naam en extra opties

Ben je van plan om een hondenpenning te graveren? Bij KAYA hebben we een mooie collectie voor je samengesteld! Op alle hondenpenningen kun je sowieso de naam laten graveren en je kunt kiezen voor een leuk symbool om erbij te laten graveren. Wil je ook het telefoonnummer laten graveren, dat kan! Je kunt bij de hondenpenning met naam kiezen voor een gravure aan de achterkant. Bij de hondenpenning met naam en telefoonnummer wordt dit allebei aan de voorkant gegraveerd. Wanneer je bang bent dat je trouwe viervoeter aan de wandel gaat en niet meer terugkomt, dan is het fijn als mensen weten dat je hond gechipt is. Zo kunnen jullie vlot weer herenigd worden. Speciaal voor jou hebben we de hondenpenning met naam en de tekst 'Ik heb een chip'

Hondenpenning laten maken van stainless steel

Iedere dag wandel je buiten met jouw lieve hond(en). Ook door weer en wind, of het nou regent, sneeuwt of 35 graden is, jullie gaan erop uit! En dan is het fijn om zeker te weten dat de hondenpenning van duurzaam materiaal is. De hondenpenningen van KAYA zijn allemaal gemaakt van premium stainless steel. We maken zelf de gravure met onze graveermachines, precies zoals jij dat wil. Door gebruik te maken van stainless steel weet je zeker dat de gravure zichtbaar blijft en de penning niet gaat roesten. Zo blijft het naamplaatje van jouw lieve huisdier voor altijd mooi! 

Penning voor kat of hond 

Een penning van KAYA Sieraden heeft een diameter van 20mm. Door deze afmetingen zijn de penningen voor katten én voor honden geschikt. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zilver of goud. Dus ook als je een elegante penning voor je kat zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Naamplaatje hond in zilver of goud

Iedere hond is uniek. Zoals jouw huisdier is er maar één. Met z'n eigenwijze gedrag, lieve ogen en mooie kleuren. Omdat we graag willen dat jouw huisdier het naamplaatje vol trots gaat dragen, hebben we een zilveren en een gouden penning in onze collectie opgenomen. Zo kun je kiezen voor de kleur die het beste past bij jouw hond of kat. Dus wat gaat het worden, een ronde naamplaat in zilver of in goud?