Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 5

moederdag ketting

De mooiste moederdag ketting bij KAYA Sieraden

Dat je mama trots op jou is, is wel duidelijk. Want jouw hele leven heeft ze achter je gestaan. En jij bent natuurlijk ook heel trots op haar. Tijd om dat aan haar te laten weten. KAYA Sieraden is dé webshop voor jou als je op zoek bent naar een uniek moederdag cadeau

Deze Moederdag verras je haar met een unieke moederdag ketting, die door jou is gecreëerd. Ga voor een zilveren, rose gouden of gouden Moederdag ketting. Een uniek Moederdag sieraad dat ze voor altijd op het hart draagt. Speciaal voor jou hebben we onze bijzondere KAYA kettinkjes op deze pagina verzameld. Ga jij voor een ketting met gravure of een ketting met geboortestenen? Alles is mogelijk bij KAYA Sieraden!

Ketting maken Moederdag

Van een ontbijtje op bed tot een zelfgemaakte knutselwerkje: de kinderen zijn al dagen druk bezig om mama te verrassen. ‘s Ochtends vroeg wordt ze gewekt met de geur van warme croissantjes en verse koffie. De jongste heeft een tekening gemaakt en de oudste leest nog een gedichtje voor. Mooier dan dit wordt het niet, of toch wel? Zet jouw lieve moeder dit jaar extra in het zonnetje: laat een ketting maken voor Moederdag. De kettingen van KAYA zijn stuk voor stuk uniek, door jou gecreëerd. Laat de ketting voor Moederdag graveren, voeg een geboortesteentje toe en tadá; jij hebt een heel eigen sieraad ontworpen. Wat zal ze ontzettend stralen met dit mega persoonlijke Moederdag cadeau. Draagt jouw moeder liever een armbandje? Speciaal voor deze dag hebben we de moederdag armband collectie bij elkaar gezet.

Wanneer is het Moederdag in 2024?

Ieder jaar vieren we Moederdag op de tweede zondag van mei. Dat houdt  in dat we dit jaar mama op zondag 12 mei in het zonnetje zetten. Is het haar eerste moederdag? Dan is deze moederdag net een tikkeltje extra bijzonder. Maar hoe zorg je ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt? Een uniek Moederdag sieraad vormt een mooie herinnering aan deze bijzondere dag. Of je nu gaat voor een ketting met naam of een subtiele ketting met bedels, stralen zal ze zeker!

Ketting met naam Moederdag

De ketting met naam staat bovenaan de wishlist van iedere mama! Ga jij voor een stoere uitgesneden naamketting, of liever voor een subtiele Olivia of Vintage disc met naam? De kettinkjes zijn verkrijgbaar in sterling zilver en goud verguld. Dan is er natuurlijk nog de keuze; draagt mama de naam van haar partner, van haar ‘little ones’ of gewoon lekker van zichzelf? De mogelijkheden binnen de naamkettingen zijn eindeloos; stel de naamketting samen en verras mama op Moederdag.

Moederdag ketting goedkoop bij KAYA Sieraden

Ben je op zoek naar een Moederdag cadeau die helemaal uniek en authentiek is én betaalbaar is? Denk dan eens aan een mama ketting van KAYA Sieraden. Met de datum van een bijzonder moment, een persoonlijk berichtje of jouw initiaal verras jij deze Moederdag je mama. Bij KAYA Sieraden shop je de mooiste Moederdag cadeau. Met écht iets bijzonders én betaalbaars dat perfect past bij jouw mama.