Reviews (1)
Olivia 06-07-2015 11:04

Prachtige ketting met hele mooie zoetwaterparels. Heel knap gemaakt met de knoopjes tussen elke parel, helemaal tevreden!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Parelketting 'My First Pearls'

Artikelnummer: R3B63
€19,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Geef een uniek cadeau met deze prachtige kinderketting. Wat zal ze stralen met haar échte pareltjes, witte Swarovski kristal en een bol hartje. Je ontvang de kinderketting in een mooi sieradenbuideltje, gelijk klaar om te geven!

♥ Keuze uit 3 parelkettingen.
♥ Transparante Swarovski kristallen met regenboog gloed als het licht erop valt.
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit.
♥ De pareltjes zijn één voor één geknoopt op extra sterk zijdedraad. Zo is de ketting enorm sterk (erg belangrijk voor kindersieraden), met toch een hele soepele pasvorm.
♥ De kinderketting heeft een verlengkettinkje van 4 cm zodat de ketting precies op de juiste hoogte gedragen kan worden, passend bij haar feestjurk.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.