Armbandje met letters, persoonlijk cadeau!

letter armband

Armbandje met letter | Kaya Sieraden


Ben je op zoek naar een lief cadeau voor jezelf of een ander? Met onze letter armbandjes zit je altijd goed! Een fijne herinnering aan een speciaal moment & je dierbaren altijd dichtbij dragen, hoe mooi is dat? Alle armbandjes met initialen vertellen een eigen verhaal, helemaal uniek!  Trendy en stijlvol tegelijk. Kies uit sterling zilver, 18 karaat Goud Verguld en 18 karaat Rosé Goud Verguld.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

 

Een armband met letter als cadeautje

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje voor je nichtje, beste vriendin of je allerliefste mama? Geef met onze letter armbandjes een fijne herinnering cadeau! Ook erg leuk wanneer je als kersverse mama zelf een kleine spruit hebt mogen verwelkomen. Heb je bijvoorbeeld onze 'armband voorletter' al gezien? Op een lieve en subtiele manier draag jij de initialen van je dierbaren dicht bij je. Een sieraad voor het leven. 

Klassieke bangle armband met letter

De klassieke slavenarmbanden, de bangles, zijn al jarenlang ontzettend populair. Onze favoriet: de bangle 'sweetheart met initaal'. Deze stoere armband geef je een lieve touch door op het hartje een initaal van een geliefde achter te laten. Maakt iedere outfit helemaal af! 

 

Armband met letter- of graveerbedel: vertel jouw verhaal!

Bij KAYA zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke armbandjes. Zo kun je er voor kiezen om aan een armbandje verschillende letterbedels te hangen. Bijvoorbeeld de letters van je kids of juist je ouders. Doordat de bedeltjes aan fijne open ringetjes hangen, heb je ook de mogelijkheid om later nog bedeltjes toe te voegen. Leuk wanneer je nog een kleine spruit verwacht! Ben je niet zo van de losse bedels? Geen probleem! Je kunt ook gaan voor een armband waarbij we de initialen op het sieraad zelf graveren. Bijvoorbeeld de prachtige armband 'classy initial'.

 

Hoe leuk; voor elke gelegenheid een nieuwe bedel 

Een cadeautje dat je kunt blijven aanvullen! Een nieuw kleinkind? Het is super makkelijk om een letterbedeltje bij te bestellen. Zo kun je de armband altijd blijven uitbreiden, dat is nog eens een feestje om de pols. De persoonlijke armbandjes doen het perfect als cadeautje voor speciale gelegenheden.