Ruim assortiment armbandjes voor kinderen!

kinderarmbandjes

Ruim assortiment kinderarmbandjes!

Kinderarmbandjes zijn in veel soorten en maten te verkrijgen. Kaya Sieraden beschikt over een ruim assortiment met allerlei verschillende armbandjes voor kinderen. Deze armbandjes zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Wil jouw kindje ontzettend graag een (eerste) armbandje? Of wil je een armbandje cadeau doen aan een kind voor bijvoorbeeld een doop, communie of verjaardag? Bekijk dan eens het aanbod kinderarmbandjes online bij Kaya Sieraden, voor ieder wat wils!
Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 5


Armbandjes voor kinderen van hoge kwaliteit

De kwaliteit van armbandjes kinderen is ontzettend belangrijk. Kinderen spelen veel en daarom is een armbandje van plastic of hout vaak niet geschikt omdat deze sneller beschadigen of stuk gaan. Het zou zonde zijn als je kindje aan het spelen is en blijft hangen waardoor het armbandje stuk gaat. De kinderarmbandjes van Kaya Sieraden zijn van uitstekende kwaliteit gemaakt, deze zijn niet zomaar stuk te krijgen. De kinderarmbandjes worden met professioneel staaldraad gemaakt die een trekkracht tot wel 30 kg hebben. En omdat kinderen snel groeien, is er bij elk armbandje voor kinderen een verlengkettinkje toegevoegd. Elk armbandje kan hierdoor 2,5 cm verlengd worden, zo kan je kindje er langer plezier van hebben!

Daarnaast zijn de kinderambandjes ook nog eens van de mooiste materialen gemaakt en worden ze bijzonder geleverd. Je ontvangt het kinderarmbandje in een luxe sieradenbuideltje van zijde inclusief zilverpoetsdoekje. Je kindje zal ontzettend blij zijn met het bijzondere armbandje!

Armbandje kind met naam

Wil je het armbandje voor je kind wat extra’s geven? Kies er dan voor om een armbandje met naam te geven. Bij Kaya Sieraden kunnen we armbandjes voor kinderen graveren met hun naam. Dit doen we met behulp van onze professionele graveermachine. Maar ook een armbandje graveren met datum of voorletters is een optie, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bedelarmbandje voor kinderen

Een ander populair sieraad voor kinderen is het bedelarmbandje. Kaya Sieraden heeft veel verschillende bedelarmbandjes voor kinderen in het assortiment. Denk hierbij aan leuke bedelarmbandjes met pareltjes in verschillende kleuren of glinsterende kristallen. Maar ook minimalistische bedelarmbandjes voor kinderen met 1 of meerdere bedeltjes eraan kun je bij Kaya Sieraden kopen.

De bedeltjes zijn standaard met verschillende opdrukken te koop, maar er zijn ook mogelijkheden om de bedeltjes te laten graveren. Denk hierbij aan het graveren van de naam, voorletter of bijvoorbeeld een datum. Zo kun je de bedeltjes voor het bedelarmbandje voor je kind personaliseren, een mooie herinnering voor later!

De leukste armbandjes voor kinderen!

Naast kinderarmbandjes, heeft Kaya Sieraden nog meer leuke mogelijkheden voor armbandjes voor kinderen. Denk hierbij aan bangles die speciaal voor zusjes zijn gemaakt. Deze bangles kunnen ook worden gegraveerd om ze nóg specialer te maken!.

Het is algemeen bekend dat kinderen vaak naar hun ouders kijken en dit gedrag spiegelen. Dit is met kleding en sieraden vaak niet anders. Heeft mama een leuke armband om? Dan wil je kindje dit vaak ook. Kaya Sieraden verkoopt daarom speciale moeder-dochter armbanden. Dit zijn speciale sieradensets voor moeder én dochter. Dezelfde armbandjes in een andere maat, hoe leuk is dat? De moeder-dochter armbandjes zijn in verschillende soorten te verkrijgen, denk aan bedelarmbandjes, slavenarmbanden of minimalistische armbandjes. Maar ook drie generatie armbanden zijn te koop bij Kaya Sieraden, ook een armband voor oma! En wil je zoontje een armband? Bekijk dan het assortiment met moeder-zoon armbanden, stoere armbandjes voor je zoon! Ook verkrijgbaar zijn uiteraard de armbandjes voor vader en zoon.