Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Moederdag cadeau ketting 

KAYA Sieraden is dé webshop voor jouw Moederdag sieraden cadeau! Verras haar dit jaar met een gouden, rose gouden of zilveren Moederdag ketting. Een uniek Moederdag cadeau dat ze voor altijd op het hart draagt. Speciaal voor jou hebben we onze bijzondere KAYA kettinkjes op deze pagina verzameld. Ga jij voor een ketting met gravure of een ketting met geboortestenen? Alles is mogelijk bij KAYA Sieraden! 

Ketting maken Moederdag

Zet jouw lieve moeder dit jaar extra in het zonnetje: laat een ketting maken voor Moederdag. De Moederdag cadeau kettingen van KAYA zijn stuk voor stuk uniek, door jou gepersonaliseerd. Laat de ketting Moederdag graveren, voeg een geboortesteentje toe en tadá; jij hebt een heel eigen sieraad ontworpen. Wat zal ze ontzettend stralen met dit mega persoonlijke Moederdag cadeau. Draagt jouw moeder liever een armbandje? Speciaal voor deze dag hebben we de moederdag armband collectie bij elkaar gezet. 

Moederdag 8 mei 2022

Op zondag 8 mei zetten we alle moeders weer in het zonnetje. Ontbijtje op bed, een mooie tekening en natuurlijk een passend cadeautje. Dit keer geen ketting van macaroni of armband van klei, maar een zilveren of gouden ketting Moederdag die de liefde tussen moeder en kind symboliseert. De mama ketting ‘We Are Family’ symboliseert jullie gezin of je laat een Moederdag ketting graveren.

Ketting met naam Moederdag

Helemaal terug van weggeweest is de ketting met naam. Vroeger al enorm populair en tegenwoordig zien we haast alle wereldsterren met een naamketting. Dé perfecte ketting voor Moederdag dus! Ga jij voor een stoere uitgesneden naamketting, of liever voor een subtiele Olivia of Vintage disc met gravure? Dan is er natuurlijk nog de keuze; draagt mama de naam van haar partner, van haar kids of gewoon lekker van zichzelf? De mogelijkheden binnen de naamkettingen zijn eindeloos; stel jouw favoriete naamketting samen en verras mama!

Moederdag ketting goedkoop bij KAYA Sieraden

Ben je op zoek naar een cadeau die de liefde vangt tussen moeder en kind? Denk dan eens aan een mama ketting van KAYA Sieraden. Deze ketting staat symbool voor de band tussen moeder en kind. Een mooi en persoonlijk sieraad om je moeder, zus of vriendin mee te verrassen! Bij KAYA Sieraden shop jij super voordelig een unieke Moederdag ketting goud of zilver. We werken met de beste materialen .925 sterling zilver, 18 karaat (rose) goud en met echte zoetwaterparels en Swarovski-kristallen. De mooiste kwaliteit voor een fijne prijs! Want sieraden van KAYA zijn er voor iedereen.