Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

cadeau opa

Het mooiste cadeau voor opa

Ben je op zoek naar het mooiste cadeau voor opa? Zoek niet verder, de sieraden van KAYA zijn persoonlijk én heel stijlvol. Opa worden is echt iets speciaals: het eerste kleinkind net zo bijzonder als het laatste. En de rol van opa is er niet zomaar een, hij vervult een grote rol in het leven van de kinderen. Zo is hij er altijd wanneer ze een knuffel nodig hebben en maakt niemand ze zo hard aan het lachen als hij. En dus verdient hij een mooi cadeau; een sieraad met een persoonlijke boodschap. Dit sieraad is om meerdere redenen een perfect cadeau voor opa. Allereerst brengt het persoonlijke sieraad een boodschap over aan opa. De boodschap kan zijn: wij houden van jou, we zijn trots op je en je bent de allerliefste opa. Laat je namen of initialen op het sieraad voor opa graveren, dan draagt hij via deze weg zijn kleinkinderen altijd met zich mee. En ook niet onbelangrijk: de armbanden, manchetknopen en sleutelhangers van KAYA zijn ontzettend hip. Een geweldig cadeau voor iedere stijlvolle opa dus! 

Een cadeau voor opa van de kleinkinderen

Wat maakt de sieraden van KAYA nou zo bijzonder? De persoonlijke gravures natuurlijk. Iedere heren armband, sleutelhanger en manchetknoop laat je bij ons personaliseren met een eigen opgegeven gravure. Doordat jij zelf kunt kiezen, zijn de accessoires geschikt voor iedere gelegenheid. Zo shop je bij ons een cadeau voor opa die 80 jaar wordt en een mooi cadeau voor opa en oma die 50 jaar getrouwd zijn. Het mooiste is dat je de sieraden volledig zelf kunt samensetellen. Zo kunnen de kleinkinderen een heel persoonlijk cadeau voor opa ontwerpen. Een armband met namen of geboortedata wordt met trots door hem gedragen. Op een sleutelhanger laten de kleinkinderen een lieve boodschap achter, zo voelt opa hun liefde overal waar hij is. Als je het ons vraagt is er niets mooier dan een zelfgemaakt cadeau voor opa.

Sieraden voor opa

Onze collectie voor opa is enorm uitgebreid. Van luxe pu leren armbanden tot stainless steel armbanden. Onze bestseller is de grove leren armband met aan twee zijdes ruimte voor een persoonlijke gravure. De armband met tijgeroog kralen is wat speelser en geeft een zomers gevoel. Voor de meer chique gelegenheden vind je verschillende soorten manchetknopen in het aanbod. Een prachtig cadeau voor een jubileum bijvoorbeeld. Onze leren en stainless steel sleutelhangers zijn er voor de opa's die niet zo van sieraden houden. Ook op deze items is uiteraard genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. Ieder product wordt gemaakt van duurzame en stevige materialen pu-leer en stainless steel. Zo blijft het accessoire een leven lang mooi, wie weet wordt het later wel aan de volgende generatie doorgegeven! 

Het opa cadeau online bestellen

Een cadeau voor opa bestel je tegenwoordig heel makkelijk online. In onze webshop vind je altijd een cadeau dat bij jouw opa past. Kies je favoriet, vul de gewenste gravure in en voila! Het cadeau voor opa is besteld. Wij gaan meteen met jouw bestelling aan de slag, bestel je op een doordeweekse dag voor 14:00 uur? Dan gaat de bestelling vandaag nog op de post. De verwachte leverdatum van jouw cadeau wordt tijdens het bestellen altijd op de productpagina aangegeven. Graveren doen we altijd gratis en met uiterste precisie, we zorgen er met liefde voor dat het sieraad een prachtig en persoonlijk juweel vormt. Bij besteding vanaf € 20,- verzenden we jouw pakketje gratis en ieder sieraad wordt luxe verpakt. Dit geldt natuurlijk ook voor een cadeau voor oma van kleinkind. Een sieraad van KAYA is een feestje om te geven en om te krijgen.