Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

bedel armband

Bedelarmband: het perfecte cadeau

Op zoek naar een mooi cadeau voor je kind, moeder of oma? Een bedelarmband is uniek, persoonlijk en tijdloos. Deze kinder of dames armband is het ideale cadeautje voor iedere gelegenheid. Bij KAYA kun je kiezen uit een ruim assortiment bedeltjes waarmee je een heel bijzonder cadeautje kunt geven. Omdat wij weten hoe leuk het is om een cadeautje in een bijzondere verpakking te geven of krijgen, krijg je deze er bij ons altijd gratis bij. We verpakken de bedelarmband altijd in een luxe sieradendoosje. Op het meegeleverde kaartje kun je een persoonlijke boodschap schrijven, zodat jouw cadeautje nóg persoonlijker wordt. En met het gratis meegeleverde poetsdoekje is het sieraad altijd weer op te poetsen zodat je weer stralend voor de dag kunt komen. 

Bedelarmband kind

Is een bedelarmband geschikt voor kinderen? Ja juist! Als je als jong kind een bedel armband kind krijgt en ieder jaar een nieuw bedeltje erbij krijgt, heb je na verloop van tijd een armband vol mooie herinneringen. Zo draag je alle dierbare momenten altijd dicht bij je. Bij KAYA kun je kiezen uit een fijne schakel of een wat grovere schakel. Omdat kinderen in de groei zijn en de ene kinderpols de andere niet is, kun je de lengte kiezen die mooi past.  

Zilveren bedelarmband en bedels

Een bedelarmband is een wel heel persoonlijk cadeau voor moeders. Iedere bedel heeft een bijzondere betekenis en de armband is door de jaren heen uit te breiden met steeds nieuwe bedels. Een prachtige afbeelding in zilver bijvoorbeeld, een geboortesteen of een met naam of symbool gegraveerde bedel.

Bedelarmband | Altijd uniek

Bij KAYA houden we ervan als jij een armband kunt samenstellen helemaal naar je eigen smaak. Zodat je straks een uniek sieraad hebt dat helemaal bij jou past. Kies je armband, voeg de bedeltjes toe en wij stellen het geheel voor je samen. Het materiaal waar je uit kunt kiezen is .925 sterling zilver, 18 karaat goud met een zilveren kern (gold plated) of Rosé goud met een zilveren kern (rosé gold plated). En dan natuurlijk de bedeltjes! Wij hebben onze eigen unieke KAYA collectie waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je van een ronde letterbedel of een mini initiaal. Graveer je de naam in een bedel of heb je misschien wel een tekening die je wil laten graveren. Ga je voor de eenvoud van een vingerafdruk of hou je meer van glitter en past een geboortesteen armband bij jou. Mix en match tot je de perfecte zilveren bedelarmband hebt samengesteld. Deze bedeltjes kun je natuurlijk ook aan een bedelketting hangen.

Bedelarmbandje van TOP kwaliteit

Al jarenlang stellen wij onze eigen collectie samen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze sieraden doorontwikkeld tot echte pareltjes. De slotjes zijn oersterke karabijnhaken en in ons atelier graveren we de sieraden en stellen ze samen precies zoals jij dat wil. Ieder sieraad wordt met de hand gecontroleerd voordat we het gereedmaken voor verzending. Als het gaat om kwaliteit ligt de lat bij KAYA dus enorm hoog. Zo kunnen we onze TOP kwaliteit garanderen aan onze klanten.