Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Zilveren moeder en dochter ketting, om sámen te dragen!

Wat lief voor moeder & dochter! Twee identieke sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. De moeder dochter ketting wordt gemaakt van echt .925 sterling zilver, zo blijft het voor altijd mooi, net als jullie connectie samen. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde-als-mama' ketting? 

Moeder en dochter sieraad | Kaya Sieraden

Een mooi moeder dochter sieraad dat de liefde tussen moeder en dochter symboliseert. Met een zilveren ketting die je beide draagt, kun je laten zien dat jullie bij elkaar horen. Zo draag je elkaar altijd dicht bij het hart. Natuurlijk kun je ervoor kiezen een extra kettinkje te bestellen. Speciaal voor trotse mama’s van meer dochters. Ook aan oma is gedacht, voor haar bestel je ook eenvoudig een extra dames ketting. Wat zullen jullie stralen met deze prachtige zilveren familie-set!

 

 

Moeder dochter cadeau

De moeder dochter kettingen zijn het perfecte cadeau voor elke mama die een dochter heeft. Met de mooie symbolische betekenis, zullen ze beide ontzettend blij zijn met dit mooi cadeau. Alle moeder en dochter sieraden worden verpakt in een lief, roze sieradenbuideltje, met wenskaartje en zilverpoetsdoekje. Op deze manier zijn ze meteen klaar om te geven als cadeau voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan prachtige moederdag sieraden. Daarnaast kun je de kettingen ook goed bewaren met het bijgeleverde sieradenbuideltje. Natuurlijk kun je ook voor jezelf en je eigen dochter deze prachtige kettingen bestellen. Kies voor een prachtige mom & me parelketting of een prachtige moeder en dochter ketting met de sleutel tot elkaars hart.

Nog veel meer mama sieraden bij Kaya

Ben je geïnspireerd geraakt door deze moeder dochter kettinkjes? Dan heb je geluk! We hebben namelijk nog veel meer mama- en kindersieraden in ons assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een gave moeder dochter armband, wanneer je liever geen kettinkje draagt. De echte bestseller onder de moeder dochter sieraden is de infinity ketting, deze shop je met Zirkonia steentjes, of glad, zodat je hem kunt laten graveren. Hoe leuk is dat!