Armbandjes met vingerafdruk

armband met vingerafdruk

Armband met vingerafdruk: bijzonder persoonlijk


Een sieraad van onschatbare waarde. Dankzij KAYA's armbandjes met vingerafdruk draag jij je geliefden altijd met je mee. De unieke print van je kinderen, man of een dierbare overledene leg je vast in een persoonlijk sieraad. Bij KAYA werken we met de mooiste materialen, zonder de hoofdprijs te betalen: 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. We graveren de afdruk machinaal in de bedels, zodat het sieraad altijd mooi blijft. 


Vingerafdruk armband, een speciaal cadeau 

Wanneer je op zoek bent naar een vingerafdruk armband, ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. Dankzij de steeds groeiende collectie, is er voor ieder een passend sieraad te vinden. Indien gewenst combineer de vingerafdruk ook nog met een handgeschreven tekst om de armband nog persoonlijker te maken. 

Bij Kaya vind je naast deze armbandjes ook een ruim aanbod aan vingerafdruk kettingen. Deze kettinkjes versier je met verschillende hangers en bedeltjes. Draag jij het liefst een ring? Bekijk dan even onze ringen met vingerafdruk