Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Geboortebloem ketting van KAYA Sieraden

De wereld is mooier met bloemen. Wordt jij ook altijd zo vrolijk van die gekleurde bloemen langs de weg, in het bos of in het park? Dankzij de geboortebloem kettingen van KAYA Sieraden kun jij deze fijne bloemen nu altijd met je meedragen. En dit zijn niet zomaar bloemen, deze bloemen hebben ieder een bijzondere betekenis. Geboortebloemen zijn namelijk allemaal gekoppeld aan een geboortemaand, zo heb jij net als een sterrenbeeld ook een eigen geboortebloem met bijzondere betekenis. Dit idee vonden wij zo mooi, dat we de bloemen hebben verzameld om ze op kettinkjes te laten graveren. Gaaf toch?

Ketting geboortebloem samenstellen

Als een echt bosje bloemen kun jij je geboortebloem ketting helemaal zelf samenstellen. Je kiest de ketting met hanger, want ga je bijvoorbeeld voor een disc of bar, en je plukt je eigen bloemen. Zo kies je bijvoorbeeld voor de geboortebloemen van je ouders, kinderen of beide om een fleurig boeket te creëren. Wil jij jouw geboortebloem ketting nou extra bijzonder maken? Laat dan naast de bloem een naam graveren of ga voor een medaillon waarin je een mooi portret aan de binnenzijde laat plaatsen. Het mooiste aan deze bloemen is dat ze niet zullen verwelken. Verzorg jij je geboortebloem ketting goed? Dan gaat dit unieke boeket nog jaren mee.

Hoeveel geboortebloemen aan een ketting

Wij begrijpen het natuurlijk volledig als je niet kunt kiezen tussen jouw favoriete geboortebloemen. Je kunt daarom zelf een boeket met vier verschillende bloemen samenstellen. Wij plaatsen de bloemen dan netjes voor je op het door jou gekozen sieraad. Let wel goed op, op enkele sieraden is slechts ruimte voor één bloem. Wil jij meerdere bloemen? Houd hier dan dus rekening mee tijdens het kiezen van je geboortebloem ketting.

Mama ketting: Geboortebloem ketting

Geboortebloemen zijn net als sterrenbeelden, voor elke maand is er één bloem die daar bij hoort. Zo draag je je familie als een boeket om je nek: een persoonlijk sieraad.

Ketting met geboortebloem koop je online bij KAYA

Super trots zijn we op deze nieuwe collectie geboortebloem kettingen. We verrassen jou en je geliefden graag met een blijvend bosje bloemen, dat weinig tot geen verzorging nodig heeft. Met liefde en precisie wordt het door jou samengestelde sieraad door ons gemaakt en gegraveerd. We zorgen dat jouw geboortebloem armband of ketting snel wordt verzonden, zodat jij nooit lang op je boeket hoeft te wachten. Ieder sieraad wordt verpakt in een luxe sieradendoosje met satijnen strik, leuk om te geven én om te krijgen. Zo heb je direct een fijn doosje om het sieraad in op te bergen wanneer je het even niet draagt.