Kinderarmbandjes, stuk voor stuk met liefde gemaakt

Kinderarmbandjes voor bijzondere momenten

KAYA maakt luxe kinderarmbandjes als aandenken aan bijzondere momenten zoals doop, communie of bruiloft. Geen plastic of houten sieraden, maar luxe kinderarmbandjes gemaakt van de mooiste materialen zoals zoetwaterpareltjes en glinsterende kristallen. Wat denk je van een mooie bedelarmband voor je kind? Alle armbandjes worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met zilverpoetsdoekje, gelijk klaar om cadeau te geven. Zo heb je een echt kwaliteitssieraad, en daarna een tastbare herinnering voor later.  

Bekend van Happinez, KEK mama, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Kinderarmbandjes van de mooiste materialen kopen bij KayaSieraden.nl

Een mooi kinderarmbandje om te dragen bij een speciale gelegenheid of gewoon om te dragen naar school. Niet alleen vrouwen dragen sieraden, ook kleine kinderen vinden het al vroeg leuk om mooie sieraden te dragen. Zo kun je als eerste beginnen met een subtiel kinder armbandje. In de webshop van KayaSieraden.nl vind je een uitgebreid aanbod aan de mooiste zilveren kinder armbandjes van topkwaliteit. Deze armbandjes voor je dochter kun je gemakkelijk online bestellen. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen, van zilveren bedelarmbandjes tot parelarmbandjes voor kinderen. De bedelarmbandjes voor kinderen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Kaya Sieraden heeft daarom een ruim assortiment aan kinder bedeltjes, voor ieder wat wils.

 

Kinder bedelarmbandjes, mooi én extra sterk

Bedelarmbandjes voor kinderen zijn erg populair en daarom beschikken wij van KayaSieraden.nl over een uitgebreid assortiment aan kinder bedelarmbandjes. De bedelarmbandjes zijn in verschillende varianten te verkrijgen en wij beschikken daarnaast ook over verschillende unieke kinderbedeltjes. Zo hebben we bedelarmbandjes voor kinderen die gemaakt zijn van helderwitte zoetwaterparels, afgewisseld met zilverkleurige elementen en edelsteentjes. We gebruiken voor onze kinderarmbandjes professioneel staaldraad met een trekkracht van wel 30 kilo. Zo kunnen onze kinderbedelarmbandjes wel tegen een tootje en gaat ze lang mee. Om nog lang plezier van het kinderjuweel te hebben, heeft ieder armbandje een 2,5 cm verlengkettinkje. Zo past het kinderarmbandje bijna altijd en kan ze haar armbandje nog ruim 2 tot 3 jaar dragen. Ben je op zoek naar iets voor de allerkleinsten, neem dan een kijkje in onze baby armbandjes collectie.  

 

Luxe verpakte kinderarmbandjes en meer kindersieraden

Omdat de kinderarmbandjes van KayaSieraden.nl vaak als cadeau worden gegeven, verpakken we alle armbandjes in een luxe zijden sieradenbuideltje. Daarnaast ontvang je ook bij iedere bestelling een zilverpoetsdoekje zodat je de kinderarmbandjes op den duur op kan poetsen en weer mooi kan laten glimmen. Het zijden buideltje is niet alleen een cadeauverpakking, maar ook een mooi zakje voor je kleine meid om haar kinderarmbandje netjes in te bewaren tijdens het slapen.

Speciaal voor moeder en dochter hebben wij van KayaSieraden.nl ook bijpassende mama armbanden gemaakt bij de kinderbedelarmbandjes. Zo kun je jullie bijzondere band symboliseren met unieke moeder dochter armbandjes. Hoe leuk is dat! En alle kinderarmbandjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. En wil je een keer iets anders, bijvoorbeeld een extra bedeltje eraan of een andere combinatie. Dan is dat zeker mogelijk, voor vragen hierover kun je gebruik maken van onze live chat rechts onderin. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod aan de mooiste kinderarmbandjes en bijpassen armbanden voor de moeder. Deze kun je eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen.