Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Kinderarmbandjes voor bijzondere momenten

KAYA maakt luxe kinderarmbandjes als aandenken aan bijzondere momenten zoals doop, communie of bruiloft. Geen plastic of houten sieraden, maar luxe kindersieraden gemaakt van de mooiste materialen zoals zoetwaterpareltjes en glinsterende kristallen. Wat denk je van een mooi bedel armbandje voor je kind? Alle armbandjes worden luxe verpakt met daarbij een zilverpoetsdoekje, gelijk klaar om cadeau te geven. Zo heb je een echt kwaliteitssieraad, en daarna een tastbare herinnering voor later.  

Kinderarmbandjes van de mooiste materialen 

Een mooi kinderarmbandje om te dragen bij een speciale gelegenheid of gewoon om te dragen naar school. Niet alleen vrouwen dragen sieraden, ook kleine kinderen vinden het al vroeg leuk om mooie sieraden te dragen. Zo kun je beginnen met een subtiele kinder armband. In de webshop van KAYA Sieraden.nl vind je een uitgebreid aanbod aan de mooiste kinder armbandjes van topkwaliteit. Deze meisjes of jongens armband voor kinderen kun je gemakkelijk online bestellen. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen, van zilveren bedelarmbandjes tot parelarmbandjes voor kinderen, ook kinderarmbandjes met naam shop je bij KAYA Sieraden. Het ideale cadeautje voor iedere gelegenheid, denk bijvoorbeeld aan een uniek doop cadeau.

Kinder bedelarmbandjes, mooi én extra sterk

Bedelarmbandjes voor kinderen zijn erg populair en daarom beschikken wij van KAYA Sieraden.nl over een uitgebreid assortiment aan kinder bedelarmbandjes. De bedelarmbandjes zijn in verschillende varianten te verkrijgen en wij beschikken daarnaast ook over verschillende unieke kinderbedeltjes. Zo hebben we bedelarmbandjes voor

 

 


kinderen; gemaakt van helderwitte zoetwaterparels, afgewisseld met zilverkleurige elementen en edelsteentjes. We gebruiken voor onze kinderarmbandjes professioneel staaldraad met een trekkracht van wel 30 kilo. Zo kan de kinderarmband zilver wel tegen een stootje en gaat ze lang mee. Om nog lang plezier van het kinderjuweel te hebben, heeft ieder armbandje een 2,5 cm verlengkettinkje. Zo past het kinderarmbandje bijna altijd en kan ze haar armbandje nog ruim 2 tot 3 jaar dragen. Ben je op zoek naar iets voor de allerkleinsten, neem dan een kijkje in onze baby armbandjes collectie.  

Kinderarmbandjes met naam, extra speciaal

Je herinnert je het vast nog van vroeger, de subtiele kinderarmband met naam en telefoonnummer van papa en mama. Deze armband voor je kind is terug van weg geweest! Bij KAYA Sieraden shop je nu de mooiste kinderarmbanden met naam, datum of een extra bedeltje aan de armband. Je kunt de zilveren armband voor je kind helemaal naar eigen smaak samenstellen en personaliseren. Niet alleen een prachtig maar ook nog eens een praktisch cadeau (lees; telefoonnummers!): de armband met naam voor je kind.

Luxe verpakte kinderarmbandjes en meer kindersieraden

Omdat de kinderarmbandjes met naam van KAYASieraden.nl vaak als cadeau worden gegeven, verpakken we alle armbandjes in een luxe zijden sieradenbuideltje. Daarnaast ontvang je ook bij iedere bestelling een zilverpoetsdoekje zodat je de kinderarmband op den duur op kan poetsen en weer mooi kan laten glimmen. Het zijden buideltje is niet alleen een cadeauverpakking, maar ook een mooi zakje voor je kleine meid om haar kinderarmbandje netjes in te bewaren tijdens het slapen. Naast de kinderarmbandjes hebben we natuurlijk nog veel meer kindersieraden. Match de armband bijvoorbeeld met een stoere kinderketting, een setje kinderoorbellen of bekijk onze kinderringen. De kleine zal het ook ontzettend gaaf vinden om te matchen mama, heb je al eens gedacht aan een lieve moeder dochter armband of een stoere mama zoon armband?