Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

geboorte cadeau baby

Een geboortesieraad als tastbare herinnering

Het is het mooiste moment uit je leven: de geboorte van jullie kindje. Na een prachtige zwangere periode is hij of zij dan eindelijk hier. En laat ons je vertellen, de clichés zijn waar: zorg dat je van ieder moment geniet want de jaren vliegen voorbij. Een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd is dan ook een heel waardevol bezit. Een geboortesieraad herinnert je jaren later nog aan hoe klein jullie kindje is geweest. Bij kAYA vind je daarom luxe sieraden, die je ook nog eens kunt laten personaliseren. Want de door jullie zo zorgvuldig uitgekozen naam deel je nu graag met al je dierbaren. Een baby armbandje met naam leent zich hier perfect voor. We vinden het belangrijk om je mee te geven dat het armbandje alleen onder toezicht van een volwassene door jouw kindje gedragen dient te worden. Het is vooral een item om jullie mooie momenten samen te koesteren, tastbare herinnering voor later.

Een geboorte sieraad voor mama

Een geboorte sieraad is niet alleen een mooie herinnering aan de geboorte van je kindje, maar ook een uniek cadeau voor de kersverse moeder. Na 9 maanden zwangerschap en misschien wel een zware bevalling verdient ook mama een mooi cadeau, baargoud noemen we dit. Als partner vertel jij de moeder van je kindje via een mama sieraad dat je trots op haar bent. Voor haar is dit een fijne blijk van waardering en ook een tastbare herinnering aan haar zwangerschap. Het is een mooie manier voor mama om haar kleine spruit altijd met zich mee te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke ketting met de naam of initialen van jullie kleine wondertje. Of ga voor een subtiel armbandje dat je voor zowel mama als baby kunt laten personaliseren. Moeder en dochter dragen hetzelfde armbandje met geboortesteen en zijn nu voor altijd met elkaar verbonden.

Gepersonaliseerde sieraden als geboorte cadeau

Is jouw zus, beste vriendin of neef pas ouder geworden? Gefeliciteerd! Voordat je bij de kleine spruit op bezoek gaat, zoek je natuurlijk naar een uniek geboorte cadeau. Een gepersonaliseerd cadeau met de naam van de baby doet het altijd goed, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Bij KAYA vind je sieraden voor het hele gezin, zo verras jij de trotse mama en papa ieder met een mooi sieraad. Van een stoere leren armband voor hem tot een subtiel kettinkje voor haar. De kersverse ouders dragen hun grote liefde nu altijd met zich mee. Voor de baby laat je een armbandje met naam, geboortesteen en symbolen personaliseren, hoe leuk is dat? Bij KAYA bestel je jouw geboorte cadeau gemakkelijk en snel online. We zorgen ervoor dat het sieraad luxe wordt verpakt en snel wordt verzonden, zo kun jij morgen al op kraambezoek. En één ding is in ieder geval zeker: dankzij dit originele kraamcadeau met naam geef jij een herinnering voor het leven.

Geboorte sieraden van de mooiste materialen 

Omdat het geboortesieraad een herinnering voor later vormt, is het belangrijk dat deze een leven lang mooi blijft. Bij KAYA werken we daarom enkel met de mooiste en meest stevige materialen. Veel van onze baby en mama sieraden worden gemaakt van .925 sterling zilver, het hoogste gehalte zilver. Ook onze goud- en rosékleurige sieraden zijn in de kern zilver, ze worden bedekt met een vergulde kleurlaag. Onlangs hebben we de collectie uitgebreid met een ruim aanbod stainless steel sieraden. Stevig materiaal dat gelukkig ook heel betaalbaar is. Sieraden uit deze collectie vormen danzij hun duurzame karakter een prachtig geboortesieraad. Wil jij ook de papa van het gezin verrassen met een mooi sieraad? Onze luxe heren armbanden worden gemaakt van hoogwaardig PU-leer en stainless steel.