Sieraden voor Papa (en kind), manchetknopen gravering

papa sieraden

Manchetknopen gegraveerd met kindernamen, uniek cadeau!


Is de band tussen je kinderen en papa ook zo bijzonder? Graveer dan voor hem manchetknopen met namen of voorletters voor zijn kinderen. Dat is nog eens een uniek cadeau, iets dat hij dichtbij zich kan dragen en aan zijn kinderen herinnerd. Of ga voor een stoere vader zoon armbandenset. Zie je je zoon al trots hand in hand met papa lopen, samen verbonden voor altijd! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Manchetknopen graveren? Uniek cadeau voor papa

Geef Papa het liefste cadeautje ever, gegraveerde manchetknopen zodat hij z'n kinderen altijd dichtbij kan dragen. Ook tijdens zakelijke vergadering ;). Graveer tot drie initialen op deze monogram manchetknopen. Gepersonaliseerde manchetknopen zijn nu de trend en nu de zullen mannen altijd een leuk mode-accessoire hebben om te kunnen dragen bij hun pakken! Deze gegraveerde manchetknopen zijn gemaakt van Roestvrij Staal.

Gegraveerde manchetknopen voor de bruidegom

Leuk om te krijgen, maar ook om te geven, bijvoorbeeld aan je best man: gegraveerde manchetknopen. Een mooie herinnering die je na je trouwdag kunt blijven dragen.

You and me, lets rock the world!

KAYA heeft een grote collectie vader-dochter of vader-zoon armbandjes. Symbolisch voor de bijzondere band met papa. Of wat dacht je van een set voor beide kids? Van onyx armbandjes met zilveren sterren tot Tibetaanse shamballa armbanden. Allemaal gemaakt van echte edelstenen. Zo geef je een echt kwaliteits sieraden dat lang meegaat.

Een foto sleutelhanger voor papa, voor altijd samen

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor je papa of man? Ga dan voor een sleutelhanger met een foto van het hele gezin! Zo draagt je papa jullie altijd bij zich, waar hij ook gaat. Een mooi en persoonlijk cadeau, voor elke vader!