Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

bedel graveren

Bedel graveren | KAYA Sieraden

Laat KAYA jouw bedeltje graveren en maak zo jouw unieke persoonlijke sieraad. Door een gravure op een bedel te laten plaatsen draag jij jouw kids, geliefde of een speciale quote de hele dag met je mee. Van namen en data tot lieve teksten en symbolen; jij bepaalt zelf wat je op de bedel laat graveren. Wist je dat je bij ons in de sieraden webshop zelfs handgeschreven teksten, tekeningen en ook vingerafdrukken op een bedel kunt laten graveren. Een prachtige tekening van de kids of een handgeschreven tekst van een overleden dierbare: nu draag je een wel heel uniek en betekenisvol sieraad met je mee!

Laat een bedeltje graveren voor je geliefde

Je partner verrassen met een origineel cadeau? Zoek niet verder! Kies voor een bedel met naam en laat daarin jouw naam graveren, het mooiste cadeautje voor je geliefde. Combineer de bedel met een gepersonaliseerde ring waar je jullie letters in laat graveren. Of kies voor een ketting en ze draagt jouw naam voor altijd op haar hart. Houd je het liever wat subtieler? Ga dan voor een gravure met initialen of symbolen. Denk bijvoorbeeld aan een hartje of sterretje. Ook zeer populair: het lemniscaat. Dit infinity-teken staat symbool voor de oneindige liefde, een perfect cadeautje voor je partner dus! De keuze is geheel aan jou, je stelt zelf een bedel voor je geliefde samen. 

Wat kan ik in een bedel laten graveren? 

Van namen tot data en van tekening tot een vingerafdruk sieraad, bij KAYA kunnen we bijna alles voor je in een bedel graveren. We hebben graveerbedels in allerlei vormen: rond, hartjes, sterren en zelfs jongens & meisjes poppetjes. Jij kiest een bedel, geeft aan in welke kleur je de bedel graag ontvangt én je vult de gewenste gravure in. Ben je nu klaar? Nee, want zelfs het lettertype kun je zelf nog uitkiezen. Van strakke blokletters tot chique sierlijke letters. Iedere graveerbedel is uniek: met liefde door jou ontworpen.  

Kan ik een zilveren bedel graveren? 

Ja dat kan! Omdat onze bedeltjes massief zilver zijn, kun je hier prima in graveren. Bij KAYA maken we gebruik van drie manieren om te graveren. Tanja graveert al jaren op ambachtelijke wijze met de hand. Een graveerpen maakt het mogelijk om teksten op de zilveren bedeltjes te zetten, in het sierlijke handschrift van Tanja. Kies jij liever zelf een lettertype? Natuurlijk is ook dat een optie. Met onze laser- en graveermachines kunnen we de gravures strak voor je op de bedel zetten. De graveermachine stanst de tekst of symbolen als het ware uit het bedeltje. De lasermachine brandt de tekst in de bedel, waardoor deze zwart wordt. Voor welke gravure ga jij?

Een gouden bedeltje met gravure, hoe lang blijft dat mooi?

Onze gouden sieraden en bedeltjes zijn verguld. Dit betekent dat ze van binnen zilver zijn, met een (rosé) goud vergulde laag. We noemen dit soort sieraden ook wel gold plated. Het buitenste goudlaagje is dik genoeg om ook na het graveren van de bedel nog goed te blijven zitten. Hou er wel rekening mee dat vergulde sieraden kunnen verkleuren; indien je het sieraad niet juist verzorgt, kan de goudlaag na verloop van tijd wat slijten.