Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Zilveren ring met persoonlijke boodschap!

Zilveren ring graveren? De namen van je (klein)kinderen, geliefden of een bijzondere boodschap mag gezien worden! Daarom graveert KAYA persoonlijke namen en teksten aan de buiten- & binnenkant van prachtige tekstringen! Aangevuld met geboortestenen van je kinderen draag je je meest dierbare bezit dichtbij. Stuk voor stuk gemaakt van .925 zilver, voor altijd mooi. 

Laat je eigen mama ring graveren, liefde binnen handbereik

Zoek je een apart cadeautje voor je lieve moeder, best vriendin of voor je bijzondere zus? Of wil je jezelf gewoon eens trakteren op een mooi sieraad? Kies dan voor een tekst ring met naam van KAYA Sieraden, een bijzonder blijvend en persoonlijk cadeau. Bij KAYA laat je je sieraden graveren. Wij graveren kindernamen, een datum of lieve woorden voor een prachtige ring met de liefde binnen handbereik. Al onze zilveren mama ringen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 zilver, sommige ringen hebben er zelfs een 18 karaat gouden laag overheen. Zo heb je een echte kwaliteitsring die een leven lang meegaat.

Wat wil jij in je gepersonaliseerde ring graveren? Een speciaal woordje dat echt bij jullie samen hoort of wil je aan oma een ring cadeau doen zodat ze haar kleinkinderen dichtbij haar kan dragen. Alles is mogelijk met de uitgebreide collectie aan zilveren mama ringen van KAYA Sieraden. Bijna alle ringen zijn zowel aan de binnenkant als de buitenkant te graveren. Laat KAYA Sieraden de namen van je familieleden erin zetten en je hebt ze letterlijk altijd bij de hand, zo heb je een prachtige ring met naam. Bovenop de ring prijken de geboortestenen van je kinderen. Een opvallend mooie blijk van liefde voor je dierbaarste bezit.

 

 

 

Gegraveerde ring met een persoonlijke boodschap

Je kan de mama ringen van KAYA Sieraden voorzien van de namen van je kinderen, een mooie uitspraak of ga voor een inspirerende quote. Tekstringen zijn mega trendy, doordat je ze zo kan aanpassen aan je eigen smaak. Het zijn unieke mama ringen, vriendschapsringen, trouwringen en een cadeau voor jezelf en iedereen die je dierbaar is. Een dierbaar en bijzonder cadeau, voor elke gelegenheid. De zilveren dames ringen zijn gemaakt van door en door zilver, zo gaat je prachtige mama ring een leven lang mee. Voor een nog unieker mama cadeau, zijn de zilveren dames ringen ook voorzien van geboortestenen. Een populair nieuw sieraad in het assortiment van KAYA Sieraden is de ring met vingerafdruk. Naast plek voor gravering van een naam, tekst of woord, kunnen we nu ook een vingerafdruk voor je in de ring graveren. Zo kun je op een nog persoonlijkere manier je kindjes altijd bij je dragen met deze mama ring.    

De mooiste zilveren mama ringen online kopen bij KAYA Sieraden

In de webshop van KAYA Sieraden vind je dus verschillende zilveren dames ringen. Met deze mama ringen kun je je kinderen altijd bij je dragen, daarnaast is het ook een perfect en persoonlijke cadeau. Door dat de ringen ook nog een gegraveerd kunnen worden, wordt het nog specialer. Voordat je een ring met tekst koopt, is het verstandig om je ringmaat op te meten. Dit kun je bijvoorbeeld laten doen bij een juwelier. Daarnaast kun je bij ons ook een meet-ring bestellen, zo kun je rustig thuis de juiste maat uitzoeken. Voor het graveren van de zilveren dames ringen hebben wij de mooiste lettertypes geselecteerd. Er is keuze uit verschillende fonts, van sierletters tot heel modern. Zo kun je iedere mama ring helemaal persoonlijk maken. Wil je de ring graag als set combineren? Laat dan ook een mooie KAYA armband graveren