Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 5

geschenksieraden

Een herinnering tastbaar middels KAYA’s gedenksieraden

De tranen om het verlies van een dierbare vallen zwaar, maar de mooie herinneringen blijven. Hoe mooi is het, wanneer je deze herinneringen tastbaar kunt maken middels een herdenkingssieraad. Het sieraad kan je helpen om het verlies een plekje te geven. Je draagt je dierbare letterlijk op het hart, om de pols of met een ring aan je hand. Een prachtige manier om de verloren persoon te eren; want in iedere traan glinstert een mooie herinnering & in ieder sieraad weerspiegelt deze glinstering.

Gedenksieraden met een eigen verhaal

Bij KAYA Sieraden beschikken we over een ruim aanbod herdenkingssieraden. Dit ruime aanbod, in combinatie met jouw persoonlijke bijdrage, maakt ieder sieraad uniek. Ieder sieraad met vingerafdruk, handgeschreven tekstje of foto vertelt een eigen verhaal. Een verhaal dat je met je naasten kunt delen, om op deze manier de pijn te verzachten.  Het sieraad draagt hiermee een unieke & waardevolle lading met zich mee. Een traan, gebonden aan een glimlach.  

Herinneringssieraden met een handgeschreven tekst

Een lieve kaart, een oude liefdesbrief of een waardevolle tekening. Een warm gevoel krijg jij steeds wanneer je naar het herinneringssieraad kijkt. Bij KAYA Sieraden kunnen we handgeschreven teksten, tekeningen of symbolen voor je in een sieraad graveren. Zo draag je bijvoorbeeld een ketting met vingerafdruk dicht op het hart. De ring met handgeschreven tekst staat via je ringvinger in direct contact met je hart & de dierbare tekening zal middels een armband met eigen tekening nooit vervagen.

Gedenksieraden met naam of initiaal

Je kunt er ook voor kiezen een liefdevol sieraad met naam of initiaal te dragen. Ook dit sieraad kun jij helemaal uniek maken. Dit wegens het ruime aanbod aan gegraveerde sieraden, de keuze uit verschillende lettertypes & de optie om veel van onze sieraden in .925 zilver, 18 karaat verguld goud ofwel 18 karaat verguld rose goud te bestellen. Je kunt de dierbare persoon herinneren middels een klassieke ring met initiaal, een zilveren dames armband met gravure of een sierlijk letterkettinkje. Het sieraad wordt extra persoonlijk wanneer je er een geboortesteentje aan hangt, ter nagedachtenis aan het sprankelende leven van de dierbare.

De herinnering vastleggen doe je zo

Een waardevol herdenkingssieraad als deze leveren we uiteraard graag zo snel & perfect als mogelijk is. Om deze reden geven we je een aantal tips om het proces voor jou en ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Allereerst is het voor ons fijn wanneer de vingerafdrukken, tekst & tekeningen zo duidelijk mogelijk zijn. Liefst zwart op wit, indien dit mogelijk is. Zorg dat de tekst goed leesbaar is en vermijd te kleine details voor een mooi resultaat. Maak een goede foto van de gewenste afdruk & laad deze gemakkelijk op via onze website. Voor vragen & adviezen over een herinneringssieraad kun je ons altijd contacten. Dit kun je doen door een mail te sturen naar [email protected]. Wil je wat sneller een antwoord ontvangen, stuur dan een bericht in de chat.

Denk aan mij…

Je vader is vorig jaar overleden, en ineens vind je tussen je oude papieren een ansichtkaart van hem, waar hij ondertekende met zijn naam in dat vertrouwde handschrift van hem. Met zo’n krulletje eronder, wat hij altijd deed... De tranen schieten in je ogen, van verdriet, maar ook omdat het fijn is eventjes die herinnering aan hem nog te vinden. Je ging eigenlijk belastingaangifte doen, daarom had je je papier- en rommel laatjes opengetrokken, en nu sta je daar, met die kaart in je handen. Die belastingaangifte kan wat jou betreft wel even wachten… Herkenbaar, toch? Weet ik. Om die reden maken we bij KAYA gedenk en rouwsieraden: We hebben een manier gevonden om met een papiertje met handschrift een geweldig mooi aandenken te maken van zo’n herinnering.

Handschrift van je vader vereeuwigd

Technologie van tegenwoordig staat voor niks, en met behulp van je smartphone, onze computers en graveermachine, zorgen wij dat het handschrift van je vader vereeuwigd wordt op een zilveren sieraad. Stuur ons een foto van de ansichtkaart, de handtekening op zijn paspoort, het briefje dat je moeder schreef, die tekening van je kind, het liefdesbriefje dat je partner voor je schreef… Wij maken er iets moois van maken voor je. Graag werken we mee aan je wensen om er een onvergetelijk sieraad van te maken.