Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

De mooiste moederdag ketting bij KAYA Sieraden

Dat je moeder trots op jou is, is wel duidelijk. Jouw hele leven heeft er een trotse moeder achter je gestaan. En jij bent natuurlijk ook heel trots op haar. Tijd om dat aan haar te laten weten. Deze Moederdag verras je haar met een prachtige moederdag ketting, door jou samengesteld. KAYA Sieraden is dé webshop voor jou als je op zoek bent naar een uniek moederdag cadeauVerras haar dit jaar met een zilveren, rose gouden of gouden Moederdag ketting. Een uniek Moederdag sieraad dat ze voor altijd op het hart draagt. Speciaal voor jou hebben we onze bijzondere KAYA kettinkjes op deze pagina verzameld. Ga jij voor een ketting met gravure of een ketting met geboortestenen? Alles is mogelijk bij KAYA Sieraden! 

Ketting maken Moederdag

Van een ontbijtje op bed tot een zelfgemaakte macaroni ketting: de kinderen zijn al dagen druk bezig om mama te verrassen. ‘s Ochtends vroeg wordt ze gewekt met de geur van warme croissantjes en verse koffie. De jongste heeft een tekening gemaakt en de oudste leest nog een gedichtje voor. Mooier dan dit wordt het niet, of toch wel? Zet jouw lieve moeder dit jaar extra in het zonnetje: laat een ketting maken voor Moederdag. De Moederdagcadeau kettingen van KAYA zijn stuk voor stuk uniek, door jou gepersonaliseerd. Laat de ketting voor Moederdag graveren, voeg een geboortesteentje toe en tadá; jij hebt een heel eigen sieraad ontworpen. Wat zal ze ontzettend stralen met dit mega persoonlijke Moederdag cadeau. Draagt jouw moeder liever een armbandje? Speciaal voor deze dag hebben we de moederdag armband collectie bij elkaar gezet. 

Wanneer is het Moederdag in 2023?

Ieder jaar vieren we Moederdag op de tweede zondag van mei. Dat houdt voor dit jaar in dat we mama op zondag 14 mei in het zonnetje zetten. Is het haar eerste moederdag? Neem als partner dan echt even de tijd om haar te verrassen. Een uniek Moederdag sieraad vormt een mooie herinnering aan deze bijzondere dag. Of je nu gaat voor een ketting met naam of een subtiele ketting met bedels, stralen zal ze zeker!

Ketting met naam Moederdag

Weer helemaal terug van weggeweest is de ketting met naam. Vroeger al enorm populair en tegenwoordig zien we haast alle wereldsterren met een naamketting. En omdat jouw moeder een echte held is, is dit ook dé perfecte ketting voor Moederdag dus! Ga jij voor een stoere uitgesneden naamketting, of liever voor een subtiele Olivia of Vintage disc met gravure? De kettinkjes zijn verkrijgbaar in .925 sterling zilver en (rosé) goud verguld. Dan is er natuurlijk nog de keuze; draagt mama de naam van haar partner, van haar kids of gewoon lekker van zichzelf? De mogelijkheden binnen de naamkettingen zijn eindeloos; stel jouw favoriete naamketting samen en verras mama!

Moederdag ketting goedkoop bij KAYA Sieraden

Ben je op zoek naar een cadeau die de liefde vangt tussen moeder en kind? Denk dan eens aan een mama ketting van KAYA Sieraden. Deze ketting staat symbool voor de band tussen moeder en kind. Een mooi en persoonlijk sieraad om je moeder, zus of vriendin mee te verrassen! Bij KAYA Sieraden shop jij super voordelig een unieke Moederdag ketting goud of zilver. We werken met de beste materialen .925 sterling zilver, verguld (rose) goud en met echte zoetwaterparels en Swarovski-kristallen. De mooiste kwaliteit voor een fijne prijs! Want sieraden van KAYA zijn er voor iedereen.