Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

armband met vingerafdruk

Persoonlijk en uniek: een armband met vingerafdruk

Dit bijzondere sieraad heeft een onschatbare betekenis. Met de vingerafdruk armbandjes van KAYA draag je altijd een stukje van je dierbaren bij je. De unieke afdruk van je kinderen, partner of een geliefde die er niet meer is, wordt vereeuwigd in een speciaal armbandje. Bij KAYA werken we met hoogwaardige materialen zoals 925 sterling zilver, 18 karaat verguld goud en hoogwaardig stainless steel, zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. We gebruiken geavanceerde gravuretechnieken om de afdrukken in de bedels aan te brengen, zodat het sieraad altijd zijn glans en een duidelijk zichtbare vingerafdruk behoudt.

Een vingerafdruk armband is een bijzonder cadeau om te geven 

Wanneer je op zoek bent naar een vingerafdruk armband, ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. Onze collectie blijft groeien, zodat er voor iedereen een passend, persoonlijk sieraad te vinden is. Je kunt de vingerafdruk zelfs combineren met een letterbedel of persoonlijke (handgeschreven) tekst om de armband nog specialer te maken. Ieder sieraad van KAYA wordt mooi verpakt, klaar om zo cadeau te doen. Dit prachtige cadeau is een manier om jezelf of een ander te verwennen, en om je geliefden altijd dichtbij je te dragen. 

Een uitgebreide keuze aan sieraden met vingerafdruk

Naast de armbandjes vind je bij KAYA ook vele andere sieraden met vingerafdruk. Zo kun je bijvoorbeeld een ketting en een armband met vingerafdruk met elkaar combineren tot een uniek setje. We hebben in de collectie een prachtige .925 sterling zilveren ketting met een vingerafdruk, die je kunt personaliseren met verschillende hangers en bedeltjes. Als je liever een ring met vingerafdruk draagt, dan kun je ook daarvoor terecht in onze webshop. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van het perfecte sieraad, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar!