Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Armbanden met geboortesteen

Geboortesteen armband | KAYA Sieraden

Ben je op zoek naar een betekenisvol cadeau? Een armband met geboortesteen doet het altijd goed! Een geboortesteen ketting of armband is een must have voor iedere mama, zo draagt ze haar kids altijd dichtbij. Iedere maand heeft een eigen geboortesteen met unieke betekenis. Welke steen hoort bij jouw geboortemaand? Je leest er alles over in KAYA's blog over geboortestenen per kleur en maand

Een armband met geboortesteen vertelt jouw verhaal!

Jouw geboortesteen armband is natuurlijk niet alleen een mooi accessoire. Het armbandje met geboortestenen vertelt een verhaal. Zo draag jij middels de geboortestenen je geliefden altijd dichtbij. Om het verhaal compleet te maken, kun je bij KAYA allerlei verschillende bedeltjes aan je armband toevoegen. Ben je op zoek naar armband met letter en geboortesteen ? Bij ons ben je aan het juiste adres! Zelf een geboortesteen armband met naam en geboortebloem behoort tot de mogelijkheden. Bij KAYA ben jij verzekerd van een uniek sieraad.

Geboortesteen armband goud en zilver

De birthstone armband is zo persoonlijk, dat je hem het liefst ook zelf samenstelt. Bij KAYA is alles mogelijk! De geboortesteen sieraden zijn verkrijgbaar in drie kleuren, gemaakt van enkel de beste materialen. We werken met .925 sterling zilver, hier overheen plaatsen we een 18 karaat (rosé) goud vergulde laag. Het sluitinkje van de armband is een stevig karabijnen haakje, zo blijft jouw armband jaren mooi! Het sieraad wordt netjes verpakt in een luxe sieradendoosje met satijnen strik, leuk om te geven én te krijgen!

Armband met geboortesteen: voor jong & oud!

Ben je op zoek naar een mama armband met geboortesteen? Bij KAYA verzorgen we sieraden voor het hele gezin. De geboortesteen armbandjes zijn er in verschillende lengtes en diktes, zodat je ook een armband geboortesteen kind kunt samenstellen. Nog veel leuker is het wanneer je voor mama & haar mini-me een geboortesteen armband shopt. Wat zullen ze samen stralen!

Geboortesteen armband online bestellen

Bestel jouw geboortesteen armband gemakkelijk online bij KAYA Sieraden. Het aanbod is ruim & je kunt het sieraad helemaal eigen maken. Verzenden doen we altijd snel, omdat wij snappen dat jij het sieraad liefst gisteren al om je pols droeg. Bij iedere bestelling ontvang je van ons een lief kaartje & zilverpoetsdoekje. Af en toe even goed poetsen zorgt er voor dat jouw sieraad altijd blijft glinsteren. Heb je een vraag of hulp nodig bij het plaatsen van de bestelling? Neem contact met ons op via mail, chat of telefoon. We helpen je graag!