Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Vingerafdruk sieraden, het meest persoonlijke sieraad 

Er is niets zo persoonlijk als sieraden met vingerafdruk! En ieder sieraad is uniek want ieder individu heeft een eigen vingerafdruk. Kies uit ons assortiment ringen, kettingen en armbanden met vingerafdruk en ga voor de hanger die voor jou het fijnste voelt. Je kunt er ook voor kiezen om aan te vullen met extra bedels of een gravure op de achterkant. Bij KAYA werken we met de mooiste materialen: 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Op en top handwerk, zonder de hoofdprijs te betalen.

Een vingerafdruk sieraad laten maken 

Wil je graag een sieraad met vingerafdruk tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie aan kettingen, armbanden en zelfs de ring vingerafdruk kun je geheel naar eigen wens laten graveren op de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Ieder sieraad wordt met liefde en aandacht gemaakt.

Hoe kan ik vingerafdruk sieraden verder personaliseren

De vingerafdruk sieraden kun je bij KAYA Sieraden nog verder personaliseren als je dat wil. Zo kun je de achterkant van de hanger ook laten graveren, bijvoorbeeld met de naam of bijzondere datum. Handgeschreven teksten, daar draaien we onze hand niet voor om. Zelfs een tekening graveren we met liefde op jouw unieke sieraad. Kies je voor één of meerdere bedels, dan bevestigen wij deze ook aan het door jou gekozen sieraad. Niks staat jou nog in de weg om dat ene unieke persoonlijke sieraad te maken.

Sieraden met vingerafdruk om herinneringen bij je te dragen

Vaak wordt een vingerafdruk sieraad gebruikt als gedenksieraad bij een verloren dierbare. Zo'n sieraad heeft een hoge emotionele waarde dankzij de mooie herinneringen die eraan vast zitten. Hoe mooi is het om de vingerafdruk te laten graveren op een sieraad? Zo heb je een mooie herinnering en draag je je dierbare altijd dichtbij je. Bij KAYA Sieraden is het tevens mogelijk om een ketting met foto of handgeschreven tekst te bestellen. Heb je nog een handgeschreven kaartje van je overleden oma? Ook dan is het mogelijk om dit te laten graveren.

Sieraad met vingerafdruk bestellen, hoe werkt dat?

Kies allereerst de gewenste vingerafdruk ketting, armband of ring uit en kies de gewenste kleur uit. Maak vervolgens een foto van de vingerafdruk en upload deze in het menu. Indien gewenst kun je ook een handgeschreven tekst uploaden in het menu. Zorg dat de tekst duidelijk leesbaar is en vermijd te kleine details voor een mooi resultaat. Bestel eenvoudig je vingerafdruk sieraad online!  

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

Onze vingerafdruk kettingen en bedels zijn erg populair, wil jij ook weten hoe we dat nou precies maken? Hieronder leggen we uit hoe wij dat doen! Een vingerafdruk sieraad wordt de laatste tijd steeds populairder. We denken dat dat is, omdat we allemaal al zoveel "spullen" verzameld hebben, en het nu tijd wordt voor minder spulletjes, en die moeten dan allemaal wel écht een bijzondere waarde hebben. Het minimalisme is echt wel een trend van nu: Minder plastic rommel uit China, minder spulletjes in het algemeen, en de paar sieraden die je wilt houden moeten overal bij passen en ook nog een goed verhaal met zich meedragen. Daar passen onze persoonlijke sieraden die we hebben heel goed in, omdat ze een bijzondere waarde meedragen, met namen van de kinderen, vingerafdrukken, of persoonlijke handschriften. En bijzonder is daarbij ook dat wij ze met de hand maken, voor elke klant opnieuw. Wil je weten hoe wij een zilveren harthanger maken met een vingerafdruk, van begin tot einde? Lees dan gauw verder, we leggen met foto's en tekst uit hoe wij jouw afdruk verwerken tot een super persoonlijk sieraad.

Alles start met de vingerafdruk die je bij ons aanlevert

Soms ontvangen we een heel goede vingerafdruk, en maken we in photoshop het contrast nog duidelijker. Ook de vlekjes en lege plekken of juist heel zwarte plekken wat schoon gemaakt. De afdruk is nu klaar om verder bewerkt te worden. Kies je een hartje? De afdruk wordt dan bewerkt in een hartvorm, dus we knippen de hartvorm uit de afdruk, waarbij we proberen zoveel mogelijk van de karakteristiek van de vingerafdruk daarin te zetten. In dit geval wilden we zeker een stukje van het middelpunt van de vingerafdruk meenemen, dat zie je linksonder. Wanneer er rottige stukjes in zitten die we niet konden opschonen, proberen we die juist uit de hartvorm weg te laten. Dan maken we hem volledig zwart wit, zodat onze laser graveermachine er mee aan de slag kan.

De vingerafdruk gaat in de Laser Graveermachine

De bewerkte vingerafdruk kan nu in de Laser graveermachine geplaatst worden. Wanneer hij helemaal zwart wit is, kunnen we hem omzetten naar iets dat de laser kan graveren. Zwart wordt gegraveerd, en wit wordt niets mee gedaan. Zo kunnen we een design volledig graveren. Onze laser is zo krachtig, dat we zelfs helemaal door een dikke plaat zilver zouden kunnen snijden als we willen (en de tijd hebben, want dat duurt wel heel lang). De Laser graveert de afdruk heel diep in, je kunt er met je nagel zelfs in! Daarna schuren we alles op, zodat de verbrandde restjes eraf gaan en het zilver er weer onder vandaan komt. Daarna polijsten we dat zilver, zodat het glimt. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat de gravering weg slijt met de tijd, zo diep zit de gravering erin. Op de achterzijde kunnen we nog tekst graveren, zoals bijvoorbeeld de naam en datum, of een korte spreuk.

Vingerafdruk Sieraden

"Het was een spannende dag voor haar. Haar oudste kind ging vandaag voor het eerst naar de basisschool. Had ze alles goed voorbereidt? De schooltas wel goed ingepakt? En zou haar kleintje het niet vreselijk vinden, alleen in zo'n nieuwe wereld? Onbewust voelde ze met haar vingers over de groeven en lijnen van haar ring. Dat gebaar stelde haar vaker en vaker gerust. Het voelde alsof haar moeder er dan nog even bij was, meekeek over haar schouder, een klopje gaf vanuit de hemel. Ze keek naar haar hand, waar de vingerafdruk van haar vorig jaar overleden moeder op een ring prijkte. Voor de buitenwereld leek het een sierlijk patroon, maar zij wist dat het een heel persoonlijk stukje van haar moeder was, en op moeilijke momenten gaf dat een beetje steun. Met een zucht rechtte ze haar schouders, zette een vrolijk gezicht op, en wandelde samen met haar kleintje een nieuw avontuur tegemoet." Vingerafdrukken zijn bijna kunst, met hun lijnenspel en onverwachte windingen. Heel erg gaaf om dat op een sieraad te dragen, zeker wanneer je namen een beetje te veel van het goede vindt. Persoonlijk, en toch stijlvol, het beste van twee werelden.

Ring met een vingerafdruk

Een ring met een vingerafdruk, of een bedel met daarin de vingerafdruk van je overleden vader aan je bedelarmband of ketting, dat is echt bijzonder. Op KAYA sieraden vind je meerdere sieraden met afdrukken. Hangers voor aan je ketting, een ring met een deel van de afdruk, ringen met vingerafdruk en tekst, noem het maar op. En voor ieder die een heel eigen idee heeft, dat niet op de website te vinden is: een mailtje is vaak genoeg om jouw idee met ons te bespreken. Een afdruk maken is simpel, het kan met een stempelkosten, het kan met een potlood en plakband, en soms krijg je een afdruk van de uitvaart organisatie (DELA, Monuta enYarden doen dat standaard).