Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 4

Ketting mama

Mama ketting, het leukste om te geven en te krijgen

Zoek je een lief mama cadeau? Geef een symbolische mama ketting. Of je nu net mama bent geworden, of al drie kleintjes hebt rondlopen, mama ben je voor altijd! Niets is mooier om mama sieraden te dragen die de liefde voor je kinderen symboliseren. Met een dames ketting van zilver van KAYA laat je zien dat je een trotse moeder bent! Ben je meer van de armbandjes, kijk dan eens of er bij onze collectie armbandjes met naam een mooie mama armband bij zit. 

Band tussen moeder en kind

De band tussen een moeder en kind is onbeschrijfelijk. Vanaf het moment dat je zwanger bent weet je het zeker; van dit kleine wezentje ga ik houden met heel mijn hart. Het intense gevoel dat je als moeder kunt hebben als je kind zich tegen je aandrukt met twee zachte armpjes om je nek. Daar kan geen enkel sieraad tegenop. KAYA Sieraden probeert dit gevoel te evenaren door de symboliek te vangen en te vertalen naar een speciaal cadeau voor moeder. De mama kettingen symboliseren de liefde en de band tussen moeder en kind.

Ketting voor mama, geef jij haar het mooiste cadeau?

Een mama ketting voor haar verjaardag, kraamvisite, als moederdag sieraad of gewoon omdat ze de liefste mama is.. Niets is mooier om een sieraad aan een moeder te geven die de liefde voor haar kinderen symboliseert. Bij KAYA slaag je zeker met de ruime collectie mama kettingen voor (bijna) moeders en oma’s. Van geboortehangers met babynaam & datum, stamboom kettingen, een ketting met geboortesteen tot gegraveerde kettingen. Ook super populair; de initialen ketting. Alle zilveren mama kettingen zijn vervaardigd uit sterling zilver en worden luxe verpakt. 

Mama ketting, draag je kinderen dichtbij je!

Het mooiste moeder sieraad is kinderarmen om haar nek! Daar kan geen enkel sieraad tegenop. KAYA probeert dit gevoel te evenaren met speciale mama kettingen. Zo draagt ze haar grootste liefdes dicht bij haar hart. Wat dacht je van een ketting voor mama waarin we de namen van haar kinderen graveren, of een ketting met letter. Er populair is sinds kort de ketting met naam. Welk mama sieraad je ook kiest, met een van deze moedersieraden zit je zeker goed.

Ketting voor de liefste moeder - van KAYA

Alle mama sieraden van KAYA worden gemaakt van .925 Sterling zilver. Dit is het hoogste gehalte zilver, je mama ketting gaat dus een leven lang mee. Omdat onze mama sieraden vaak cadeau worden gegeven door vaders of dochters, verpakken we alles mooi in zijden buideltjes of cadeaudoosjes. En als je online shopt bij KAYA Sieraden heb je vaak de volgende dag al het cadeautje voor mama in huis. Laat jouw naam voor mama op de ketting graveren en andersom, voor altijd samen! Extra leuk: De mom & me setjes zijn makkelijk uit te breiden. Zodat niet alleen jij en mama, maar ook je zusje of oma er stralend bij lopen. Als je daar geen indruk mee maakt bij mama!