Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

geboortebloem sieraden

Schitterend geboortebloem sieraad

Wist jij al dat er naast geboortestenen ook heel bijzondere geboortebloemen bestaan? Elke geboortemaand heeft een unieke geboortebloem met bijzondere betekenis. Nou kun je natuurlijk een bosje rozen (juni) of chysanten (november) in huis halen, maar deze bloemen zullen na een weekje verwelken. Dankzij KAYA kun je jouw geboorte bloem echter voor altijd met je mee dragen. Stel zelf een boeket samen met de geboortebloemen van je geliefden en doe jezelf een blijvend bosje bloemen cadeau. Natuurlijk kun je ook een boeket voor een ander samenstellen. Zo sta jij op die verjaardag of babyshower met een wel heel uniek bosje bloemen voor de deur!

Geboortebloem sieraden zilver

Misschien ga je normaal gezien wel voor een heel bonte bos bloemen, of stem je jouw bos bloemen perfect af op je interieur. Dit geboorteboeket moet vooral goed bij je outfit passen; ga je voor een armbandje of geboortebloem ketting? En kies je dan een gouden of zilveren geboortebloem sieraad? Onze zilveren geboortebloem sieraden worden gemaakt van het hoogste gehalte .925 sterling zilver. We vinden het belangrijk dat jouw geboortebloem op een stevig sieraad wordt geplaatst, zodat ze haar glans niet verliest. Zo houd jij je dierbaren middels dit unieke boeketje voor altijd dichtbij.

Geboorte bloem sieraden goud

Draag je liever gouden sieraden? Ook dan ben je bij KAYA natuurlijk aan het juiste adres. Je stelt je gewenste boeket zelf samen en wij graveren dit voor je op een goud vergulde armband of ketting. Deze sieraden zijn in de kern ook gemaakt van het stevige .925 sterling zilver. Ze worden afgewerkt met een luxe 18 karaat goud vergulde laag. Anders dan je van een normale bos bloemen gewend bent, hoef je deze geboortebloemen geen water te geven. Het sieraad zal haar goudlaag namelijk verliezen wanneer ze te vaak met water of bijvoorbeeld shampoo in contact komt. Jouw geboortebloem armband of ketting wordt daarom altijd verpakt in een luxe sieradendoosje met satijnen strikje; zo kun je het sieraad netjes opbergen wanneer je onder de douche stapt.

Geboortebloem per maand uitgelegd

Net zoals de geboortestenen en sterrenbeelden hebben ook geboortebloemen een eigen betekenis. Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke geboorte bloem en wat dit voor je betekent? We hebben alle geboortebloemen voor je op een rijtje gezet.

Geboortebloem januari

Bij de geboortemaand januari hoort het sneeuwklokje. Dit sierlijke witte bloempje heeft een heel mooie betekenis, hij staat namelijk voor hoop en schoonheid. Wist je dat sneeuwklokjes ook wel "vroegopjes" worden genoemd? Het is één van de eerste bloemen in bloei ten teken dat de lente begint.

Geboortebloem februari

Ben jij in februari geboren, dan ben je vast heel bescheiden. Jouw geboortebloem is namelijk het viooltje dat symbool staat voor bescheidenheid en trouw. Geef je deze geboortebloem aan een ander cadeau, dan zeg je hiermee eigenlijk: ik blijf jou voor altijd trouw.

Geboortebloem maart

Een nieuw begin! De vrolijke narcis kondigt een nieuw begin aan. Deze frisse en stralende bloem vormt daarom een mooi cadeau voor bijvoorbeeld het afstuderen van je nichtje of de geboorte van een baby.

Geboortebloem april

Onschuld, trouwe liefde en puurheid: met haar fijne witte blaadjes is dat de betekenis van het madeliefje. Wij begrijpen dus wel dat dat de madelief met deze betekenis ook regelmatig als meisjesnaam wordt gebruikt.

Geboortebloem mei

Wie geboren is in mei, heeft het lelietje-van-dalen als geboortebloem. Deze bloemen ruiken heerlijk en ze staan symbool voor zuiverheid, oprechtheid en geluk. Wist je ook dat er een heuse traditie rond deze bloemen hangt? Op 1 mei geef je een bosje van deze wonderlijke bloem cadeau aan iemand die je lief hebt.

Geboortebloem juni

De geboortebloem van de maand juni is de wel heel bekende roos. Naast haar overduidelijk liefdevolle betekenis is de betekenis van de roos verbonden aan haar kleur. Zo staat een rode roos voor passie, zou een roze roos geluk brengen en symboliseert de witte roos onschuld.

Geboortebloem juli

De geboortebloem van juli, de waterlelie, wordt gezien als de ster van het water. Ze symboliseert onder andere zuiverheid, beminnelijkheid, vruchtbaarheid en vrouwelijkheid. Een heel krachtige dame dus!

Geboortebloem augustus

De klaproos is de geboortebloem van de maand augustus. In zekere zin heeft deze geboorte bloem een wat beladen betekenis: hij toont de vergankelijkheid van het leven, de roos verwelkt namelijk direct wanneer je hem plukt. Gelukkig kunnen de geboortebloemen op de sieraden van KAYA niet verwelken.

Geboortebloem september

De krachtige en liefdevolle aster is de geboortebloem van de maand september. Ben je in september geboren dan ben je wellicht ook heel geduldig. De aster symboliseert liefde, geduld en wijsheid.

Geboortebloem oktober

Heb jij al eens van de cosmea gehoord? Deze bloem symboliseert de geboortemaand oktober. Zoals je misschien wel kunt raden stamt de naam af van het Griekse woord kosmos. De cosmea staat daarmee symbool voor orde, vrede en sereniteit in de wereld.

Geboortebloem november

De chrysant van november is er eentje die we allemaal wel bij ons willen dragen. Deze bijzondere bloem staat symbool voor de jeugd. In China en Japan worden de bloemblaadjes zelfs door de wijn gedronken; men gelooft zo een lang leven te verkrijgen.

Geboortebloem december

De geboortebloem van de maand december kun je vast al raden: de hulst. De hulst staat symbool voor de hoop op huiselijk geluk. Zeer toepasselijk in de feestmaand december waarin veel families met elkaar samenkomen.