Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

KAYA's Moederdag top 10

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor Moederdag? Met deze top 10 sieraden zit je altijd goed! Zo staan de geboortesteentjes symbool voor de geboortemaanden van de kids en laat je op de Moederdag armbanden en Moederdag kettingen een gravure plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de namen, geboortedata of initialen van de kinderen. Liever écht een eigen sieraad ontwerpen? Ga dan voor de Moederdag sleutelhanger met eigen tekenening.

Meer Moederdag sieraden

Kom je er binnen deze top 10 nog niet helemaal uit? Geen zorgen, we hebben natuurlijk nog veel meer Moederdag sieraden voor je verzameld. Van sterling zilver en verguld goud tot allerlei kleuren leer: bij KAYA vind je voor iedere mama een geschikt cadeau. Wat zal ze verrast zijn wanneer ze het luxe sieradendoosje opent!

Voor moeder en dochter

Het mooiste cadeau dat je een moeder kunt geven is de eeuwige liefde van haar kind. Bij KAYA leggen we deze liefde symbolisch vast in een uniek en persoonlijk Moederdag moeder-dochter sieraad. Zo verras je niet alleen mama, maar ook de kleine prinses op deze liefdevolle dag.