Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Mama ketting, het leukste om te geven en te krijgen

Zoek je een lief mama cadeau? Geef een symbolische mama ketting. Of je nu net mama bent geworden, of al drie kleintjes hebt rondlopen, mama ben je voor altijd! Niets is mooier om mama sieraden te dragen die de liefde voor je kinderen symboliseren. Met een zilveren ketting van KAYA laat je zien dat je een trotse moeder bent! 

Mama ketting, geef jij haar het mooiste cadeau?

Een mama ketting voor haar verjaardag, kraamvisite, Moederdag of gewoon omdat ze de liefste mama is.. Niets is mooier om een sieraad aan een moeder te geven die de liefde voor haar kinderen symboliseert. Bij KAYA slaag je zeker met de ruime collectie mama kettingen voor (bijna) moeders en oma’s. Van geboortehangers met babynaam & datum, stamboom kettingen, een ketting met geboortesteen tot gegraveerde kettingen. Ook super populair; de initialen ketting. Alle zilveren mama kettingen zijn vervaardigd uit sterling zilver en worden luxe verpakt.

 Mama ketting, draag je kinderen dichtbij je!

Het mooiste moeder sieraad is kinderarmen om haar nek! Daar kan geen enkel sieraad tegenop. KAYA probeert dit gevoel te evenaren met speciale mama kettingen. Zo draagt ze haar grootste liefdes dicht bij haar hart. Wat dacht je van een ketting voor mama waarin we de namen van haar kinderen graveren, of een ketting met letter. Er populair is sinds kort de ketting met naam. Welk mama sieraad je ook kiest, met een van deze moedersieraden zit je zeker goed.

Sieraad voor moeder - van Kaya

Alle mama sieraden van KAYA worden gemaakt van .925 Sterling zilver. Dit is het hoogste gehalte zilver, je mama ketting gaat dus een leven lang mee. Omdat onze mama sieraden vaak cadeau worden gegeven door vaders of dochters, verpakken we alles mooi in zijden buideltjes of cadeaudoosjes. Laat jouw naam voor mama op de ketting graveren en andersom, voor altijd samen! Extra leuk: De mom & me setjes zijn makkelijk uit te breiden, zodat niet alleen jij en mama, maar ook je zusje of oma er stralend bij lopen. Als je daar geen indruk mee maakt bij mama!