Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

kettingen met sterrenbeeld

Sterrenbeeld ketting 

Bij KAYA sieraden houden we van persoonlijke sieraden die jouw verhaal vertellen. Sieraden die een leven lang meegaan om jouw unieke verhaal dichtbij te dragen. Daarom hebben we deze collectie sterrenbeeld sieraden speciaal voor jou samengesteld. Je kunt kiezen voor de klassieke uitvoering of voor een moderne variant. De klassieke bedel is een mat afgewerkte cirkel van 16mm doorsnede, met een elegant randje waarin het midden jouw sterrenbeeld staat afgedrukt. De moderne bedel is strakker van design waarbij het sterrenbeeld is uitgesneden uit de cirkel van 10mm doorsnede. 

Een ketting met sterrenbeeld is een fijn cadeautje

Zoek je een mooi cadeautje voor een ander? Of misschien is het wel eens tijd om jezelf te verwennen met een mooi sieraad. Kies dan voor een ketting met sterrenbeeld. Heb je zelf al een ketting? Dan kun je ook een losse bedel kiezen, wij zorgen ervoor dat het oogje waarmee de bedel aan de ketting gemonteerd wordt meegeleverd wordt. Nog geen ketting? Dan kun je bij ons kiezen uit vier populaire modellen. Het fijne van een sieraad kopen bij KAYA Sieraden is dat alle producten worden verzonden in een mooie geschenkverpakking. Leuk om zelf te ontvangen óf klaar om zo cadeau te geven. 

Sterrenbeeld ketting in zilver of goud

Alle sterrenbeeld sieraden van KAYA Sieraden zijn in de kern van zilver. Dat zorgt ervoor dat de sieraden altijd weer op te poetsen zijn tot ze glimmen als nieuw. De zilveren sterrenbeeld kettingen zijn van het hoogste gehalte zilver, net als bij de juwelier dus. De goudkleurige en roségoudkleurige sterrenbeeld kettingen zijn verguld, ze zijn in de kern dus van het hoogste gehalte zilver en zijn daarna in een dompelbadje van echt goud gegaan. Zo heb je de mooie klassieke goudkleur of trendy rosé goudkleur tegen een fijne prijs. 

Sterrenbeeld sieraden kopen

Zoek je sterrenbeeld sieraden? Dan weet je nu waar je moet zijn. En omdat we houden van personaliseren kun je het sieraad altijd uitbreiden. Toch liever geen sterrenbeeld, maar wel een mooi sieraad wat past bij jouw geboorte moment? Misschien is een ketting met geboortesteen dan wel iets voor jou. Of misschien wil je de sterrenbeeld ketting wel uitbreiden met een bijpassende dames armband. Wat je ook kiest, bij KAYA Sieraden slaag je altijd als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk sieraad!