Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

 sieraden moederdag

KAYA's Moederdag top 10

Het vinden van een leuk Moederdag cadeau kan een behoorlijke uitdaging zijn. Want je wilt de liefste mama natuurlijk een perfect cadeau geven. Wij hebben daarom de leukste Moederdag sieraden voor je op een rij gezet. Gegarandeerd dat hier het perfecte sieraad voor jouw mama tussen zit.

Houd jouw mama wel van een kleine glinstering? Ga dan voor een sieraad met geboortesteentjes, deze steentjes staan voor de geboortemaanden van de kleintjes. Of wil jij de Moederdag armbanden en Moederdag kettingen personaliseren met een zelfgekozen gravure? Denk dan bijvoorbeeld aan initialen, geboortebloemen of een speciale datum. Liever écht een eigen sieraad ontwerpen? Ga dan voor de Moederdag sleutelhanger met eigen tekening of ketting met een handafdruk van de ‘little one’.

Meer Moederdag sieraden

Kom je er binnen deze top 10 nog niet helemaal uit? Geen zorgen, we hebben natuurlijk nog veel meer Moederdag sieraden. Van sterling zilver en verguld goud tot allerlei kleuren leer. Met ons uitgebreide assortiment vind je gegarandeerd het perfecte cadeau voor elke mama. Wat zal ze verrast zijn wanneer ze het sieradendoosje opent!

Voor moeder en dochter

Het verhaal tussen moeder & dochter is écht iets bijzonders. En dat verhaal, dat verwerken wij met liefde in moeder dochter sieraad. Je hart smelt bij het zien van deze mooie ‘matchy’ sieraden setjes. Een perfect Moederdag cadeau die moeder & dochter voor altijd met elkaar verbindt.