Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Verras je (beste) vriendin met een liefdevol sieraad! 

Je (beste) vriendin is jarig, er is een bijzondere datum om te vieren, of je wilt haar gewoon zomaar verrassen? Juist op een bijzonder moment een speciaal sieraad geven, dat vindt elke vriendin leuk. Daarom heeft KAYA haar bestsellers voor geliefden en beste vriendinnen op een rij gezet. Stuk voor stuk originele cadeaus, waar je zorg en aandacht aan hebt besteed om het uit te kiezen. Verras haar daarom met een prachtig sieraad uit deze collectie, succes gegarandeerd!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronic

Speciaal sieraad voor je vriendin

Wil jij je beste vriendin of je vriendin graag verrassen, maar heb je geen idee wat je haar moet geven? Een speciaal sieraad voor je vriendin vind je bij KAYA Sieraden. Ga bijvoorbeeld voor een vriendschap armband of een vriendschapsketting om jullie vriendschap te symboliseren. We vielen als een blok voor de puzzelstukjes kettingen die je met elkaard draagt Een mooie variant op het klassieker breek-hartje van vroeger. We hebben deze 'breekhartjes-in-een-modern-jasje' ook in ying yang uitvoering, of kleine blokjes. Of wat dacht je van onze vriendschaps armband of liefdeskettingen? Jullie namen in twee armbanden gegraveerd. Het atelier van onze graveur is gespecialiseerd in het vervaardigen van zilveren armbenden met gravure. De gravure wordt in ons atelier volgens de beste en nieuwste methodes in jou ring gezet. Onze graveur beschikt over een modern atelier dat voorop loopt in techniek en kwaliteit. Gravures worden altijd door een edelsmid met de hand gezet. Want handwerk staat garant voor klasse, duurzaamheid en kwaliteit. Niet alleen verliefde stelletjes, maar ook hartsvriendinnen of moeder & dochter kunnen nu met de naam van de ander lopen.
Vriendinnen armband of armband voor vriendin met gravure

Wil jij je vriendin verrassen met een origineel cadeau? Een origineel cadeau voor je vriendin is er eentje, die je speciaal voor haar hebt uitgekozen. Een cadeau wordt pas echt uniek door het te voorzien van een gravering. Wat dacht je van een zilveren infinity ketting met jullie namen, of een naam + datum erin. Of twee hangers met jullie initialen erop gegraveerd? Met zo'n persoonlijk sieraad zul je haar zeker verrassen! Door deze persoonlijke touch krijgt het cadeau een speciale waarde en is het een bijzondere herinnering voor altijd.
Dit sieraad wat je met zorg hebt uitgekozen zal zeker in de smaak vallen bij je vriendin! Een gravering is ook mogelijk bij alle vriendschap sieraden. 
Verjaardagscadeau vriendin, altijd luxe verpakt

Voor je vriendin haar verjaardag wil je natuurlijk wel laten zien dat je met zorg en aandacht een cadeau hebt uitgekozen. Met een persoonlijk cadeau gaat dit zeker lukken. Graveer jullie beider namen bijvoorbeeld op de breekhartjes, of creeer een gepersonalisieerde armband voor je vriendin. Met zo’n bijzonder verjaardagscadeau voor je vriendin heb je zeker succes! Vaak worden de sieraden door mannen gekocht, en we krijgen regelmatig te horen dat ze onze cadeauverpakking zo fijn vinden. Daarom verpakken we alle liefdes sieraden luxe in een sieradendoosje of zijden sieradenbuideltje, gelijk klaar om cadeau te geven! Of verras je bff met een van onze vriendschapscadeaus. Bij Kaya Sieraden ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor je beste vriendin. In onze webshop vind je namelijk een ruim aanbod aan prachtige vriendschapssieraden, van vriendschaps kettingen tot armbandjes.
 Subtiel en Symbolisch, liefdes ketting en wenskaart ineen

Zoek je een cadeau met betekenis voor de liefde van je leven? Met deze unieke Sieraden Wenskaart zit je zeker goed! De fijne écht zilveren liefdes kettingen zijn dé sieradenhit en met de prachtige woorden op de kaart geef je een symbolisch cadeau, recht uit je hart.  KAYA verkoopt diverse designs voorzien van symbolische bedeltjes gemaakt van door-en-door zilver. Zo blijft het voor altijd mooi.
Vind jij het soms lastig wat je op een wenskaart moet zetten? Deze quote wenskaarten & sieraad zeggen heel veel van zichzelf en ze zijn er voor diverse gelegenheden. Met de mooie quote- sieraden kaarten zit je dus altijd goed. 

Ketting en armband voor een vriendin van hoge kwaliteit voor lage prijs

Onze prijzen zijn lager in vergelijking met andere sieraden merken die Wenskaarten verkopen.
Dit komt omdat KAYA geen gebruik maakt van dure reclame, geen bedrijfspand huurt alles zelf ontwerpt en inkoopt. We gebruiken alleen de beste kettingen, kristallen en bedeltjes, alles door-en-door zilver (en rosé-en geelgoud plated). De sieraden wenskaart wordt geleverd in een transparant hoesje met zilverpoetsdoekje(s), verpakt in een rood cadeautasje. Zodat jij hem alleen nog aan je vriendin hoeft te geven!