Moeder dochter ketting setje écht zilver, symbolisch voor jullie band!

zilveren moeder en dochter kettingen, om sámen te dragen!


Wat lief voor moeder & dochter!  Twee identieke sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. Alle moeder dochter kettingen worden gemaakt van echt zilver, zo blijft het voor altijd mooi, net als jullie connectie samen. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde-als-mama' ketting? 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Veronica, Fabolous Mama

Moeder dochter ketting zilver | Kaya Sieraden

Een mooi sieraad die de liefde tussen moeder en dochter symboliseert. Met een zilveren ketting die je beide draagt, kun je laten zien dat jullie bij elkaar horen. Zo draag je elkaar altijd dicht bij het hart en wordt je altijd weer herinnerd aan jullie liefde en verbondenheid met elkaar. In de webshop van Kaya Sieraden vind je deze prachtige moeder en dochter kettingen. De kettingen zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit materialen, hierdoor zijn ze erg stevig en gaan ze voor altijd mee. Bij alle zilveren moeder dochter kettingen kan je voordelig een extra zilveren kinder ketting bijbestellen. Speciaal voor trotse mama’s van meer dochters. Natuurlijk hebben we ook aan oma gedacht, voor haal bestel je ook eenvoudig een extra dames ketting. Wat zullen jullie stralen met deze prachtige zilveren familie-set!

 

Zilveren ketting voor jou en je mini-me

Ben je op zoek naar een prachtig sieraad dat de liefde tussen jou en je dochter symboliseert? Dan ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een ruim aanbod aan mooiste zilveren ketting zowel voor moeder als voor dochter. Daarnaast zijn deze sets ook geschikt voor moeder met meerdere dochters. Voor onze mama en dochter collectie gebruiken we alleen de allerbeste materialen. Al onze kettingen zijn gemaakt van het hoogste gehalte 925. Sterling zilver, zodat ze een heel leven lang mooi blijven. De sieraden worden daarnaast ook luxe verpakt in een sieradenbuideltje, hierbij wordt een zilverpoetsdoekje geleverd om zo de zilveren ketting mooi te houden. Daarnaast zit er ook een lief wenskaartje bij, op deze manier is het gelijk klaar om te geven.

 

Een cadeau voor je moeder of je dochter? Bestel het hier

De moeder en dochter kettingen kunne prima als cadeau gegeven worden en dit kan voor verschillende gelegenheden. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen in onze webshop, zo kun je kiezen voor een mooie ronde hanger met ene hartje en een prachtige parel. Daarnaast zijn de infinity moeder en dochter kettingen ook erg populair. Zo hebben we nog veel meer prachtige zilveren moeder dochter kettingen van topkwaliteit en dat voor de beste prijzen. Door de bijzondere betekenis van de sieraden krijgen we regelmatig het verzoek om de moeder en dochter kettingen in twee volwassen maten te leveren. Dus je moeder bijvoorbeeld het slotje en jij het sleuteltje. Natuurlijk kan dat bij ons en ook gewoon zonder meerkosten. Het is dan wel van belang dat je bij de leeftijd van de dochter op de oudste leeftijd klikt. Daarnaast kun je bij het afrekenen een opmerking toevoegen en daarin aangeven dat het twee dameskettingen moeten zijn. Voor meer informatie hierover kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar en helpen je verder bij het uitzoeken van de mooiste sieraden!

 

De liefde tussen jullie is voor altijd! 

Liefde tussen moeder en dochter is voor altijd en dit wil je dan ook graag laten zien. Met de moeder en dochter kettingen kom je een heel eind. De moeder en dochter kettingen zin perfect om jullie liefde voor elkaar te showen. Laat aan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen, met een lief kettingen setje voor moeder en dochter. Een ketting voor moeder en een ketting voor dochter, hoe lief is dat! Met de moeder en dochter kettingen van Kaya Sieraden kun je deze liefde aan iedereen laten zien. Er zijn verschillende soorten moeder ene dochter kettingen te vinden in ons uitgebreide assortiment. Van moeder dochter kettingen met hartjes tot kettingen met een mooie sleutel als hanger. Deze mom & me sleutel kettinkjes zijn de bestsellers van Kaya sieraden. Draag de sleutel tot elkaars hart, een symbolisch sieraad, wat jullie beide geweldig zal staan.

Een emotioneel cadeau voor moeder en dochter samen

De moeder dochter kettingen zijn het perfecte cadeau voor elke mama die een dochter heeft. Met de mooie symbolische betekenis, zullen ze beide ontzettend blij zijn met dit mooi cadeau. Alle moeder en dochter sieraden worden verpakt in een lief, roze sieradenbuideltje, met wenskaartje en zilverpoetsdoekje. Op deze manier zijn ze meteen klaar om te geven als cadeau voor diverse gelegenheden. Natuurlijk kun je ook voor jezelf en je eigen dochter deze prachtige kettingen bestellen. Al onze kettingen voor moeder en dochter zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen. Hierdoor gaan ze lang mee en blijven ze ook mooi en door het zilverpoetsdoekje kun je de kettingen af en toe oppoetsen om ze nog mooier te houden. Daarnaast kun je de kettingen ook goed bewaren met het bijgeleverde sieradenbuideltje. Kies voor een prachtige mom & me parelketting of een prachtige moeder en dochter ketting met de sleutel tot elkaars hart.

Ketting voor Moeder en Dochter

Liefde tussen moeder en dochter is voor altijd en dit wil je dan ook graag laten zien. Met de moeder en dochter kettingen kom je een heel eind. De moeder en dochter kettingen zin perfect om jullie liefde voor elkaar te showen. Laat aan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen, met een lief kettingen setje voor moeder en dochter. Een ketting voor moeder en een ketting voor dochter, hoe lief is dat! Met de moeder en dochter kettingen van Kaya Sieraden kun je deze liefde aan iedereen laten zien. Er zijn verschillende soorten moeder ene dochter kettingen te vinden in ons uitgebreide assortiment. Van moeder dochter kettingen met hartjes tot kettingen met een mooie sleutel als hanger. Deze mom & me sleutel kettinkjes zijn de bestsellers van Kaya sieraden. Draag de sleutel tot elkaars hart, een symbolisch sieraad, wat jullie beide geweldig zal staan.

 

Wat zullen jullie samen stralen!

De moeder dochter kettingen zijn het perfecte cadeau voor elke mama die een dochter heeft. Met de mooie symbolische betekenis, zullen ze beide ontzettend blij zijn met dit mooi cadeau. Alle moeder en dochter sieraden worden verpakt in een lief, roze sieradenbuideltje, met wenskaartje en zilverpoetsdoekje. Op deze manier zijn ze meteen klaar om te geven als cadeau voor diverse gelegenheden. Natuurlijk kun je ook voor jezelf en je eigen dochter deze prachtige kettingen bestellen. Al onze kettingen voor moeder en dochter zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen. Hierdoor gaan ze lang mee en blijven ze ook mooi en door het zilverpoetsdoekje kun je de kettingen af en toe oppoetsen om ze nog mooier te houden. Daarnaast kun je de kettingen ook goed bewaren met het bijgeleverde sieradenbuideltje. Kies voor een prachtige mom & me parelketting of een prachtige moeder en dochter ketting met de sleutel tot elkaars hart.

 

Bijzondere sieraden voor moeders, kinderen en meer

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor je moeder, vrouw of dochter, dan zijn de moeder dochter kettingen het perfecte cadeau. Deze kettingen zijn erg speciaal en beschrijven de liefde tussen moeder en dochter perfect. Kies voor een mooie parelketting of een unieke zilveren moeder dochter ketting. Al onze moeder en dochter sieraden zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor andere sieraden. Zo hebben wij een ruim assortiment aan sieraden, van kindersieraden tot geloofssieraden. Omdat wij van Kaya Sieraden het ook belangrijk vinden dat we aan andere kinderen denken, doneren wij aan het goede doel. Per verkocht sieraad gaat er een bedrag naar de stichting Eduki, deze maakt het mogelijk dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Zo koop je niet alleen iets voor jezelf, maar kun je ook iets moois geven aan anderen. Voor meer informatie hierover kun je op de pagina van het Giving Back Project kijken. Wat lief voor moeder & dochter! Een ketting voor jou en een voor dochterlief. Zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen! i Alle moeder dochter kettingen worden gemaakt van de mooiste materialen zoals zoetwaterparels.  Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde-als-mama' ketting