Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Vingerafdruk sieraden, het meest persoonlijke sieraad 

Er is niets zo persoonlijk als sieraden met vingerafdruk! En ieder sieraad is uniek want ieder individu heeft een eigen vingerafdruk. Kies uit ons assortiment ringen, kettingen en armbanden met vingerafdruk en ga voor de hanger die voor jou het fijnste voelt. Je kunt er ook voor kiezen om aan te vullen met extra bedels of een gravure op de achterkant. Bij KAYA werken we met de mooiste materialen: 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Op en top handwerk, zonder de hoofdprijs te betalen.

Een vingerafdruk sieraad laten maken 

Wil je graag een sieraad met vingerafdruk tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie aan kettingen, armbanden en zelfs de ring vingerafdruk kun je geheel naar eigen wens laten graveren op de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Ieder sieraad wordt met liefde en aandacht gemaakt.

Hoe kan ik vingerafdruk sieraden verder personaliseren

De vingerafdruk sieraden kun je bij KAYA Sieraden nog verder personaliseren als je dat wil. Zo kun je de achterkant van de hanger ook laten graveren, bijvoorbeeld met de naam of bijzondere datum. Handgeschreven teksten, daar draaien we onze hand niet voor om. Zelfs een tekening graveren we met liefde op jouw unieke sieraad. Kies je voor één of meerdere bedels, dan bevestigen wij deze ook aan het door jou gekozen sieraad. Niks staat jou nog in de weg om dat ene unieke persoonlijke sieraad te maken.

Sieraden met vingerafdruk om herinneringen bij je te dragen

Vaak wordt een vingerafdruk sieraad gebruikt als gedenksieraad bij een verloren dierbare. Zo'n sieraad heeft een hoge emotionele waarde dankzij de mooie herinneringen die eraan vast zitten. Hoe mooi is het om de vingerafdruk te laten graveren op een sieraad? Zo heb je een mooie herinnering en draag je je dierbare altijd dichtbij je. Bij KAYA Sieraden is het tevens mogelijk om een ketting met foto of handgeschreven tekst te bestellen. Heb je nog een handgeschreven kaartje van je overleden oma? Ook dan is het mogelijk om dit te laten graveren.

Sieraad met vingerafdruk bestellen, hoe werkt dat?

Kies allereerst de gewenste vingerafdruk ketting, armband of ring uit en kies de gewenste kleur uit. Maak vervolgens een foto van de vingerafdruk en upload deze in het menu. Indien gewenst kun je ook een handgeschreven tekst uploaden in het menu. Zorg dat de tekst duidelijk leesbaar is en vermijd te kleine details voor een mooi resultaat. Bestel eenvoudig je vingerafdruk sieraad online!