Mama ketting, draag je familie dichtbij je!

mama kettingMama ketting, het leukste om te geven en te krijgen

Zoek je een lief mama cadeau? Geef een symbolische mama ketting. Of je nu net mama bent geworden, of al drie kleintjes hebt rondlopen, mama ben je voor altijd! Niets is mooier om mama sieraden te dragen die de liefde voor je kinderen symboliseren. Met een sieraad van KAYA laat je zien dat je een trotse moeder bent! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

 

Mama ketting, geef jij haar het mooiste cadeau?

Een mama ketting voor haar verjaardag, kraamvisite, Moederdag of gewoon omdat ze de liefste mama is? Niets is mooier om een sieraad aan je moeder te geven die de liefde voor haar kinderen symboliseert. Wat een prachtig cadeau voor moeders. Bij KAYA slaag je zeker met de ruime collectie mama kettingen voor (bijna) moeders en oma’s. Van geboortehangers met babynaam & datum, stamboom kettingen, Swarovski geboortesteen sieraden tot gegraveerde kettingen. Alle zilveren mama kettingen zijn vervaardigd uit sterling zilver en worden luxe verpakt. En het fijne is, de prijzen liggen ook nog eens stukken lager dan bij een juwelier.

Mama ketting, draag je kinderen dichtbij je!

Het mooiste sieraad voor mama is kinderarmen om haar nek! Daar kan geen enkel sieraad tegenop. KAYA probeert dit gevoel te evenaren met speciale mama kettingen. Zo draagt ze haar grootste liefdes dicht bij haar hart. Wat dacht je van een mama ketting waarin we de namen van haar kinderen graveren, of een armband met geboortedatum. Of vier de geboorte van een kind met een zilveren geboortesteen ketting, elke maand heeft haar eigen kleur en eigen kristal. Welk mama sieraad je ook kiest, met een van deze moedersieraden zit je zeker goed.

Mama ketting met geboortesteen

De geboortesteen sieraden worden vaak gegeven aan de kersverse mama om de geboorte van een lief wondertje te vieren. Een mama ketting met daarin de voornaam van haar kindje en een Swarovski kristal die de geboortemaand symboliseert. Dit elegante geboortesteen sieraad draagt ze vast elke dag en zal ze koesteren. Al onze geboortesteen kettingen zijn vervaardigd uit .925 zilver en sommige met een echt goudlaagje, ze gaan dus een leven lang mee. Zo krijg je een tastbare herinnering aan de geboorte van het kleine wondertje. Zeker weten dat de moeder vertederd zal zijn bij het zien van dit prachtige zilveren sieraad, speciaal voor haar gemaakt.

Mama kettingen van Kaya

Alle mama sieraden van KAYA worden gemaakt van Sterling zilver. Dit is het hoogste gehalte zilver, je mama ketting gaat dus een leven lang mee. Omdat onze mama sieraden vaak cadeau worden gegeven door vaders of dochters, verpakken we alles mooi in zijden buideltjes of cadeaudoosjes. Laat jouw naam op het armbandje voor mama graveren en andersom, voor altijd samen! Extra leuk: De mom & me setjes zijn makkelijk uit te breiden, zodat niet alleen jij en mama, maar ook je zusje of oma er stralend bij lopen. Als je daar geen indruk mee maakt bij mama!