Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

vingerafdruk sieraden

Vingerafdruk sieraden: het meest persoonlijke sieraad

Met een vingerafdruk sieraad doe je jezelf of een ander een heel bijzonder en betekenisvol juweel cadeau. Met de vingerafdruk van haar overleden moeder op een ring geef jij jouw vrouw een krachtige talisman cadeau. Dankzij de luxe sleutelhanger met vingerafdruk voelt opa zijn verloren echtgenote altijd dichtbij. Dit zijn niet zomaar sieraden, het zijn schitterende items die kracht, hoop en liefde uitstralen. Wat een sieraad met vingerafdruk extra bijzonder maakt: ieder individu heeft een eigen afdruk en dat maakt het sieraad echt uniek. Er is daarom niets persoonlijker dan een sieraad met vingerafdruk. Kies uit ons assortiment ringen, kettingen en armbanden met vingerafdruk en ga voor het juweel waar jij je fijn bij voelt. Je kunt er ook voor kiezen om het vingerafdruk sieraad aan te vullen met extra betekenisvolle bedeltjes of een gravure op de achterkant. Bij KAYA werken we met de mooiste materialen: 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Zo blijft jouw emotioneel waardevolle sieraad voor altijd mooi.

Sieraden met vingerafdruk om herinneringen bij je te dragen

Vaak wordt een vingerafdruk sieraad gebruikt als gedenksieraad. Een verloren dierbare wordt herdacht en in het voortgaande leven meegedragen. Zo'n sieraad heeft een hoge emotionele waarde dankzij de mooie herinneringen die je aan een geliefde hebt. Je draagt de armband, ring of ketting met vingerafdruk iedere dag en voelt zo de aanwezigheid van jouw verloren dierbare altijd dichtbij. Met een lach en een traan denk je dankzij dit sieraad op verschillende momenten aan ze terug. Prachtig toch? Het is ontzettend mooi om een vingerafdruk op een sieraad te laten graveren. Zo heb je een mooie herinnering en draag je je dierbare altijd dichtbij. Bij KAYA Sieraden is het tevens mogelijk om een ketting met foto of handgeschreven tekst te bestellen. Heb je nog een handgeschreven kaartje van je overleden oma? Met liefde en aandacht graveren wij de tekst op een door jou gekozen sieraad.

Een vingerafdruk sieraad laten maken 

Ben jij een dierbare verloren en houd je hem of haar graag dichtbij? Je kunt er dan voor kiezen een vingerafdruk sieraad te laten maken. Bij KAYA helpen we je hier natuurlijk graag mee. Wij geloven namelijk dat sieraden niet enkel accessoires zijn, maar ook verhalen vertellen. Je vindt in onze webshop dan ook diverse vingerafdruk sieraden: van kettingen en armbandjes tot zelfs een ring met vingerafdruk. Omdat dit juweel een eerbetoon en warme herinnering aan jouw geliefde vormt, kun je het zelf samenstellen. Zo kies je een zilveren of (rosé) gouden sieraad, upload je één of twee vingerafdrukken en heb je de keuze om deze in een cirkel of hartje te laten afdrukken. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact opnemen met ons klantenservice team. Zij helpen je rustig en bekwaam verder.

Hoe kan ik vingerafdruk sieraden verder personaliseren?

Indien gewenst kun je het door jou samengestelde vingerafdruk sieraad nog verder personaliseren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de achterkant van de bedrukte bedel ook te laten graveren. Vaak plaatst men hier een datum, naam of lief woord. Ook voor handgeschreven teksten draaien wij onze hand niet om. Heb je nog ergens een briefje of kaart met een handgeschreven tekst van de overleden dierbare? Upload een foto en wij plaatsen de tekst voor je op het sieraad. In onze collectie vind je verder een hoop betekenisvolle bedeltjes: van hartjes en parels tot bijvoorbeeld een stamboom. Breidt jouw vingerafdruk sieraad uit met eigen gekozen bedeltjes om het geheel nog persoonlijker te maken. Wij bevestigen uiteraard alle losse bedels voor je aan het sieraad. 

Sieraad met vingerafdruk bestellen, hoe werkt dat?

Het bestellen van vingerafdruk sieraden hebben we in onze webshop zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Je begint natuurlijk met het kiezen van het sieraad dat het beste bij jou past. Wordt het een ketting, armband of luxe ring? Op de productpagina doorloop je vervolgens het keuzemenu: van welk materiaal - ofwel in welke kleur - wens je het sieraad te ontvangen? Welke maat heb je nodig en wens je wellicht nog een achterkant- of binnenzijde gravure? Zorg dat je alle stappen zorgvuldig doorloopt en geef ons aan hoe we de vingerafdruk mogen graveren: in een hartvorm, rond met rand of rond zonder rand. Vervolgens upload je een scherpe foto van de vingerafdruk en plaats je de bestelling. Alle informatie komt meteen bij ons door en we gaan voor je aan de slag. Zo bestel je eenvoudig een vingerafdruk sieraad online!  

Een vingerafdruk sieraad, hoe maak je dat?

Het blijft bijzonder hoe we dagelijks weer betekenisvolle en vooral unieke vingerafdruk sieraden mogen maken. Deze sieraden van hoge emotionele waarde hebben in onze webshop een wat langere levertijd dan andere sieraden. We leggen je graag uit hoe dat zit. Zodra jouw bestelling in ons systeem binnenkomt, gaan we hiermee aan de slag. Ons proces start bij het beoordelen van de kwaliteit van de (foto van de) vingerafdruk. Vervolgens wordt de afdruk door ons bewerkt: we knippen het meest duidelijke en herkenbare deel van de vingerafdruk digitaal naar het juiste formaat. Vervolgend plaatsen we het door jou gekozen sieraad in de lasermachine & zo wordt de vingerafdruk gegraveerd. Het maken van de sieraden met vingerafdruk is vanwege de unieke waarde die men hieraan hecht een ontzettend dankbare taak. We nemen hier dan ook graag de tijd voor en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. 

Alles start met de vingerafdruk die je bij ons aanlevert

Om een mooie en vooral duidelijke print op het sieraad te plaatsen, is het belangrijk dat jouw upload van goede kwaliteit is. In de vingerafdruk moeten we duidelijke lijnen kunnen onderscheiden en ook de kwaliteit van de foto speelt een grote rol. Het beeld mag niet bewogen, onscherp of te donker zijn. Zorg dus dat je een goede vingerafdruk maakt, voordat je een bestelling plaatst. Soms ontvangen we een heel goede vingerafdruk, en maken we in photoshop het contrast nog duidelijker. Kies je een hartje? De afdruk wordt dan bewerkt in een hartvorm, waarbij we proberen zoveel mogelijk van de karakteristiek van de vingerafdruk mee te nemen. Ga je voor een ronde afdruk? Dan bewerken we de upload in een ronde vorm, ook hier nemen we het meest karakteristieke deel van de vingerafdruk in mee.

De vingerafdruk gaat in de laser graveermachine

De bewerkte vingerafdruk kan nu in de Laser graveermachine geplaatst worden. De machine herkent de zwarte lijnen, en neemt deze over. Zo kunnen we een hartje of disc volledig graveren. De krachtige laser graveert de afdruk heel diep in, je kunt de groeven met je nagel voelen. Daarna schuren en polijsten we alles op, zodat de verbrandde restjes verdwijnen en het glimmende zilver weer tevoorschijn komt. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat de gravering weg slijt met de tijd, zo diep zit de gravering erin. 

Vingerafdruk Sieraden

"Het was een spannende dag. Haar oudste kind moest vandaag voor het eerst naar de basisschool. Had ze alles goed voorbereid? De schooltas wel goed ingepakt? En zou haar kleintje het niet vreselijk vinden, helemaal alleen in zo'n nieuwe wereld? Onbewust voelde ze met haar vingers over de groeven en lijnen van haar ring. Dat gebaar stelde haar wel vaker gerust. Het voelde alsof haar moeder er dan nog even bij was, meekeek over haar schouder, een goedkeurend knikje gaf. Ze keek naar haar hand, waar de vingerafdruk van haar vorig jaar overleden moeder op een ring prijkte. Voor de buitenwereld leek het een sierlijk patroon, maar zij wist dat het een heel persoonlijk stukje van haar moeder was, en op moeilijke momenten gaf dat een beetje steun. Met een zucht rechtte ze haar schouders, zette een vrolijk gezicht op, en wandelde samen met haar kleintje een nieuw avontuur tegemoet." Vingerafdrukken zijn bijna kunst, met hun lijnenspel en onverwachte wendingen. Heel erg gaaf om dat op een sieraad te dragen. Persoonlijk, en toch stijlvol, het beste van twee werelden.