Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

sleutelhanger

Sleutelhanger met naam, tekst of een tekening

Een persoonlijk cadeautje voor onderweg. Bij KAYA Sieraden laat jij je eigen sleutelhanger maken. We graveren namen, data en een eigen tekst of tekening. Een tastbare herinnering aan thuis met de onderliggende boodschap; drive safe. Met onze laser graveermachine diep en haarscherp gegraveerd, slijt niet weg!

Een handgeschreven briefje van je oma, een mooie tekening van de kids of een lief kaartje van je vriend. Met onze laser graveermachine maken we hiervan een superpersoonlijke sleutelhanger. Maak een foto van de tekst, upload het en voila, heel snel in je brievenbus

Het opfleuren van de sleutelbos

Of je nu enkel een fiets- en huissleutel hebt, of dat je een hele volle range aan sleutels bezit. Het is altijd leuk om de sleutelbos wat op te fleuren. Een fijne herinnering aan je dierbaren & bovendien is je bos daarmee gemakkelijk te herkennen. Nu kun je bij KAYA Sieraden je sleutelhanger extra persoonlijk laten maken. Je stelt hem namelijk helemaal zelf samen. Lees hieronder snel meer over de mogelijkheden voor het maken van de sleutelhanger.

Sleutelhanger met eigen handschrift

Met onze lasermachine graveren we supersnel je eigen handschrift op een sleutelhanger. Een speciaal briefje van je kindje? Een klein tekstje uit een oude brief van opa? Maak een foto van deze tekst en upload dit gemakkelijk via de website. Wij zullen de persoonlijke tekst op de sleutelhanger graveren, zo draag jij je dierbaren altijd dichtbij.

Sleutelhanger in verschillende vormen

We hebben een ruim aanbod aan sleutelhangers. Zo kun je bij ons kiezen uit een ronde, ovale of hartvormige sleutelhanger in verschillende maten. Dat maakt dat deze persoonlijke sleutelhangers ieder echt uniek zijn. Upload je foto of tekst, kies de gewenste vorm & check de volgende dag de brievenbus al!

Een uniek cadeau voor hem & haar

Een gepersonaliseerd cadeautje dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Zo geef je de sleutelhanger bijvoorbeeld cadeau aan je beste vriendin, die net haar rijbewijs heeft gehaald. Je dochter die op zichzelf gaat wonen? Hoe leuk is het om haar een sleutelhanger voor haar eerste huis cadeau te doen. Een persoonlijk cadeautje namens de kids? Voor moeder- & Vaderdag geef je de hartvormige sleutelhanger met naam cadeau. Ook gaaf: met een sleutelhanger juf of meester bedanken! Een uniek cadeau dat past aan iedere sleutelbos!